Behov for elektrikertjenester i Rygge?

Fra å montere spotter i taket til å bytte stikkontakter eller oppgradere sikringsskapet. Du finner elektrikere hos Mittanbud som kan hjelpe deg med alt av elektrikertjenester i Rygge.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for elektrikertjenester i Rygge?

Fra å montere spotter i taket til å bytte stikkontakter eller oppgradere sikringsskapet. Du finner elektrikere hos Mittanbud som kan hjelpe deg med alt av elektrikertjenester i Rygge.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet elektrikertjenester i Rygge

Legge opp downlights

1580RYGGE

Hei. Jeg ønsker å få montert 8 downlights i stuen min. Illustrert på bildet ser man litt hvordan jeg vil ha det. Spotter langs kortveggen og over sofaen Over stuen er det et uinnredet loft som kun er blåseisolert Jeg jobber i Onninen, og har tilgang til materiell. Jeg har en 8pk med SG Junistar Downlights En Plejd dimmer Plejd dimmerhjul Ønsker et pristilbud på dette

Hjelp til feilsøke og reparere el-anlegg på båt (12V) Båten ligger i Skjeberg

1580RYGGE

Jeg har problemer med lading av batteribankene på båten min. Det er en 28 fot Galeon. Båten har landstrøm, lading og 2 batteribanker. Veldig enkelt og oversiktlig el anlegg. Man må kunne 12v. Det er også misstanke om at skillerele eller hovedbrytere er defekt, muligens lader. Og det er misstanke om at baugpropell er koblet feil. Det er dette jeg trenger hjelp til.

Stikkontakter i utebod

1580RYGGE

Ønsker å få installert 2x2 stikkontakter i utebod. Sannsynligvis montering på stender da det kun er ytre kledning. Boden ble satt opp i 2020 i henhold til TEK 10 og har strømledning som brukes til (tak)belysning i dag.

Montering elektro i garasje

1580RYGGE

Jeg har bygget ny garasje. Jeg trenger 7 stikkontakter 6 lamper/lysrør 2 lysbrytere Det må trekkes en kabel fra huset til garasje, ca 10m Garasje er 9x5m

Demontere-Montere ny baderomslampe

1580RYGGE

Demontere gammel baderomslampe med stikk. Montere ny baderomslampe med stikk. Kunde har den nye lampen, pristilbud gjelder kun demontering/montering.

Kobling av strøm til nytt kjøkken

1580RYGGE

Jeg trenger kobling av strøm til komfyr, oppvaskmaskin og vifte på et nytt kjøkken. Det er strekt elektrikerrør fra strømskap til veggen der kjøkkenet skal stå. Har tegning av kjøkkenet slik at det burde gå greit å finne hvor kontaktene må plasseres.

Siste evalueringer
Jordfeil og sikring som går

Møtte raskt og presis, fikk jobben gjort kjapt.

Aug. 2019
T

Tom om Bravida Norge A/s Avd. Moss

Rygge
Levering og montering av hurtiglader

Brukte Elektrosmia Installasjon til montering av hurtiglader for el bil. Oppdraget ble utført til avtalt tid og pris. Veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet.

Mars 2019
L

Lars om Elektrosmia Installasjon AS

Rygge
Oppgradering av strøminntak i enebolig, samt etablering av en ny kurs

Bra pris og kvalitet

Feb. 2019
R

Rune om VISJONEL AS

Rygge
Montering av downlights utvendig på hus

Utmerket utført arbeid iht avtale. Anbefales

Des. 2018
J

Johannes om MIKRO ELEKTROSERVICE AS

Rygge
Fjerne feilene funnet av Hafslund

God kontakt. Kort ventetid. Beste pris.

Nov. 2018
M

Maciej om MIKRO ELEKTROSERVICE AS

Rygge
Elektriker på kort varsel.

Rask respons og kom til avtalt tid og pris, Jonas var effektiv og hyggelig, og kan anbefale firmaet til andre.

Mars 2018
F

Frode om Elektrosmia Installasjon AS

Rygge
3 LED spotter, dimmer og en stikkontakt

Vi fikk en god pris og elektrikeren André kunne komme på kort varsel, han utførte jobben veldig tilfredsstillende og var rask med å sende faktura (via post) og dokumentasjon (via boligmappa.no). Jobben var å sette opp 3 justerbare LED downlights i taket (skjult anlegg) + dimmer og stikkontakt i walk in closet. Etter første besøk brukte vi han også til å sette opp dimmer på soverommet og badet da vi var veldig fornøyd med prisen og servicen.

Mars 2018
H

Helén Christin om Elektriker Gruppen AS Avd Fredrikstad & Omegn

Rygge
Montere to doble stikkontakter på bad, samt en dobbel stikkontakt til gulvbelysning i verandagulv ute med tilhørende bryter på vegg inne

Gjorde jobben raskt , effektivt, og til avtalt pris. Veldig bra!

Feb. 2018
K

Kathrin Elise om VESTBY ELEKTRO-SERVICE AS

Rygge
Stikk kontakter byttes

Raskt levert og ryddig utført

Mars 2016
L

Linda Diane om ARNASON & STRØM ELEKTRO AS

Rygge
Trekke nye ledninger samt brytere.

Veldig godt arbeid, hyggelig kundebehandling og rask og effektiv hjelp.

Juli 2015
C

Charlotte om VESTBY ELEKTRO-SERVICE AS

Rygge
elektriker ønskes for kobling og legging av strøm til toshiba multisplitt vp

Rask og flink elektriker.

April 2015
M

Magnus om Bravida Norge A/s Avd. Moss

Rygge
Bygging av bad

Vi har hatt Mesterhåndtverkerne v/ Roy Arve Hovind hjemme hos oss flere ganger. 1. gangen svarte han på et arbeidsoppdrag vi la ut på Mitt anbud. Han ga oss en akseptabel pris, og ga et positivt første inntrykk. Han skulle lage bad i en gammel bod. Han sa 4 uker, og et par dager over 4 uker var alt ferdig. Rørlegger og elektriker ordnet Roy med. Han er en dyktig fagmann, og i tillegg en blid og hyggelig mann som også er lett å samarbeide med. Alt gikk greit for seg, og vi kan anbefale Roy på det varmeste. Senere har vi brukt det samme firma for å skifte tak på huset vårt. Vi fikk en pris – den stemte! Jobben ble raskt og meget bra gjort. Igjen merket vi at det var folk som visste hva de gjorde. Det er trygt for oss som ikke har kunnskap på dette feltet, og vite at vi har med folk å gjøre som vi kan stole på. Rett før jul kom Roy og Morten og skiftet 2 vinduer. Fort og ordentlig gjort!! Trenger vi en snekker til oppdrag i vårt hus ved en senere anledning, vet vi hvor vi skal ringe. Ingen tvil om det !!

Jan. 2015
R

Rolf om MESTERHANDTVERKERNE DA

Rygge