Bygge ferdighus eller ferdighytte i Ålesund?

Trenger du hjelp med å få satt opp et ferdighus eller en ferdighytte i Ålesund? På Mittanbud finner du entreprenører som kan hjelpe helt fra grunnarbeid til du kan flytte inn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Bygge ferdighus eller ferdighytte i Ålesund?

Trenger du hjelp med å få satt opp et ferdighus eller en ferdighytte i Ålesund? På Mittanbud finner du entreprenører som kan hjelpe helt fra grunnarbeid til du kan flytte inn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber innen ferdighytte eller ferdighus i Ålesund

oppføring av tomannsbolig i Ålesund

6010ÅLESUND

Vi ønsker pris på følgende: - montering av precut - Montering av bjelkelag - Montering av taksperrer montering av vinduer - Ytterdører og balkongdører monteres - Yttertaket og tak over inngangsparti tekkes. - Ventilasjon monteres sentralstøvsuger monteres - dampsperre, innlekting og isolering - gips på alle overflater. Ta kontakt for ytterligere informasjon

Oppføring av enebolig i tre

6014ÅLESUND

Ønsker tilbud på oppføring av en enebolig i tre over tre etasjer. Sokkelleilighet. Totalt ca. 233 kvm P-rom og 308 kvm BRA inkl. carport. Vi har allerede innhentet tilbud på prosjektering/ansvarlig søker, grunnarbeid og betong. Vi kan enten innhente tilbud på rørlegger, elektriker osv. selv, eller dere kan inkludere det i deres tilbud.

Totalrenovering av hytte

6240ØRSKOG

Hytte på Ørskogfjellet skal renoveres i løpet av 2022. Ønsker en totalpris på dette, og vil bruke kun godkjente firmaer som har alle papirer og ansvarsrett i orden. Planen var å starte på dette når snøen er borte i 2022. Rundt Mars/april forhåpentligvis. Hytta ligger ca 150-200 meter fra vei.

Grave og legge vannledning

6265VATNE

Graving og legging vannledning på hytte tomt i Slyngstad. Avstand fra kommunale vann tilkobbling til hytta er +/- 45m. Utføring arbeidet: så snart som mulig / etter (pris-)avtale Visning av tomten / hytta: etter avtale

Bygge utestue og terasser

6017ÅLESUND

Hei, Vi skal i sommer bygge en utestue på ca. 32 kvm, en badstue hytte på ca.10 kvm, terrasse areal på pluss minus 100 kvm, samt en "tribune" på ca.20 kvm. Når det gjelder utestuen og badstuhytten utreder vi både ferdighytter og å bygge det fra scratch. Er det mulig å bygge fra scratch til tilnærmet samme pris går vi nok for det pga. skreddersøm, hvis ikke blir det trolig ferdig hytter. Når det gjelder terrasse / tribune så er det viktigste at det er godt inpregnert og så vedlikeholdsfritt som mulig. Vi ønsker en snekker eller en entreprenør som kan hjelpe oss fra A-Å og være en sparringspartner for gode løsninger. Vi har tegnet opp skisser på alt sammen, men må sammen med snekker planlegge innkjøp etc. Vi vil ta oss fri og jobbe sammen med snekker og legge mye av terrassen / plattingen selv. Hovedoppgave for snekker vil være fundamentering, bygge utestuen og badstuhytten og være hovedleder på tribunen. Ta kontakt med meg på / for en hyggelig prat. Så kan vi avtale en befaring også. Mvh Kristoffer

Bygging av enebolig

6014ÅLESUND

Ferdigstilling av enebolig i Ålesund. Boligen blir ferdig montert som elementhus, så oppdraget er ferdigstilling etter at element er montert.

Siste evalueringer
Male en hytte

Kjempefornøyd. Profesjonell, ryddig og effektiv.

Sep. 2020
K

Kristian om AK MALERMESTER.NO KOLESNIKOV

Ålesund
Sette opp byggesett for hytte

JR Larsen anbefales på det varmeste! Hyggelig kar som utfører proft arbeid! God kvalitet. Rik på kunnskap og hjalp oss å se kloke løsninger og ta bra valg. Lett å kommunisere med, pliktoppfyllende og punktlig. Kommer garantert til å bruke han igjen!

Juni 2019
A

Alice Katrin Langø om JR LARSEN VVS AS

Ålesund