Bygge ferdighus eller ferdighytte på Risør?

Trenger du hjelp med å få satt opp et ferdighus eller en ferdighytte på Risør? På Mittanbud finner du entreprenører som kan hjelpe helt fra grunnarbeid til du kan flytte inn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Bygge ferdighus eller ferdighytte på Risør?

Trenger du hjelp med å få satt opp et ferdighus eller en ferdighytte på Risør? På Mittanbud finner du entreprenører som kan hjelpe helt fra grunnarbeid til du kan flytte inn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen ferdighytte eller ferdighus på Risør

Tilbud på oppføring av hytte - 130 kvm - Risør - Søndeled

4990SØNDELED

Vi ber om tilbud på oppføring av hytte i Risør grn. 26, brn. 101 (Sss-veien 1639, 4990 Søndeled) Klikk på lenke under for lokasjon. https://goo.gl/maps/wDtynDCr5XrMonLB9 Arbeidet ønskes startet opp midten av februar / starten av mars. Enkel hytte på 130 kvm og oppføres som med anneks på 68 kvm og en stue på 62 kvm. Se vedlagte tegninger. Hytten oppføres på ferdig støpt såle. Tilbud kan inkludere støp av såle som opsjon. Grunnarbeid utføres av Kragerø naturstein. Vi har følgene spesifikasjoner: - Kjøkken er ikke inkludert i tilbudet. Montering av IKEA kjøkken inkluderes - Utvending kledning - Roial impregnert - Parkett eller laminat (400 - 600 kr pr m2) - Varme i gulv på stue - Dobbel gips på alle soveromsvegger - Skjulte takrenner - Platting og glassrekkverk i hht tegninger (platting der det er tegnet skifer) - Gips i himling og på vegger - grunnet og to strøk med maling - Listfritt tak - Elektroniske dørlås (alle ytterdører - 5 stk) - Fjernstyring av varme og lys - 300 l varmtvannsbereder - 1 stk ute dusj - 1 stk - elbillader Bad - Fliser på gulv (store fliser 60x60). Opsjon på fliser i dusjnisje. - Baderomsplater eller tre på veggene - Baderomsmøbler settes til 35 000 kroner per bad (dusj, vask m skuffer, toalett, speil og skap) Tilbyder må ha alle formelle godkjenninger på plass. Tilbudet skal være komplett inkludert alle utgifter og i henhold til gjeldende standarder (TEK 17). Det er en sommer og vinterhytte. Spørsmål svares ut fortløpende - annonsen kan bli oppdatert som følge av svar på spørsmål. Anbudsoppdatering 17. januar - 2023 Følgende legges til grunn i tilbudet: 1. IG foreligger og arbeid med grunnarbeid er godt i gang 2. Laminatgulv - Barry Alloc Grand Avenue Champs Elysees 3. Tak er tilnærmet flatt og takpapp må ta høyde for det 4. Vinduer - Aluminium på tre (ev. bedre kvalitet) 5. Der det er tegnet skifer skal det være platting 6. Platting leveres med Royal impregnert tre, rillet 7. Vi har ikke beregneringer på bjelker. Det gjøres av tilbyder 8. Dør / vindusskjema foreligger ikke. 9. Montering av IKEA kjøkken og mekanisk avtrekk fra vifte 10. Ventiler på alle oppholdsrom, mekanisk 11. 6 Utvendige lampepunkter på anneks 12. 5 utvendige utvendig lampepunkter på stue 13. Mulighet for spotter i takoverheng Tegnet kjøkken: https://kitchen.planner.ikea.com/no/no/planner/?projectId=3B028C9E-E283-4459-8CCC-29C2DFD941D3 (nedsenket kasse over overskap, skal ikke være med) Vi ber om tilbud innen tirsdag 24. januar.

Malt endevev og vinskyer på nybygd hytte

4990SØNDELED

Har bygd ny Polarhytte 110. Hytten er beiset men må male endevev, vindskyer og 4 stolper.

Ferdigstillelse av Elektroklar hytte - Lofoten 94 - Vestre Porthavn, Risør

4990SØNDELED

Ferdigstillelse av en såkalt Elektroklar hytte av typen Lofoten 94 fra Nordlyshytter. Hytta settes opp av hytteprodusenten og det er snakk om det resterende arbeidet innvendig. Her er beskrivelse av hva som leveres fra hytteprodusenten: https://www.nordlyshytter.no/prisbeskrivelse . Se "Elktroklar" for beskrivelse. Ønsker en totalentrepenør som kan stå for innvendig snekkerarbeid, elektriker, rørlegger. Estimert oppstart: vinteren 2022. Vi ønsker også hjelp med byggesøknad. Hytten skal settes opp på tomt ved Vestre Porthavn, Risør Kommune: https://goo.gl/maps/9eFjqyzedyRBL2wj8

Hjelp til byggesøknad.

4950RISØR

Jeg sjal søke om å bygge en hytte på sørlandet. Det står allerede et bygg der, det er et gammelt grisehus. Jeg skal søke om å gjøre det om til hytte og bygge den litt større enn det som står der i dag. Det er nære sjøen

Bygge en hytte byggesett

4990SØNDELED

Hei, Vi vurderer å kjøpe en ferdig byggesett til å bygge en hytte i nærheten av Risør. 71m2 totalt inkludert terrassen. Hytta må stå på påler. Det er opplegg for vann og avløp og strøm på tomta. Vi vil høre med noen som har allerede gjort denne jobben før og ønsker oss pris tilbud. Mvh, Miriam

Klargjøre (sparkle) gipsvegger for maling på nybygd hytte

4990SØNDELED

Hei! Vi har bygd hytte i Vestre Porthavn (Risør) og er snart ved ferdigstillelse. Men vi trenger hjelp til å sparkle vegger og tak. Er det noe her inne som er interessert i jobben? Det dreier seg om en hytte på 70 kvm (vi har ikke målt arealet som skal behandles ennå). PS: Kom gjerne med et estimat på jobben, som standard kvm-pris.

Siste evalueringer
Montering av garasjeporter

Godt fornøyd med resultatet. Det var billigere tilbydere, men PAA fremstod som mest seriøs. De møtte opp på avtalt tid og jobben gikk knirkefritt.

Nov. 2014
K

Kai om PAA Mur og Bygg AS