Ferdighus/Ferdighytte i Bergen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Ferdighus/Ferdighytte i Bergen

Roman Ideal Concept AS

I Roman Ideal Concept er det personer med lang erfaring som kan utføre profesjonelt diverse oppussing, rehabilitering, hage og renhold tjenester for både private og industrielle kunder. Våre ansatte har bredt og lang erfaring i byggesektoren og vår første prioritert er å levere kvalitet i alle ledd. Vi tilbyr rimelige priser og gode løsninger til ditt prosjekt På våres hjemmeside https://www.idealconcept.no/ finner dere mer detaljert hva vi kan tilby og hva sier våres kunder om jobbene som bl...

Se mer
Mars 2021

Maling av hus innvendig og utvendig

"Jeg er meget godt fornøyd med utførelsen og kvaliteten på arbeidet som han utførte . Det var også en god pris og han overholt tidsfristen.Jeg vil også bruke ham hvis det skulle bli flere jobber å utføre."
R
Rolf
Kalandseidet
Roman Ideal Concept AS

HANDYMAN SERVICES AS

4.8 (29)

Arbeid utendørs - Husmaling - Renovering av vegger - Terrassebygging - Taktekking - Anleggsgartneri - Fundamentstøping Arbeid Innomhus - Montering av gipsplater - Sparkling av vegger - Maling av vegger - Gulvstøping - Parkettlegging - Flislegging - Legging av membranbelegg - Montering av rammekonstruksjon

Mars 2021

Listing av hytte i Austrheim, montere trapp m.m.

"God kommunikasjon underveis, pålitelig, meget god pris og holdt høy kvalitet på arbeidet. Vi var meget godt fornøyd. Anbefales."
R
Raymond
Garnes
HANDYMAN SERVICES AS

LUNDE 3BYGG AS

Vi er en lite tømrerfirma fra Hjelmås med over 17 års erfaring innen tømrer faget.vi er en godkjent lære bedrift og pr i dag er vi 5 faglærte tømrere, 2 hjelpearbeidere og 1 læregutt. Innehar det meste av verktøy, stillas og utstyr til alle typer oppdrag.Utfører det meste innen tømrerfaget og utfører følgende :*som sertifisert velux takvindu montør leverer og monterer vi velux takvinduer i alle typer og mål..*Bytt av kledning, vinduer og dører.*Alt i tak arbeid/legge nytt tak.*Rehabilitering.*Le...

Se mer
April 2019

Oppussing av eldre lite hus i bøvågen på radøy

"Gjorde et stort og godt arbeide og resultatet etter det veldig bra jobbet"
T
Tore
Breistein
LUNDE 3BYGG AS

Bygg Og Rehabilitering Marlicaru

We are committed to building a sustainable future by fostering a collaborative spirit that creates exceptional experiences, balanced relationships, and enhances a communitys built environment.

Juni 2018

Skifte kledning på en husvegg

"Flott og effektiv gjennomføring av en ganske omfattende jobb samt fine forslag til forbedringer. Svært så konkurransedyktig på pris og lett å kommunisere med, har allerede planer om å bruke de på ny."
K
Kristian
Nesttun
Bygg Og Rehabilitering Marlicaru

123 PUSSET OPP AS

4.8 (22)

Vi er et selskap som har jobbet i det norske byggmarkedet fra 2009. Vi har stor erfaring innen rehabilitering og tilbygg.Vi samearbeider med norsk sertifisert rørlegger og elektriker og vi kan utføre total oppussing av bad, leilighet og hus. både innvendig og utvendig.

Feb. 2016

Carport med lagringsplass

"Da vi ønsket å beholde god relasjon med naboen, gikk det med tid til å få målepunkter fra kommunen og få tegninger, slik at enighet kunne oppnås. Men alt kom omsider på plass og når arbeidet først startet, så gikk det rimelig fort og greit. Arbeidet ..."Se mer
J
Jimmy
Eidsvåg i åsane
123 PUSSET OPP AS

CRAFT EIENDOM AS

Straume Rør og Varme er et komplett rørleggerfirma med høy kompetanse. Foruten tradisjonelle rørleggertjenester, satser vi spesielt på rehabilitering av røranlegg i boliger og leveranse av moderne vannbårne varmesystemer. Vi har lang erfaring med varmeanlegg til boliger.  Som forhandler for Varmetema, tilbyr vi ferdig monterte varmesentraler i skap innebygd i vegg. Det gir deg en optimal løsning ? både med hensyn til estetikk og teknisk funksjonalitet. Straume Rør og Varme har dyktige, motiver...

Se mer
Sep. 2015

Rehabilitering av bad

"Dyktige folk og meget godt utført arbeid. Kan anbefales!"
M
May Kristin
Laksevåg
CRAFT EIENDOM AS
Siste registrerte jobber

Drivhus

5099BERGEN

Bygg små drivhus.

Samaarbeid - Søknader til kommuner hele Norge

5007BERGEN

For tiden vi har økende oppdrager. Ser etter samearbeid for sender søknader i hele Norge. Vi tegner og designer alt av enebolig, hytte, blokker boliger, tilbygg, garasjer, skoler, konkurranser, forretninger. Vår spesialitet er visualisering og meget realistiske 3d modeller. Vi jobber raskt og meget rimelig, svært få kan konkurrere mot våre lav priser.

Bygge lite hus/hytte (50-75kwm) på eksisterende tomt.

5142FYLLINGSDALEN

Vi vil ha satt opp et lite hus eller hytte på en tomt i Øygarden kommune. Det er lett adkomst med vei helt fram. Ønsker pristilbud med tegninger. Makspris 1,5 mill total sum.

Riving av hytte og oppsett av erstatningshytte

5237RÅDAL

Jeg ønsker med dette tilbud på fjerning av en eksisterende hytte og oppsett av en erstatningshytte på Tysnes utenfor Bergen. Tomten ligger ved sjøen og har ikke fremkomst via vei. Seriøse interessenter bes ta kontakt for en mer utfyllende samtale om muligheten og en eventuell befaring.

Montere lekehus

5145FYLLINGSDALEN

Montere lekehus Rødhette (fra Maxbo). Ligger instruks på YouTube om man googler. Lekehuset er hentet og ligger flatpakket der det skal settes opp i hagen. Fundament må lages etter lekehusets mål og lekehuset monteres oppå det. Taktekke er valgfritt på dennd typen hytte. Vi tenker å kjøpe inn shingel som da også må festes på.

Dobbelhytte Myrkdalen (Voss)

5232PARADIS

Ønsker tilbud på dobbelhytte i Myrkdalen. Vi har et ferdigtegnet konsept fra arkitekt. Ønsker i utgangspunktet et modulkonsept som gir rask byggetid. Ønsker byggestart august 2022. Entrepenør og betongarbeid er på plass.