Bygge ferdighus eller ferdighytte i Trysil?

Trenger du hjelp med å få satt opp et ferdighus eller en ferdighytte i Trysil? På Mittanbud finner du entreprenører som kan hjelpe helt fra grunnarbeid til du kan flytte inn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Bygge ferdighus eller ferdighytte i Trysil?

Trenger du hjelp med å få satt opp et ferdighus eller en ferdighytte i Trysil? På Mittanbud finner du entreprenører som kan hjelpe helt fra grunnarbeid til du kan flytte inn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen ferdighytte eller ferdighus i Trysil

Opparbeiding av hyttetomt

2428SØRE OSEN

Jeg er ute etter et pristilbud på utgraving av tomt og støping av plate til vedlagt hytte. Det er en Familiehytte, modell Furutangen, hvis dere har vært borti den før. BYA 94,5m2. I tillegg til plate, med rør fra vei, og fundament til terrasse, må vi også ha en liten veistubb inn på tomta og oppstillingplass på 36m2. "Det er ikke satt av gren på hovedledning så her må anboring til på vann og Y gren på avløp. Rett innenfor tomtegrense skal bakkekran for vann settes og stakespylekum for avløp. VA ligger på ca 2,2 til 2,5 meter. Dimensjon på hovedledning vann er 50mm og 110 avløp etter opplysninger fra tidligere grunneier." Hvor mye vil dette koste, og evt når kan dere starte med jobben? Tomteadressen er: Osensjøen Hyttegrend 31B, 2428 SØRE OSEN Gnr: 74 Bnr:182 Vi venter enda på at kommunen skal få målt opp tomt, og på arbeidstegning. Ta gjerne kontakt om det skulle være noen spørsmål!

Grøftegraving

2430JORDET

Det må graves grøfta for å legge inn strømkabel til hytta i Trysil område. Etter at kabel er lagt inn må jordmasse settes tilbake. Det er skogstereng med få trær .Det er ca 80 m lang kabeltrase som må graves. Det kommer flere gravings oppdrag etter det : grave grøfta for vann/ avløp, lage vei til eiendom , ca 60 m lang vei fra eksisterende veien til eiendomen

MONTERING AV KJØKKEN PÅ HYTTE

2423ØSTBY

Hvem kan montere et hyttekjøkken i Solberglia, Trysil? Noremakjøkken med hvitevarer. Man MÅ ha erfaring fra tilsvarende jobb i Tømmerhytte. Kjøkkenet leveres fredag 27. november.

Utvendig bod + terrasse.

2420TRYSIL

Vi ønsker å bygge en utvendig sportsbod ved vår hytte i Trysilfjellet. Itillegg utvide og komplettere terrassen.

Nytt gulv på badet og i gangen på hytta

2420TRYSIL

Oppdraget går på å legge et nytt gulv på badet, badstuen og i gangen med alt det innebærer. Hytten befinner seg i Vikinggrenda i Trysil, rett ved velkomstsenteret. Det er høyt inne, så det er kanskje mulighet til å legge nytt gulv på eksisterende gulv, må antakelig avrettes. Det ligger linoleum gulvmatte på gulvet i alle rom. Hytten er bygt i 1993, og har et forholdsvis moderne automatsikringsskap. Baderom er 158 cm x 227 cm Badstuen er 89 cm x 227 cm Gangen er 139 cm x 145 cm målt på gulvet Kravene: - på badet skal det være fall iht forskrifter - det skal være fliser på gulvet både på badet og i gangen, like fliser i alle 3 rom - det skal legges til rette for avløp til en vaskemaskin på badet ved servant, samt installeres et strømuttak i nærheten, tilpasset vaskemaskin - servanten skal bestå som den er - det skal installeres gulvvarme på badet og i gangen, ikke i badstuen - det skal byttes toalett, gjerne til en hengende en, men det er ikke et absolutt krav - Varmtvannberederen er antakelig fra hytte-byggingsdato og bør vurderes bytte, den er montert under sete i badstuen Befaring er mulig når som helst på egen hånd eller ifm helger med meg til stedet. Hytten har en elektronisk kodelås og det er mulig å opprette en engangskode for håndverkeren. Jeg er tilgjengelig via tlf eller epost for ytterligere spørsmål. Oppstart av arbeidet er ønskelig så snart som mulig.

Rive eksisterende hytte, legge betongplate, føre opp ny hytte i elementer

2420TRYSIL

Jobben gjelder et hytteprosjekt i Støtrisvegen 122, Bittermarka, Trysil, og er tredelt. Man kan gi anbud på en eller flere deler. 1. Rive eksisterende hytte (type Trybo) på ca 70 m2, 2. Legge betongplate på planert og drenert område, 3. Føre opp ny hytte i elementer 90 m2. Elementene fraktes opp til tomt i uke 36, inkludert kranbil. Tegninger kan sendes.