Bygge ferdighus eller ferdighytte i Tysvær?

Trenger du hjelp med å få satt opp et ferdighus eller en ferdighytte i Tysvær? På Mittanbud finner du entreprenører som kan hjelpe helt fra grunnarbeid til du kan flytte inn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Bygge ferdighus eller ferdighytte i Tysvær?

Trenger du hjelp med å få satt opp et ferdighus eller en ferdighytte i Tysvær? På Mittanbud finner du entreprenører som kan hjelpe helt fra grunnarbeid til du kan flytte inn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen ferdighytte eller ferdighus i Tysvær

Bygge anseks på hytte

5560NEDSTRAND

Trenger bistand til tegning, byggesak og oppføring av anseks på hytte.

Demontering og oppføring vestcamp

5570AKSDAL

Ønsker å få demontert en vestcamp for å så få den montert opp på ny plass 150m i fra stedet den blei demontert.

Nybygg ca 300m2

5563FØRRESFJORDEN

Jobben som skal gjøres er alt tømrerarbeid på et nytt hus. Ca 270m2 inkl 40m2 garasje i hus. Pulttak. Huset er arkitekttegnet. Planlagt oppstart på tømrerbiten er februar 2018. Ønsker å komme i kontakt med flinke, norske tømrere som har papirene i orden :-) Materialer leverer jeg selv.

Ny Hytte

5565TYSVÆRVÅG

Finn vedlagt tegningsunderlag for ny hytte som ønskes oppført i Tysvær kommune rett ved Tysværvåg våren 2017. Adkomst til hytteområdet er pr. grusvei fra hovedvei det siste stykke. Tysvær kommune har etter søknad gitt tillatelse til å rive eksisterende hytte for å bygge en ny lik hytte. Pt. er tegningsunderlaget for ny lik hytte til endelig godkjenning hos Tysvær kommune. Det kan i denne anledning forutsettes at grunnarbeider er utført og at utgangspunktet er et støpt dekke tilsvarende hyttens grunnflate. Hytten oppføres iht TEK 10 og eventuelle andre relevante krav til et hyttebygg av denne størrelse. Spesifikasjoner - Etasjeskille og Tak skal være selvbærende uten innvendige bærevegger med dimensjoner ref. tegning / Innvendige vegger skal være ikke-bærende - Bunnsvill, kledning og annet treverk som kan komme i kontakt med fuktighet skal leveres i trykkimpregnert materiale - Kledning – Dobbel falset liggende kledning - Forskriftsmessig avstivning av vegger - Vinduer (leveres hengslet på begge sider), ytterdør og terrassedør leveres med brems, med utvendige sprosser som angitt på tegning og vedlikeholdsfrie - Takkonstruksjon skal være beregnet for tung taktekking (takstein) og snølast 400 kg/m^2 - Takkonstruksjon skal være med sutak/lufting, sløyfer, lekter og stein (det ønskes mulighet for å benytte nåværende stein eller takplater murstein farge/utforming) - Takrenner og nedløp - Museband rundt hele hytten under kledning - Isolasjon, Tyvek - Alt av festemateriell, som spiker, skruer og beslag, skal være inkludert i leveransen. Innvendig - Alle innervegger – helt lyse plater - Alle innvendig lister – lyse enkle ikke profilerte - Takplater hvite - Laminatgulv – standard kvalitet - Elektriker og rørlegger arbeider prises ikke inn, men det må være rom for å trekke rør innvendig som deler av byggeprosessen. - Piperør leveres isolert fra i underkant av 2.etsj og ikke isolert under - Kjøkken og kjøkkenmontering prises ikke inn I første omgang ønskes en uforpliktende budsjettpris på oppføring av hytte. Inkludert i prisen skal være: - Alt materiell inkludert eventuell prefabrikasjon av elementer/komponenter - Transport av materiell til byggetomt - Oppføring av bygg på ferdigstøpt dekke - Byggeledelse frem til ferdigstillelse og ferdigattest - En oversikt over elementer som eventuelt ikke er med i leveransen Deres budsjett pris og forslag blir evaluert. Vi vil ta kontakt for videre samtaler dersom deres tilbud blir valgt for videre prosess. Ta kontakt pr. mail om det skulle være noen konkrete spørsmål. Vennligst oversend deres forslag til undertegnede så snart som mulig og senest innen Mandag 16. Jan 2017.

Oppsetting av Hytte 100m2

5566HERVIK

Oppsetting av Hytte ferdig utvendig, Vi har ett byggesett levert av Solhytten, den ønsker vi oppsatt og helt ferdig utvendig. Første leveransen er beregnet til ca uken15 (11 April) og vi ønsker oppstart umiddelbart.

Oppføring av funkisbolig i Djupaskarsvegen i Haugesund

5563FØRRESFJORDEN

Hei, Vi skal sette bygge nytt hus i Djupaskar og trenger et bra snekkerlag for oppføringen av huset. Huset er på to etasjer med grunnflate på ca 120 m2 og med tilknyttet garasje/bod på 57m2. Total BRA er på 320m2 og BYA er på 206m2. Huset skal leveres klar for sparkling og parkett. Oppstart Juli/august. Ansvarlig for tiltaket er KTV bygg. Vi ønsker en fast pris på snekkerarbeidet. Materialene leveres som pre-cut. De som tilbyr må vise til referanser på tilsvarende jobber siste 24 måneder. Send meg email så kan dere få byggetegninger etc. mvh Terje