Bygge ferdighus eller ferdighytte i Verdal?

Trenger du hjelp med å få satt opp et ferdighus eller en ferdighytte i Verdal? På Mittanbud finner du entreprenører som kan hjelpe helt fra grunnarbeid til du kan flytte inn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Bygge ferdighus eller ferdighytte i Verdal?

Trenger du hjelp med å få satt opp et ferdighus eller en ferdighytte i Verdal? På Mittanbud finner du entreprenører som kan hjelpe helt fra grunnarbeid til du kan flytte inn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen ferdighytte eller ferdighus i Verdal

Ny enebolig

7652VERDAL

Vi søker Tømrer/Snekkerlag som kan sette opp eneboliger i område Frosta,Levanger,Steinkjer evt, Stjørdalsområdet

El-installasjon av hytte

7657VERDAL

Vi skal sommeren 2018 bygge ny hytte ved Innsvatnet i Sandvika i Verdal kommune, og ønsker tilbud på komplett El-installasjon i hytta. Strøm er ført frem til tomta og det vil bli støpt betongplate. Hytta er et byggesett fra Ranahytta, modellen heter Midgard. (http://www.ranahytta.no/nc/hytter/hyttedetaljer/midgard.html). Vår hytte vil kun ha små justeringer som avviker fra originalmodell, rominndelingen er f.eks speilvendt. Har ferdig plantegning fra leverandør. På nabotomta settes det i samme periode opp en hytte (se jobb-id 1868746). Vi ser for oss at det kan være noe å spare på å samkjøre installasjonene på hyttene, så det vil være mulighet for å få jobb på to hytter her.

Jekking av hytte.

7660VUKU

Pilarer under hytta ble skiftet for to år siden. Hytta ble jekket og rettet opp i samme prosessen. Over tid har en av disse pilarene sunket litt, noe som har skapt glipp i laftverket i veggen over pilaren. Hytta må derfor jekkes noen cm opp ved dette punktet. Hevingen kan enkelt opprettholdes med noen trebord som legges mellom pilar og gulvbjelke. Burde være en relativt enkel sak med riktig utstyr. Vi hadde i utgangspunktet engasjert snekker til å ta på seg dette oppdraget i sommer, men det har nå gått et halvt år uten at han har dukket opp. Det begynner å haste, da vi ønsker dette ferdig før vinter og frost setter inn og videre innendørs arbeid avhenger å få dette ferdigstilt. Hytta ligger ved Innsvatnet i Verdal.

Legge nytt tak på hytte

7660VUKU

Renovere ca. 60 m2 hyttetak. Gammelt tak består av bølgeblikk på den ene siden. På inngangsside ble det i 2011 lagt Isola takshingel. Arbeidet omfatter: - riving av gamle bølgeblikkplater på en side - hel eller delvis utskitning av bærende undertak under eksisterende bølgeblikk - tak med isola takshingel lagt for noen år side anvendes som undertak - legge nytt tak (Decra sort alternativt Isola PowerTec sort takplate) for hele takflaten inkl. < Papp/diffusjonsåpen duk < Sløyfelekter (23x48) og bærelekter (36x48) - Fremkantbord - legge takrenner med nedløp fra hovedtak og takutspring over inngangsparti - Vindskier, f.eks. 22 x148 på hovedtak (2 stk) og inngangsparti - Pipebeslag - Rigg og drift (stillas og transport)

Ønsker tilbud fra bedrifter som bygger og setter opp modul hus/ ferdighus med grunnmur.

7650VERDAL

Modul hus/ ferdighus oppsatt i Verdal kommune, ønsker tilbud og evt. prisliste.

Siste evalueringer
Legge nytt tak på hytte

Ryddig og grei tilbudsprosess. Jobben med å rive gammelt tak, oppretting og legging av nytt tak ble satt i gang på det tidspunktet som var avtalt og jobben ble raskt gjennomført og i hht. plan. Jeg er svært godt fornøyd med det utførte resultatet. Hans Tore Mikkelsen, hytteeier.

Sep. 2016
H

Hans Tore om HUSREN BYGG AS