Ferdighus/Ferdighytte i Enebakk

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Ferdighus/Ferdighytte i Enebakk

ABE Boring

Mars 2021

Brønnboring hytte

"Kom når de skulle komme, og svarte raskt på henvendelser. Hyggelige folk"
D
Dag
Enebakk

OSLO BYGG OG RESTAURERING AS

OSLO BYGG OG RESTAURERING AS har som visjon å utføre et solid håndverk, innenfor avtalte tidsrammer og til en fornuftig pris.Vi har drevet siden 2004, men da var vi ENK og hadde noen få samarbeidspartnere.Vi drev lenge som kun tømrere og bygget et titalls nye hus, men forandret driften i 2017. Vi bestemte oss for å bli en totalentreprenør og utføre totalentrepriser som et aksjeselskap. Alle våre 9 faste ansatte har riktig kvalifikasjoner. Vår største andel av jobbene er mot privatmarkedet.

Juni 2018

Nytt panel og isolering av hytte.

"Jobben ble mer omfattende enn det jeg hadde tenkt. Fikk forslag om å løfte taket og legge nytt tak, noe jeg aksepterte. I tillegg fikk jeg satt inn nye vindu, nytt innvendig panel og gulv i andre etasje. Jeg fulgt opp arbeidet hver uke sammen med pro..."Se mer
J
Jakob E.
Enebakk
OSLO BYGG OG RESTAURERING AS
Siste registrerte jobber

Vegg/tak/byggesett leveranse for 15 rekkehus på Flateby.

1911FLATEBY

Vi søker firma som kan tilby leveranse av veggelementer/byggesett. Det skal bygges 15 rekkehus på Flateby.

Brønnboring hytte

1912ENEBAKK

Boring etter vann på hytte. Brevigveien, Enebakk

Bygge to hus, Ytre Enebakk

1914YTRE ENEBAKK

To stk tomannsboliger, hver på grunnflate ca 158 m2 over 2 etg., skal bygges med adresse Ytre Enebakk. Husene bygges som ferdighus, elementer blir levert på stedet og skal settes opp med kran. Takstoler monteres og taket tettes. Deretter starter innearbeidet. Her skal det meste utføres, men rørlegger, flislegger og elektriker er engasjert fra godkjente firmaer. Firmaet som skal ta på seg oppdraget må ha følgende: - Ansvarsrett for utførende tømrer. - Mva-registrert. - Seriøst firma med gode referanser. - Minst 3-4 personer som kan jobbe kontinuerlig med prosjektet fra oppstart. I tillegg bør firmaet ha erfaring fra oppsett av ferdighus. Ved gode erfaringer med dette prosjektet, kan firmaet regne med flere oppdrag. Vi har profesjonelle tegninger og beskrivelser, og vil stille med egen byggeleder for å sikre fremdrift og kvalitet. Ta kontakt for mer nøyaktig beskrivelse over hva som skal utføres. Oppstart av jobben vil trolig bli oktober 2018.

Nytt panel og isolering av hytte.

1912ENEBAKK

Hytte med hems ca 40 m2 grunnflate. Tenker også skifte 3 vindu på hems som er ca 50x100cm liggende.

Snekker til å sette opp Anneks/redskapsbod 15m2

1914YTRE ENEBAKK

Ferdig modell Bjørkely 15m2 ønsket oppført. Se lenke for mål og oppsett: http://www.rkc.no/produkt.html?ebiz_products.pid=277&pnr=4030&mcid=30&ebiz_pcategory.cid=1023 Tomt er ryddet klar.Fjell i dagen hele veien. Det kan fundamenteres enten via søyler eller murte sko. Det er strøm, betongblander og vann på tomten lett tilgjengelig. Ønsker pris på oppføring av fundament og anneks. Pris på å lekte ut innvendig med spon/gips ønskes priset som en separat opsjon. Dersom en ønsker å gjøre jobben sammenhengende kan tilstøtende hytte med vann/wc og soverom på eiendommen være tilgjengelig de dager som avtales. Boden blir tilkjørt og levert på tomten. Parkering på tomten. Adkomst via egne nøkler til hyttebom. Befaring kan gjøres på kveldstid etter avtale. Jobben skal utføres i Einerstadveien, 1914 Ytre Enebakk (Dalefjerdingen)

Totalenterprise oppføring av 4 manns-bolig

1911FLATEBY

Vi ønsker å vurdere muligheten for å føre opp en 4-mannsbolig på en tomt vi har. Ønsker da en totalenterprise. Vi har tomta, hvem kan ta seg av grunnarbeide, oppføring av bolig, ferdigsstillelse? Hvem har huset/4-manns boligene vi ønsker oss?