Behov for elektrikertjenester i Nordre Follo?

Fra å montere spotter i taket til å bytte stikkontakter eller oppgradere sikringsskapet. Du finner elektrikere hos Mittanbud som kan hjelpe deg med alt av elektrikertjenester i Nordre Follo.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for elektrikertjenester i Nordre Follo?

Fra å montere spotter i taket til å bytte stikkontakter eller oppgradere sikringsskapet. Du finner elektrikere hos Mittanbud som kan hjelpe deg med alt av elektrikertjenester i Nordre Follo.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet elektrikertjenester i Nordre Follo

Montere dimmer i stedet for opprinnelig lysbryter

1406SKI

Trenger hjelp til montering av en dimmer. Det er per nå en lysbryter og vi har kjøpt inn en dimmer, men trenger hjelp til selve byttingen mht. Overholdelse av krav til forsikring og forskriftsverk.

Montering sv taklampe og bryter

1415OPPEGÅRD

Trenger å få montert taklampe og en lysbryter med dimmer.

Utbedring av feil i sikringsskap

1404SIGGERUD

Etter inapeksjon av nettselskap er det funnet feil i sikringsskapet som må utbedres. 1. Jordfeilbfyter løste ikke ut ved bruk av prøveknapp - kurs 1 (C25 30mA) og kurs 4 (C16 30mA) 2. Kabelinnføringer var ikke tettet 3. Merking var ikke i samsvar med sikringskurser. Ønsker pris på utbedring. I tillegg ønskes pris på å bytte tilkobling fôr varmtvannsbereder fra stikk til direkte kobling.

Fikse elektriske porten til garasje

1405LANGHUS

Elektriske porten til garasje sluttet å fungere.

Gjennomgang av det elektriske anlegget i huset med påfølgende rapport

1415OPPEGÅRD

Gjennomgang av det elektriske anlegget i huset med påfølgende rapport. Hei! Vi har flyttet til vårt hus på Oppegård for litt over 1 år siden. Huset er fra ca. 1949 og har både vært oppgradert og påbygd i senere tider. Husets areal er 176 kvm, hvorav 2 etasjer + delvis innredet kjeller. Mye av det elektriske arbeidet i huset, i følge forrige eier, ble gjort i egen regi, med påfølgende gjennomgang og godkjenning av en sertifisert elektriker. Vi merker imidlertid at kvaliteten på det som ble gjort tidligere er noe tvilsom og vil gjerne få gjort en fullstendig gjennomgang av det elektriske anlegget i huset, inklusive utearealer, hvorav 1 garasje, 1 redskapsbod og et glasshus ved bassenget. Vi ønsker å bruke denne gjennomgangen for å først og fremst finne ut av hvor trygt det er å bo i huset slik situasjonen er i dag og eventuelt lage en prioriteringsliste over hva som må utbedres i fremtiden. Vi trenger også å vite konkret hvilke brytere går til hvilke lys/strømkilder, noe som ikke er helt åpenbart i dag. Vi har en forståelse for at et slikt arbeid kan fort ta én eller til og med et par arbeidsdager, i og med at det hele ikke er så oversiktlig. Vi ønsker selvfølgelig en grundig rapport som vil kunne danne grunnlag for senere beslutninger. Derfor forstår vi også at det kan være vanskelig å gi en fast pris på dette oppdraget, men vi likevel ber om noe lignende. Vi kommer til å evaluere innkomne tilbud basert på en kort beskrivelse av tilbudte tjenester, samt timepris for oppdraget og estimat over antall timer en elektriker ser for seg. Det endelige antallet timer vil kunne variere noe fra estimatet. Derfor ber vi i tillegg om en maksimal pris for oppdraget, så vi har en form for garanti at vi rett og slett har råd til å betale for oppdraget. Hvis man ønsker en befaring før tilbudet kan gis, kan dette avtales på forhånd på telefon (450 26 848) eller epost (*skjult epost adresse*). Det er klart at mange har allerede tatt eller kommer til å ta ferie snart. Det hadde vært fint om oppdraget kunne gjennomføres på sommeren, men igjen, dette kan vi snakkes nærmere om og finne et tidspunkt som passer begge parter. Med hilsen, Familie *skjult etternavn*

Montere elbillader, zaptec go.

1405LANGHUS

Trenger elektriker for å montere 1 stk Zaptec Go ladestasjon. Trekkrør fra sikringsskap ut til der laderen skal monteres ligger klart. Nytt hus. Under 15m kabel trengs, dimensjonert for 7kw.