Elektrikertjenester i Sogndal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Elektrikertjenester i Sogndal

SOGN ELEKTRO AS

4.5 (2)

Feb. 2021

Spotter slår seg av og på og ulikt

"Veldig fornøyd!"
O
Ola
Sogndal
SOGN ELEKTRO AS

HOLEN INSTALLASJON AS

Holen Installasjon AS leverer alt frå tradisjonelle elektroinstallasjonar til meir avanserte anlegg innan smarthus, energistyring, ekom og IKT. Verksemda har over 50 tilsette og utfører oppdrag for store og små kundar i indre Sogn.

Mars 2020

Parabol installasjon

"God service og godt utført arbeid"
B
Bjarte
Sogndal
HOLEN INSTALLASJON AS

SOLBERG EL-SERVICE AS

5.0 (2)

Vi er medeier i Elkonor, en kjede av frittstående elektroentreprenører. Vår målsetning er å være ledende leverandør og samarbeidspartner innenfor sterkstrøm, svakstrøm telefoni og dataspredning. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg, enten det gjelder nybygg, rehabilitering eller el-sjekk. Vi står til tjeneste enten du er privat- eller bedriftskunde. Vi satser kontinuerlig på: Høy kompetanse Råd og veiledning Kvalitet God planlegging Punktlighet God service Riktige ...

Se mer
Mars 2020

Skifte fra skrusikring til automatisk sikring

"Veldig god service. Punktlig, effektiv og et godt stykke arbeid."
A
Andrè Larsen
Leikanger
SOLBERG EL-SERVICE AS

Holen Installasjon As

5.0 (1)

Mai 2012

Renovering av kjellarleilighet med elektrisk system frå 1970-tallet

"Fekk raskt svar, og rask "synfaring" av jobben. Fekk også elektriker med god kompetanse på eldre hus med gode praktiske løsninger. Godt fornøgd."
J
John Torjus
Sirevåg

Josvanger Elektro AS

Tenestene som me yter, skal ha best mogleg kvalitet. Dette gjeld både produkt, utføring og kundekontakt. Me legg vekt på opplæring av våre tilsette og sørger for at me til ei kvar tid held oss oppdatert. Du som kunde er den viktigaste for oss, difor er kontinuerleg opplæring viktig slik at me kan yta best mogleg service.

Des. 2010

Elektrisk; Forbedringer i gammelt hus

""
B
Bent-Jarle
Fitjar
Josvanger Elektro AS
Siste registrerte jobber

Stikkontakt og lysbryter

6856SOGNDAL

Har tatt ned lettvegg. Etter å ha tatt ned vegg heng no to samankobla rør med ledninger til lysbryter ned frå taket. Ynskjer å plassere ny lysbryter på del av lettvegg som står at. Ledninger og rør må forlengst noko for å nå heilt bort til nytt punkt. Eg kjem til å gjera klart ved å bore hol til nye rør inn i del av lettvegg som står att. I tillegg ynskjer eg å lage 3 stikkontaktar til TV og div gjennom opent anlegg frå stikkontakt 2-3 m unna.

Flytting av stikkontakt stue

6854KAUPANGER

1 stk. Gjenbruk.

Bygging av ny vegg og ny innfelt dør. Elektrikararbeid.

6856SOGNDAL

Vi ønskjer å byggje eit kleskåp/bod i gangen. Planen er at dette skal gjennomførast ved å setje opp ein ny vegg og byte dør på tilstøtande vegg til innfelt skyvedør. Det vil og vera behov for noko elektrikararbeid: ny stikk og lys i ny bod, og flytting av ein brytar.

* Fortsatt ledig: Installere bevegelsessensor utelys

6856SOGNDAL

Montering og installasjon av bevegelsessensor koblet til eksisterende belysning i carport.

Montere dimmer

6863LEIKANGER

Ønskjer å få anskaffa og montert ein dimmar til ein lysskinne. På veggpanelet er det frå før av ein brytar med fjøring for av/på eller dimming av spottene i taket. Ønskjer tilsvarande løysing på brytaren til lysskinna.

Montere dimmer

6863LEIKANGER

Treng hjelp til å montere ein dimmar i veggen til ein lysskinne. På panelet på veggen eksisterar det frå før ein brytar med fjøring som har funksjonen av/på lys og dimming. Ønskjer tilsvarande.