Elektrikertjenester i Birkenes

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Elektrikertjenester i Birkenes

AGDER EL INSTALLASJON ARENDAL AS

5.0 (6)

Din elektroinstallatør i AgderAgder El-Installasjon er en lokalt forankret bedrift med avdelinger i Grimstad og Arendal. Selskapet er i kontinuerlig vekst, og er i dag en betydelig totalleverandør til ulike kunder i hele regionen. God fagkunnskap, kvalitet og presise leveranser, gjør oss til et trygt valg for alle kunder.Hvorfor velge oss til ditt anbud: Vi er erfarne, fleksible,oppdatert og pålitelige.Vi har stort fokus på at du som kunde skal føle trygghet ved å velge oss på dine oppdrag.

Jan. 2021

Bytte gamle sikringer til nye i sikringsskapet

"Utførte arbeidet til avtalt tid og til avtalt pris uten noe mas om ekstra betaling for ditt eller datt. Profesjonelt firma etter min mening. Kan anbefales👍"
R
Rune
Birkeland
AGDER EL INSTALLASJON ARENDAL AS

Lillesand Elektro AS

Lillesand Elektro AS er et veletablert elektrikerfirma i Lillesand, som ønsker å gjøre oss bemerket gjennom å gi deg som kunde den gode servicen du ønsker og de nytenkende løsningene du har behov for. Vi har lang erfaring innen faget og har den kompetanse som trengs for å utføre kvalitetsarbeid med sikkerhet. Vi tilbyr hovedsakelig elektriker for oppdrag til private og bedrifter i Lillesand og nærområdet, men påtar oss gjerne oppdrag i resten av Agder.

Mai 2020

Installasjon elbil lader, kurs til varmepumpe og oppgradere 11 skrusikringer til automat

"Jeg er kjempefornøyd med gjennomført arbeid. De var veldig ryddige og hjelpsomme både i forkant av arbeidet rundt avklaringer og under utførelse. Fakturaen som kom var som avtalt. Kan absolutt anbefales på det varmeste!"
G
Georg
Birkeland
Lillesand Elektro AS

ON ELEKTRO AS

VerdierI On elektro har vi fokus på gode verdier gjennom ryddig og god oppførsel. Vi har et ønske om å kunne gi kunder og ansatte noe ekstra. Gjennom kontinuerlig forbedring og utvikling vil vi være klare for utfordringer som vil komme i fremtiden.Vi ønsker også å kunne bidra tilbake til samfunnet vi er en del av, og har derfor nedsatt i våre vedtekter at vi skal gi ti prosent av vårt årlige overskudd til et veldedig formål. Fordeling av gave ønsker vi å gjøre i samarbeid med ansatte og kunder.

Juni 2019

Retting av feil etter EL-kontroll

"Profesjonelle som vet hva de snakker om :)"
A
Annette Eklund Schanke
Birkeland
ON ELEKTRO AS

ELPUNKT AS

Velkommen til Elpunkt AS. Du finner oss i Kristiansand og Vennesla. Elpunkt AS ble startet opp i 2010, i Kristiansand etablert av Agder Elektroinstallasjon AS, Eriksen Elektriske AS og Rolf Hansen AS. Eivindson Elektro AS i Vennesla har lagt ned sin virksomhet etter nærmere 90 år. Samtlige ansatte i Eivindson Elektro AS er ansatt i Elpunkt AS. Vi har hovedkontor i Fruktveien 9 på Hånes og har avdelingskontor på Vennesla. Bedriften har god kompetanse og nødvendige godkjenninger innenfor sterks...

Se mer
Mai 2019

Retting av feil / mangler etter eltilsyn

"Raskt og bra arbeid"
S
Sverre
Birkeland
ELPUNKT AS

Agder Elektro AS

Vi har følgende kompetanse i firmaet:Autorisert og registrert installatør.Elektroingeniør fornybar energi.Sertifisert Grønn elektrikerFagbrev elektromontør og elverksmontørServiceelektrikerPrekvalifisert av Agder EnergiEkom AutorisasjonDNV sertifiserte for kontroll bolig, næringExVi kan også tilby 4,6 eller 9 måneders betalingsutsettelse via Cresco dersom det skulle være aktuelt.vis mindre

Mars 2019

Skift av sikringsskap

"Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort her i huset. Han kom til avtalt tid og jobbet effektiv og utførte jobben nøye."
R
Richard
Birkeland
Agder Elektro AS

ACSENTERET AS

4.5 (614)

ACsenteret - Norges største merkeuavhengige leverandør av varmepumper! ACsenteret har siden 2002 solgt og installert varmepumper til privatboliger og næringsbygg. Siden starten har vi fokusert på å tenke langsiktig og profesjonelt i en bransje preget av ustabile og kortsiktige aktører. I dag er vi Rogalands største leverandør av varmepumper, og på landsbasis den største merkeuavhengig leverandøren. Vi har egne butikker i Bergen, Bryne, Oslo, Sandefjord, Sandnes, og Stavanger. Siden oppstart har ...

Se mer
Nov. 2016

Montering og installere varmepumpe

"Veldig bra tilbud. God service og utrolig sjapp montør."
S
Sebastian
Birkeland
ACSENTERET AS

BANG ELEKTRO AS

Vi utfører alle typer elektriske installasjoner i næringsbygg, industri, offentlige bygg mm. Vi setter kvalitet og sikkerhet i første rekke, kombinert med at du som kunde får arbeidet utført til avtalt pris og innen avtalt tid. Våre erfarne elektromontører/ingeniører kan også gi gode råd om de beste løsninger for ditt behov. Vi bruker kun installasjonsmateriell av de beste kvaliteter, fra anerkjente produsenter. Vi er opptatt av å ha fornøyde kunder Vi er til enhver tid oppdatert på ny teknolog...

Se mer
Des. 2015

Installasjon/ bytte av sikringsskap

"Good service"
U
UNKNOWN
Flekkerøy
BANG ELEKTRO AS

SUNVA AS

4.5 (26)

Des. 2015

Legge inn strøm på to soverom (åpent anlegg)

"Veldig fornøyd :)"
C
Christian
Sandefjord
Siste registrerte jobber

Flytte en kontakt .

4760BIRKELAND

Vil flytte en kontakt fra gulvhøyde til opp over en kjøkken benk som skal settes inn.

Bytte Jordfeilbryter

4760BIRKELAND

Trenger å få byttet jordfeilbryter, samt festet ca 50 cm med elektrisk ledning til betongvegg. Har bryteren, så trenger kun noen til å bytte den.

* Fortsatt ledig: Montere ladeboks for elbil

4760BIRKELAND

Montere Zaptec Go ladeboks i garasje. Det er lagt opp 4 mm2 kabeler ut til garasje som står på 20A sikring i huset. I garasjen er dette sikret ned til 16A til stikk og 10A for lys. (1 ledig plass i garasjeskapet f. eks. til overspenningsvern eller jordfeilbryter hvis dette er nødvendig) Ønsker å montere ladeboksen på 16A sikringen. Ladeboksen vil bli montert under 1 m fra dette sikringsskapet.

Elektriker til å rette opp etter kontroll

4760BIRKELAND

Elektriker til å rette opp etter kontroll. Kommentarer fra kontroll under: Bod 1. Stikkontakt manglet jordforbindelse. Jf. FEL § 21 Installasjonstester måler ikke jordforbindelse til i bod ved sikringsskap. Rettmelding må inneholde resultat av kontinuitetsmåling etter utbedring. 3. Utstyr/anleggsdel var defekt. Jf. FEL § 9 Gjelder defekt jordfeilbryter. Etter gjennomført test funksjon av jordfeilbryter, komponent viste dårlig funksjonalitet ved av/på funksjonen.

* Fortsatt ledig: Montering av ladeboks til Elbil og taklyspunkt

4760BIRKELAND

Ønsker å få montert en ladeboks til Elbil ute. Selve ladeboksen er kjøpt men ikke sikring og kabler etc. Ønsker også å få montert et punkt til taklys. Ønsker å felle det inn i taket.

Elbil lader.

4760BIRKELAND

Jeg vil ha montert opp lader til elbil. Jeg har eget sikringsskap i garasjen og der har jeg 3fas jeg vil bruke til dette. Vil anslå at lengde fra skapet til ladepunkt er mellom 10-15meter. Jeg har sett for meg å montere en Easee lader.