Bygge ferdighus eller ferdighytte i Oslo?

Trenger du hjelp med å få satt opp et ferdighus eller en ferdighytte i Oslo? På Mittanbud finner du entreprenører som kan hjelpe helt fra grunnarbeid til du kan flytte inn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Bygge ferdighus eller ferdighytte i Oslo?

Trenger du hjelp med å få satt opp et ferdighus eller en ferdighytte i Oslo? På Mittanbud finner du entreprenører som kan hjelpe helt fra grunnarbeid til du kan flytte inn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen ferdighytte eller ferdighus i Oslo

Vinterhage med mer

0651OSLO

Prosjektbeskrivelse Sameiet Borggata ønsker å innhente tilbud på et bakgårdsprosjekt med mål om å øke bruken av bakgården og forbedre trivselen blant beboerne. Prosjektet består av flere deler som beskrives nedenfor: 1. Vinterhage/Hagestue Vi planlegger å bygge en vinterhage som kan romme et bord for 15 personer, med peis og et fullt utstyrt kjøkken (inkludert innlagt vann), samt opplegg for kloakk (for ev. senere tilkobling). Vinterhagen skal ha betonggulv med fliser og gulvvarme. Illustrasjonsbilder er vedlagt. 2. Beplantning rundt pergola og vinterhage Vi søker tilbud på beplantning som vil skape en skjermet og trivelig atmosfære rundt pergolaen og vinterhagen. Dette inkluderer utarbeidelse av en planteplan i samarbeid med en landskapsarkitekt. 3. Oppgradering av mur Dette inkluderer pussing og maling av muren mot pergolaen for å forbedre estetikken og øke trivselen for beboerne. 4. Uteplass ved vinterhagen Vi ønsker å etablere en uteplass ved vinterhagen som inkluderer opparbeidelse av grunnen, steinheller og varige hagemøbler. Denne uteplassen vil fungere som en forlengelse av vinterhagen og være et naturlig samlingssted, spesielt om sommeren. 5. Lekeplass Opprettelse av en liten lekeplass for de minste barna (1-4 år) i tilknytning til vinterhagen og uteplassen. Vi ser for oss en naturlekeplass med naturlige materialer som steiner, stokker, grus, sand og tau. 6. Gjerde Gjerde rundt området med lekeplassen og hagestuen for å øke sikkerheten for små barn. 7. Mekkestasjon for sykler Installering av en sykkelservice-stasjon som inkluderer opparbeidelse av grunnen og montering av servicestasjonen med nødvendig utstyr og tilgang til vann. 8. Oase/steinbed Beplantning av en oase/steinbed for å øke trivselen og estetikk i bakgården. 9. Sittegruppe Utplassering av hagebenker i bakgården for å skape flere sitteplasser og invitere til økt bruk og sosial interaksjon. Anbudsinformasjon Vi ønsker å motta et detaljerte tilbud som inkluderer materialer, arbeidskostnader og tidsplan for gjennomføring av de ulike tiltakene. Sameiet ønsker å motta tilbud fra minst tre leverandører for å sikre et konkurransedyktig valg. Kontaktinformasjon For spørsmål eller ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt. Vedlagt finner dere illustrasjonsbilder og landskapsplaner for prosjektet. Budsjett Det er satt av 2 millioner til prosjektet. Sameiet vil velge leverandøren som kan levere mest mulig kvalitet innenfor denne summen. Prosjektet vil være en totalentreprise, og tilbyder må forplikte seg til en fastpris. Tilbyder må stå for eventuelle søknader til offentlige myndigheter (vinterhagen) som er nødvendige for å få gjennomført prosjektet. Tilbyder vil få dekket gebyrer og forhåndsavtalt sum for selve søknaden. Fremgangplan 1. Befaring og nærmere detaljering av prosjektet 2. Stille konkrete krav til resultatet 3. Tilbudsinnlevering 4. Valg av tilbuder 5. Ev. søknadsprosess for bygging av vinterhagen 6. Gjennomføring

Bygging av hus

0154OSLO

Vi har en mark ved trysil som vi har byggetillatelse på. Tegninger er ferdig og processen er startet med Bygge etaten. Vi trenger ett firma med gode referanser og noen man kan stole på!

Nytt hus, arkitekttegnet

0783OSLO

På Nøtterø 60 m fra sjørn

Bygge tomannsbolig

0680OSLO

Vi har fått rammetillatelse til å bygge vertikal tomannsbolig i Enebakkveien, 0680 Oslo med underjordiskgarasje. Vi er under seksjoneringsprosessen der vi seksjonerer både hagen og tomannsboligen. Vi antar at dette ikke tar veldig langt tid og derfor søker etter dyktige firmaer som skal ta ansvaret for byggeprosjektet fra start fasen til slutt fasen (nøkkellevert). Dere finner rammetillatelsen i Plan og Bygningsetaten.

Nybygg 65 m2 3 etasjer

0691OSLO

Nybygg med fotavtrykk på 63,6 m2 i 3 etasjer Beskrivelse Nylig godkjent rammetillatelse på bygging av enebolig, vi ønsker pris etter tek 17. Det er 6 soverom, 3 bad, 3 stuer og 3 kjøkken løsning. Oppbygning skal være etter NS standard. Satt opp følgende budsjett: For ferdig huset da materiell prisen har falt og markedsprisen ikke er styrende i disse dager.

HYTTE. Laft eller stavlaft

0791OSLO

Søker etter et samarbeid med leverandør av 2 stk Hytter for levering privat.Alt grunnarbeid er utført, så kun hytte for montering som mangler. Alle tilatelser på plass. Den ene Fåvang og den andre er Gausdal. Kan benytte både håndlaft å maskinlaft. Snarlig levering eller alt klart for mai neste år. Vis mulig i høst på en, så er det pri 1. Noen som sitter på muligheter for et gått tilbud levert å montert tett utvendig, eller mest mulig ferdig utenom VVS å EL

Siste evalueringer
Sette opp en badstu

Jobben ble utført i samsvar med avtale, fleksibel gjennomføring, ingen problemer underveis, og badstuen står nå ferdig.

Aug. 2019
Ø

Øystein om BYGG & RENHOLD NELKE

Oslo
Beising av hytte på Hafjell

Bra utført jobb til avtalt tid og avtalt pris

Juli 2018
F

Fredrik om MALERMESTEREN ØSTLANDET AS

Oslo
Montering av byggesett-bod

Vi valgte RH Tømrertjenester pga god pris og et svært godt inntrykk. Vi er strålende fornøyd med jobben som ble utført. Solid håndtverk, punktlig og løsningsorientert er ordene som best beskriver vår opplevelse.

Des. 2015
K

Kim om RH TØMRERTJENESTER AS

Oslo
Skifte tak på garasje som lekker

kjempe bra utført, supre mennesker. Anbefales på det sterkeste

Nov. 2015
C

Christian om NORGE RØR 24 AS

Oslo