Bygge ferdighus eller ferdighytte i Ringsaker?

Trenger du hjelp med å få satt opp et ferdighus eller en ferdighytte i Ringsaker? På Mittanbud finner du entreprenører som kan hjelpe helt fra grunnarbeid til du kan flytte inn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Bygge ferdighus eller ferdighytte i Ringsaker?

Trenger du hjelp med å få satt opp et ferdighus eller en ferdighytte i Ringsaker? På Mittanbud finner du entreprenører som kan hjelpe helt fra grunnarbeid til du kan flytte inn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen ferdighytte eller ferdighus i Ringsaker

Oppføring av enebolig

2380BRUMUNDDAL

Oppføring av 2 etasje enebolig i Brumunddal. Precut. Betong og gravearbeid blir ferdigstilt til 01.08.

Rehabilitering av hytte

2612SJUSJØEN

Ønsker et grovt overslag på rehabilitering av hytte. Hytta er grovt regnet 75 m2. Hytta står på dels gammel ringmur av betong med sparestein og tillbygg som står på betong ringmur. Hytta har råte og sopp i gulv. Noe gulv er tatt ut, men her er det snakk om å ta ut alt gulv, slik at man står igjen med 4 vegger, fjerner innvendig panel for å sjekke bærende konstr. Det er råte i sviller yttervegg, noe man må påregne at det er flere steder. Det skal fylles med pukk, isoleres og støpes plate. Gjerne hel plate så hytta står på nytt underlag. Her er utførelse fritt valg. Bærende konstruksjon i treverk og tre gulv kan også vurderes istedenfor betong, og evt grøfting rundt hytte for å forhindre ny råte. Masser, pukk, maskiner er tilgjengelig lokalt. Det vurderes å skifte vinduer, samt sette inn større vinduer på en kortende hvor stue skal være. Det vurderes i samme utførende å legge inn avløp til tett tank. Hytta skal paneles opp innvendig med panel eller plater. Delevegger skal settes opp til rom inndeling. Gulv skal legges. Parkett eller fliser, eier har en del gammel dråpe skifer liggende som kan være aktuelt å bruke hvis mulig. Her er det mange løsninger som ligger til avgjørelse hos utførende i samarbeid med eier. Hytta skal ha et enkelt og funksjonelt preg. Dette skal være en brukshytte, som alle kan benytte seg av og likevel kan kose seg i mange år fremover Eier er åpen for løsninger og muligheter og forslag. Hytta har ikke vann eller strøm. Riving og nybygg er vurdert, men lagt til side da denne prosessen blir altfor dyr. Haster ikke da hytta allerede har stått slik i flere år.

Male tak + en vegg

2612SJUSJØEN

Hytte: Grunne x 1 + male 2 strøk; Skråtak ca 3 m på sidene opp mot 5 m mot midten. Lengde 5 m, bredde 6 m. Vegg fra 3 m opp mot 5 m. Høyde. 4 vinduer oppe og 4 vinduer nede, male mellom (ikke male lister mellom vinduene)

Maling

2355GAUPEN

Utvendig maling Liten hytte v Mjøsa / Trenger nytt strøk m hvitmaling !

Bygge anneks maks 30 kvm

2612SJUSJØEN

Innholde: soverom , bad, oppholdsrom m minikjøkken. Hems m vindu. Skal ligge i tilknytning til eksisterende gammel hytte , m strøm ,vann og vei , på Sjusjøen .

Rørarbeider - Ny hytte på Rømåsen, Sjusjøen

2612SJUSJØEN

Jeg ønsker tilbud på rørleggerarbeider på ny hytte som skal settes opp på Rømåsen, Sjusjøen i 2019. Grunnarbeider som inkluderer oppstikk og eventuell legging av rør mellom våtrom/kjøkken, vil skje en gang mellom juni -august 2019, mens innvendig installasjon vil skje fra høsten av og frem mot jul 2019. Jeg ønsker en beskrivelse av erfaring med tilsvarende oppdrag i området og priser for legging av rør inn i byggegrop og mellom våtrom/kjøkken og pris for levering og installasjon av 3 WC, 2 dusj, 4 vask, 1 utekran, rørskap, rør til vaskemaskin og oppvaskmaskin og stoppekran med vannmåler. Type vask og WC på spesifiseres. Som vedlegg følger tegninger på hytta som leveres som snekkerferdig fra Estnor. Videre er det det en tegning som spesifiserer rørleggerarbeidene. Det bes også beskrevet hvordan oppstikk kan løses. Grunnarbeidene vil bli utført av Ringsakerfjellet Drift ved Johannes Haukåssveen.

Siste evalueringer
Beising av hytte

Flott utført arbeid. Anbefales.

Okt. 2018
J

Jad om Icon Byggprosjekt AS

Hamar
Maling av 92 m2 hytte

Vi fikk hjelp til å male hytten i august 2018. Meget bra og nøyaktig utført. Vil garantert benytte selskapet igjen

Aug. 2018
T

Thomas om VR Skog Og Byggservice AS

Rasta
Beising av hytte

Bra utført arbeid til avtalt tid og pris.

Sep. 2017
A

Arne om Mesnali Bygg & Blikkenslager As

Gjerdrum