Elektrikertjenester - Holmestrand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Elektrikertjenester i Holmestrand

ABC Elektro AS

ABC elektro AS er en Elektrikerbedrift lokalisert i Horten. Vi utfører alt innen normal el.installasjon i bolig,bedrifter og næringsmarkedet. Foruten at vi er lokalisert i Horten, så har vi medarbeidere i både Horten og Holmestrand, noe som gjør at vi kan ta oppdrag på kort respons over hele Vestfold. Vi utfører også tilstandskontroll av elektriske anlegg. Vi er nå også F-gass sertifisert og kan levere, montere og utføre service og vedlikehold. Vi leverer varmepumper fra kjente merker som Panasonic, Toshiba, Mitsubishi, med fler. Kontakt oss gjerne for tilbud på: Mail: post@abcelektro.no tlf. 33049999

Se mer

Varmekabel i gangen under flis,varme folje under laminat i stua.Dowligt i tak,stua og koridor

"Bra kommunikasjon, flinke elektriker.Anbefales"
M
Maryn
Holmestrand, Feb. 2024
ABC Elektro AS

GECOM AS

Firmaet ble startet av Gunnar Svensen i Horten i 1947. Da het firmaet Gunnar Svensen Elektrisk Foretning. Siden har navnet endret seg fra G.Svensen A/S til Gecom AS som det heter i dag. Gecom AS har i alle disse årene vært en betydelig aktør og samarbeidspartner for industri, næring og boligmarked i Nordre Vestfold. I dag strekker markedet vårt seg over enda større områder. Vi er stolte over den spisskompetansen vi har bygget opp gjennom alle disse årene. Vi leverer alt innen sterk og svak strøm. Med vår lange erfaring leverer vi kvalitet til det beste for kunden. Alt det går strøm eller signal i, kan vi levere.

Se mer

Nye stikk til oppussing av kjøkken

"Kom med gode anbefalinger underveis, samt at de kom innom for å se på jobben på forhånd."
Ø
Øyvind
Holmestrand, Des. 2023
GECOM AS

Norges Elektro AS

Norges Elektro AS er en elektrobedrift etablert i 2005, med beliggenhet i Tønsberg. Vårt spesialfelt er Bolig/Leiligheter nytt og gammelt. Vi har gode betingelser, stor erfaring og legger vekt på "kvalitet til fornuftig pris". Vi har erfaren medarbeidere, som setter kunden i fokus, for å yte maks service i de enkelte jobbene. Løsningsørienterte medarbeidere , med sansen for fornuftighet og det litte ekstra. Vi er idag ca 25 ansatte, med arbeidsområde fra sør i Vestfold, til Buskerud i Nord. Vi dekker Vestfold-Telemark-Buskerud. Vi er kun fagarbeidere, med seriøsitet, og er medlem av NELFO. Vi har autorisasjon til å utføre alle typer el-arbeider innenfor vårt område. Utføre alle typer servicejobber både store og små, samt at vi er spesialister på enebolig/leiligheter/hytte. Vi påstår at vi er best på pris, med riktig kvalitet på utstyr. Gratis befaring på "større" jobber, samt en unik mulighet for en "enkel" el-sjekk med måling i sikringsskap, samt visuell kontroll av anlegget. Dette er GRATIS, og er beregnet for enebolig/leilighet/hytter, innenfor 20 km fra Tønsberg sentrum, og maks 1 time inkl kjøring.

Se mer

El.installasjon i privatbolig - retting av div. mangler

"Hyggelig og profesjonelle folk. Gjorde en bra jobb. Husk at håndverkere får en stor del av gevinsten sin gjennom utfakturert materiell. Vær derfor obs på at du kan betale så mye som 2 - 3 ganger butikkpris, f.eks sammenlignet med Elektroimportøren. ..."Se mer
T
Thomas
Holmestrand, Nov. 2023
Norges Elektro AS

Bdm Elektro AS

BDM Elektro As ble etablert i 2004 og har sin kontor adresse på Tranby i Lier. Vi har i dag 7 dyktige montører og 1 lærlinger. BDM Elektro AS skal i samsvar med sin forretningsidè være en ledende elektrobedrift, og derav et naturlig førstevalg for sine kunder. Gjennom kompetanse, innovasjon og kostnadseffektivitet skal BDM Elektro AS bidra til at samarbeidspartnerne oppnår økt verdiskapning. BDM Elektro AS besitter høy kompetanse innenfor de områder som omfattes av virksomheten. Vi har dyktige montører som kan ivareta de fleste installasjonsoppgaver.

Se mer

Trenger elektriker i forbindelse med skifte av kjøkken

"Rask respons, god kommunikasjon, og profesjonelt utført arbeide"
P
Per Erik
Sande i Vestfold, Aug. 2023
Bdm Elektro AS

GRYTNES ELEKTRISKE AS

Grytnes Elektriske AS ble etablert i Horten i 1986, vi har gjennom mange år satset på kvalitet og service. Vår målsetning er å være en ledende leverandør og samarbeidspartner innenfor sterkstrøm, svakstrøm telefoni og dataspredning - både for bedriftskunder og privatmarkedet. Ved å benytte seg av en Registrert elinstallatør kan du som kunde være trygg på at oppdraget utføres ihht gjeldene lover og forskrifter. Når folk flest velger elinstallatør ønsker de seg en fagmann som gir trygghet for god faglig kompetanse, er til å stole på, kommer til avtalt tid, er ryddig og seriøs.

Se mer

sette opp en ny kurs til varmepumpe ute

"Kjempe bra"
R
Rene
Holmestrand, Aug. 2023
GRYTNES ELEKTRISKE AS

PEC ELEKTRIKER'N AS

For å være nærmere våre kunder i innlandet har PEC Elektriker 'n etablert et kontor på Revetal. PEC Elektriker 'n består i dag av omlag 10 ansatte som alle bor i det området vi jobber i. Kort vei til kunden er god økonomi for alle! Hovedtyngden av våre jobber er serviceoppdrag i bolig, næring og landbruk. Ring oss i dag for avtale og vi tar gjerne en gratis befaring.

Se mer

Fiks av merknader etter el-tilsyn

"Bra tilbud, god kommunikasjon og godt utført arbeid"
Ø
Øyvind
Holmestrand, April 2023
PEC ELEKTRIKER'N AS

Moderne Elektro As

På mittanbud.no siden 2011 Kontakt oss dersom du ønsker solceller på ditt tak. Moderne elektro er autorisert og anbefalt av Tesla for installasjon av Tesla sine ladestasjoner. Vi er også autorisert av Easee, Waybler Defa, og leverer komplette løsninger for lading av elbiler i sameier/borettslag. Vi utfører også elektriske installasjoner i boliger.

Se mer

Installere Zaptec Go, bytte ut gamle gulvvarme termostater, ny el punkt på tarrase.

"Jeg vil anbefale selskap på det sterkeste. De er proff og utfører jobb fort og efektivt. Det som er viktig er at alt ser fint ut."
A
Adrian
Sande i Vestfold, April 2023
Moderne Elektro As
Siste registrerte jobber

Stikkontakter og utelamper

3090HOF

Alt av det elektriske er klart. Trenger kun montering av 1stk stikkontakt ute og 1 inne, 3stk utelamper, 1st taklampe i garasje og 1stk lysbryter i garasjen. Taklampe med sensor til bod. Har utelamper, samt taklampe til garasjen. Resten av materialene trenger jeg.

Nye sikringer i sikringsskap

3085HOLMESTRAND

Jeg har gammelt sikringsskap.Ønsker ny sikringer og riktig delt kurs på hvitevarer og varmekabel.

Oppgradere hovedsikring

3074SANDE I VESTFOLD

Enebolig med 3 enheter og totalt 270kvm har idag en hoved sikring på 50 amp. Hovedsikringen går innimellom. Det er en elbil med 3.6kw lader og det skal installeres enda en lader for en ny elbil. Ønsker tilbud på installasjon av ny Hovedsikring på 80++ amp Sikringsskapet idag står stemplet 20kV. Slik at 80 amp vil være mulig å få til men ønsker at dere også gir pris på en enda større Hovedsikring Legger ved bilde av hovedsikringskapet å sikringsskapet i garasjen

Elektriker jobb

3084HOLMESTRAND

Trenger å få ryddet litt opp i det elektriske rundt to ny kjellerdører som er på bildene, ny bryter til varmtvannsbereder, og ny stikkontakt.

Legge opp 2 nye EL kurs fra sikringsskap.

3088HOLMESTRAND

Ønsker to nye kurs fra sikringsskapet. Det er fra gang og inn til leiligheten, 5-6 meter med ledning.

Sette opp elbil-lader

3073SANDE I VESTFOLD

Ønsker montering av elbil-lader i garasje. Må beregne trekk av kabel fra sikringsskap til garasje, ca 10 m. Må ha ny sikring på egen kurs.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Varmekabler og fliser i gang

Vi er superfornøyd med jobben Thomas gjorde hos oss. Han var flink, effektiv og veldig hyggelig. Har allerede anbefalt han videre til venner og familie

Mars 2023
K

Keemy Katrin Nahiry om ELKIRURGEN AS

Oslo
Installere el-bil lader

Fra jeg godtok det gode tilbudet til jeg kunne bruke billaderene tok det under 12 timer! De støtte på et problem underveis, men løste det på sekunder - og resultatet er like godt som vi kunne håpe. Helt konge!

Mars 2023
J

Jens Gustav om Moderne Elektro As

Sande i Vestfold
Egen kurs til varmepumpe

Kjempebra. Raskt og effektivt. Gode priser.

Feb. 2023
M

Mia om ABC Elektro AS

Holmestrand
Lader til el-bil

Jobben var å installere en elbillader i en separat garasje. Til dette måtte det legges en ny 32A kurs fra hovedhuset og ut til garasjen. Jobben ble raskt og effektivt utført av to hyggelige og etter mitt skjønn flinke karer. Prisen var helt gjennomsnittlig, tror jeg. Kommunikasjonen i forkant manglet det litt på, savnet utfyllende og oppklarende svar på spørsmål jeg stilte. Enstavelsesord bør en unngå. Det handler om å føle seg ivaretatt som kunde. Basert kun på dette hadde jeg nok valgt et annet firma, men heldigvis så jeg at firmaet hadde fått overveiende gode tilbakemeldinger, så da tok jeg sjansen. Angrer ikke på det, er i hovedsak godt fornøyd.

Nov. 2022
G

Geir om Moderne Elektro As

Sande i Vestfold
Solcellepanel på tak

De var her på befaring et par dager etter at anbudet ble lagt ut. Hatt god kommunikasjon underveis. Iløpet av ca 2 mnd fra befaring var solcelle anlegget ferdig satt opp. Kjempefornøyd med hele prossessen - god kommunikasjon og ryddig opplegg. De kom til avtalte tider og holdt alle avtaler. Telerør Elektro AS fremstår som et profesjonelt og ryddig firma - og kan med god samvittighet anbefale disse.

Nov. 2022
A

Ann Th om Telerør Elektro AS

Sundbyfoss
Tre oppdrag for elektriker i samme hus

Gjennomførte jobben på en veldig god måte! Det var en liten misforståelse relatert oppdragsbeskrivelsen og en annen del av jobben tok lenger tid enn forventet, men leverandøren fikset alt dette uten noen påslag på kost. Ble også fornøyd med resultatet av jobben.

Nov. 2022
K

Klara om WELHAVEN RØR OG ELEKTRO AS

Sande i Vestfold
Montere Zaptec Go elbillader

Spesielt fornøyd med prisen.

Okt. 2022
F

Finn om Moderne Elektro As

Sande i Vestfold
Oppgradere kurser på hytte

Veldig bra jobb utført. Alt på tid, kost og etter avtale. Jørgen leverte også det lille ekstra som du får av en profesjonell aktør som tenker på ting du ikke tenker på selv. Anbefales!

Sep. 2022
A

Amund om GRYTNES ELEKTRISKE AS

Oslo
Bygge om sikringsskap fra 1 fas til 3 fas

Som avtalt. Hyggelige folk.

Aug. 2022
J

Jørgen om GRYTNES ELEKTRISKE AS

Sande i Vestfold
* Fortsatt ledig: Nettverks kabler trekt i vegger og tak til alle rom

Veldig fornøyd med jobben som ble utført.

Juni 2022
T

Tor Ivar Bryn om BRAVIDA NORGE AS AVD DRAMMEN ELEKTRO

Holmestrand
Ulyd i jordfeil varsler

Veldig ryddig og god gjennomføring av jobben til avtalt pris👌😊

Juni 2022
J

Jan om GRYTNES ELEKTRISKE AS

Holmestrand
Montere strømm fra huse til garasjen

Raskt og effektivt svar og rask til å gjøre jobben

Mai 2022
A

Atle om RETT ELEKTRO AS

Sande i Vestfold

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud