Behov for elektrikertjenester i Kragerø?

Fra å montere spotter i taket til å bytte stikkontakter eller oppgradere sikringsskapet. Du finner elektrikere hos Mittanbud som kan hjelpe deg med alt av elektrikertjenester i Kragerø.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for elektrikertjenester i Kragerø?

Fra å montere spotter i taket til å bytte stikkontakter eller oppgradere sikringsskapet. Du finner elektrikere hos Mittanbud som kan hjelpe deg med alt av elektrikertjenester i Kragerø.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet elektrikertjenester i Kragerø

Montere en kontakt for varmepumpe

3788STABBESTAD

Trenger en kontakt utendørs for å få strøm til varmepumpe

Elektriker

3788STABBESTAD

Ny kurs på kjøkken i fritidsbolig, bygget i 2002, i forbindelse med innkjøp av ny platetopp og ovn. Har 16 amper til støpsel i dag som er bruk til ovn og platetopp fra 2002 som var koblet sammen. Skal nå kjøpe ny platetopp og ovn som ikke er koblet sammen. Vil ha en pris på jobben.

Montere solcellepanel på hytte i Kragerø

3790HELLE

Beskrivelse Det er behov for montering av solcellepaneler på en hytte ved Gofjell i Kragerø. Hytta ligger ved Hullvann og man må ta båt ut (5min ca). Vi har kjøpt en kraftpakke fra hyttetorget og satt fire solcellepaneler på taket allerede. Det er imidlertid behov for å koble til disse og resten av utstyret som fulgte med i pakken. Kraftpakke: - 410W Solcellepanel Half Cut PERC - PowerWall 48V 6,15kWt - Victron SmartSolar MPPT 150/35 - Victron Multiplus-II 48/5000/70 Hytta har allerede et 12V-system, men pakken er kjøpt for å oppgradere til 230V.

Skifte defekt termostat på varmegulv

3770KRAGERØ

Hei, trenger ny termostat til varmegulv i gang da denne er defekt. Var ny i 2016. Adresse Nautebakken 10 i Kragerø. Ønsker tidspunkt torsdag 18.4, etter kl 12. alternativt fredag eller lørdag 19.4, eller 20.4 etter avtale Mvh Berit Vefald

Installasjon av elanlegg i hytte

3766SANNIDAL

Installasjon av nytt 230 V strømanlegg i hytte, hvor det tidligere ikke har vært installert strøm. Det skal installeres lys og stikk og utstyr for komfyr, varmtvannsbereder, vaskemaskin og vanlige el.artikkeler. Det må også være mulig å bruke en elektrisk kloakkpume (3fase,2,6kw). Dette må a klares med lokalt el verk.

Skifte gulvvarmetermostat

3783KRAGERØ SKJÆRGÅRD

Skifte 1 stk gulvvarmetermostat (Microtemp MTC2-1991) itil ny termostat. (Ebeco EB-Therm 500) Har kjøpt den nye thermostaten hos Tibber.

Siste evalueringer
Ny egen kurs til anneks på hytte Kragerø kommune.

Jobb på Hytte utført helt etter oppsatt plan.

Juni 2020
L

Lars om KJELDAL ELEKTRO AS

Sannidal
Installasjon av dobbelt tilknytningsskap (TKS), Kragerø

Bra kvalitet til fornuftig pris. God kommunikasjon under prosessen og flink til å svare på spørsmål under veis. Anbefales!

April 2020
K

Kurt om EL SERVICE GRENLAND AS

Nøtterøy
Bytte skadet strømkabel på soverom

Lite oppdrag som ble utført på en god måte.

Nov. 2019
B

Bjarte om JOHANSEN ELEKTRO AS

Kløfta
El installasjon

KL elektro var veldig ryddige og flinke. Kom på befaring og ga meg et tilbud. Jobben ble gjort raskt og til riktig kvalitet. Fakturaen stemte med prisen på tilbudet, ikke noe ekstra tull, veldig positiv opplevelse.

Nov. 2019
F

Frank Runar om KL ELEKTRO AS

Helle
Elektriker i Kragerø, montere 230v solcelleanlegg x2

Martin fra KE møtte presist og klar til dyst på avtalt tidspunkt, god kommunikasjon og serviceinnstilling underveis. Hadde vært toppscore hvis han hadde vært borti tilsvarende jobb tidligere.

Juni 2019
O

Ola om KJELDAL ELEKTRO AS

Moss
Nytt strømopplegg

Flinke folk.

April 2016
A

Arild om ELEKTROINSTALLATØR TERJE JØRGENSEN AS

Sætre
Kurs 25A til utendørs spa bad samt eksta stikk

Virket kompetent og sikker i utførelse. Faktisk første elektriker som jeg har møtt som ville koste opp alt søppel etter seg (de elektriske muler som faller ned). Ble noe dyrere enn først antatt men det skyldes ekstra bestillinger under veis. :-)

Mars 2015
E

Einar om Sectech AS

Helle
Bytte sikringsskapet +++

Kjempe fornøyd med multifag på alle måter, rask responds og god sørvis.

Sep. 2014
J

Jonny om MULTIFAG AS

KRAGERØ