Elektrikertjenester i Os

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

El.installasjon i påbygg på 40 m2

2555TUFSINGDALEN

Ca 4 kurser i tilbygg som skal inneholde stue og kjøkken. Eksisterende el.skap i gamle hyttedel vegg i vegg. Nybygget er klart for elektriker nå, og jobben kan påbegynnes umiddelbart.

* Fortsatt ledig: Kontroll av det elektriske anlegget

2550OS I ØSTERDALEN

Vi vil gjerne ha en kontroll av det elektriske anlegget vårt i huset.

* Fortsatt ledig: Varmefolie og montering

2550OS I ØSTERDALEN

Vi skal pusse opp et eldre hus. I første omgang skal vi skal støpe gulv i slutten av denne uken (46) og ønsker å legge varmefolie. Trenger å få det montert i månedsskiftet nov/des. Ønsker tilbud på pris for varmefolie og montering for ca 50 m2. Vi skal legge tilfarere og tregulv.

Nytt elektrisk på soverom

2550OS I ØSTERDALEN

To stk fire dobbel kontakt, dimbar lysbryter, stikk til taklampe ny ledning fra sikringsskap ca 15m med kabel

Installering av elektrisk utstyr som ledninger, stikk, lampeutgang, brytere og varmeovner

2550OS I ØSTERDALEN

Installering av elektrisk utstyr som ledninger, stikk, lampeutgang, brytere og varmeovner til 4 soverom, gang + kvest og loft. -4 stk soverom: på hvert soverom skal det være 3 stk doble stikkontakter, en varmeovn, en utgang/sukkerbit til taklampe, samt bryter til taklampe. Størrelsene på soverommene er 13m², 7m², 9m² og 9m². -Gangen som er på 10m²: her skal det være 2 stk doble stikkontakter, en varmeovn, en utgang/sukkerbit til taklampe, samt 2 stk sammekoblet brytere (øverst og nederst i trappen, slik at man skru av og på taklyset begge steder). Det skal også være 2 stk brytere til taklampe på kvest og loft. -Kvest: 1 stk utgang/sukkerbit til taklampe. -Loft: 1 stk utgang/sukkerbit til taklampe. Det skal også kobles på igjen strømmen som går til baderom, da baderommet skal oppgraderes på et annet tidspunkt. Det er to faser som går fra sikringsskapet, dette er av "gamle" sikringer og skal byttes til jordfeilautomater.

Montering utvendig stikkontakt med tilhørende egen 16amp kurs i skap

2550OS I ØSTERDALEN

Trenger montert utvendig stikk på egen kurs. 16 amp, som egnet for motorvarmer og evt elbillading. Tipper kabelstrekk fra skap til stikk er ca 3 meter. Ønsker samtidig pris på kabel og tilkobling av utelampe (utelampe har jeg allerede). Tilkobling skal skje med kabling fra en annen utelampe. Kabellengde nødvendig fra ca 7 meter. Gjør oppmerksom på at sted er fritidsbolig på fjellet, men vei helt frem.