Bygge ferdighus eller ferdighytte i Gran?

Trenger du hjelp med å få satt opp et ferdighus eller en ferdighytte i Gran? På Mittanbud finner du entreprenører som kan hjelpe helt fra grunnarbeid til du kan flytte inn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Bygge ferdighus eller ferdighytte i Gran?

Trenger du hjelp med å få satt opp et ferdighus eller en ferdighytte i Gran? På Mittanbud finner du entreprenører som kan hjelpe helt fra grunnarbeid til du kan flytte inn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen ferdighytte eller ferdighus i Gran

Bygge ferdighytte ca. 23kvm

2770JAREN

Hei, vi har kjøpt ferdighytte (laftet) med planlagt leveranse i uke 42 og trenger 1-2 håndverkere i noen dager for å sette det opp. Modellen har 70mm virketykkelse og veldig god dokumentasjon ligger på nettsiden til leverandøren https://www.polhus.no/hytte-adrian-p-1614 Det følger med dampstuepakken, med vedfyrt ovn som skal monteres. Vi har ikke planer om å bruke rom 2 som kjøkken/bad. Det blir en hytte uten strøm og vann. Strøm event. etterhvert med solcellepanel. Vi planlegger å ordne med fundamentet selv fram til oppdraget kan starte. Plasseringen er ved en fin bekk og skogskanten, her står det en gammel hytte vi holder på å rive. Terrenget er noe kupert og det går en sti fra tune av småbruket vårt dit noen meter. Vi har et stort jorde for alt av utstyr som måtte trengs, der også materialene må parkeres, da kranbilen ikke kan løfte det så nær plasseringen. Opsjon 1: Vi kjøpte også isolasjon for tak, veggene skal også isoleres, men det følger ikke med isolering eller kledning i pakken, da vi tenkte vi kan ordne det selv neste år. Men, vi tar gjerne imot tilbud for denne opsjonen. Kledning tak og vegg, isolasjon vegg + arbeidet. Opsjon 2: Ordne med en platting foran og en trapp/kant mot bekken, cirka 12m2. Vi har ikke kjøpt inn materialer for det.

Oppsetting av liten hytte ca.50kvm

3522BJONEROA

Vi eier en liten hytte på Fjorda, Bjoneroa i Gran Kommune, som er revet og skal bygges nytt og i den sammenheng ønskes det en snekker. Vi ønsker helst en snekker som bor på Bjoneroa eller i området og har mulighet til å jobbe selvgående mandag til fredag. Om du er en pensjonert snekker og fortsatt føler trangen til å utføre ditt håndarbeid vil vi svært gjerne høre fra deg. Eller om du driver Selvstendig næringsdrivende og jobber "solo" og tenker at dette prosjektet kan være midt i blinken for deg, ta gjerne kontakt. Ps! Svarer KUN på seriøse henvendelser!!

Bygge hytte på Lygna

2770JAREN

Vi er en familie som ønsker å bygge en hytte på Lygna. Nøkkelklar. Tomt er allerede sikret. Cirka 100 kvadratmeter. Vi ønsker en seriøs leverandør med minimalt av uventede prishopp.

oppsett av grillhytte med sauna

2750GRAN

Oppsett/montering av grillhytte med sauna. Byggesett

Montering av komplett precut byggesett fra Sande Hus og Hytter AS

2770JAREN

Søker firma som kan utføre komplett montering av precut byggesett, hytte i Gran Kommune. Byggesett leveres av Sande Hus og Hytter AS. Det er også ønskelig med: * Graving / fundamentering av tomt. * Montering av trapp til 2.etg. * Montering av stålpipe. * Legging av gulvfliser på bad og entre. * Rigg/drift og byggeledelse. * Avfallshåndtering på byggeplass. Spesifikasjoner vil bli oversendt ved interesse.

Hage-/landskapsarktitekt - uteplan, hytte innlandet

2750GRAN

Tomt på ca 1,2 mål trenger en uteplan for gradvise arbeider med realisering. Vi ønsker altså noen som kan tegne ut en _plan_ for oss. Tomten er skråliggende ned mot åker og fjord. Bak hytte er det naturtomt, foran bearbeidet. Begge deler trenger en plan. Hytta har ikke enkel adgang, men likevel kort avstand til vei. Løsningene skal ‘passe inn’ i naturområdet hytta ligger, med vekt på enkle, langvarige og bærekraftige løsninger. Er det noe du kan gjøre? Anbud uten referanser og regeransearbeid blir ikke besvart.