Bygge ferdighus eller ferdighytte i Stavanger?

Trenger du hjelp med å få satt opp et ferdighus eller en ferdighytte i Stavanger? På Mittanbud finner du entreprenører som kan hjelpe helt fra grunnarbeid til du kan flytte inn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Bygge ferdighus eller ferdighytte i Stavanger?

Trenger du hjelp med å få satt opp et ferdighus eller en ferdighytte i Stavanger? På Mittanbud finner du entreprenører som kan hjelpe helt fra grunnarbeid til du kan flytte inn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen ferdighytte eller ferdighus i Stavanger

Ny hytte

4170SJERNARØY

Ny hytte på 120 m2 på Sjernarøy i Ryfylke.

Oppføring av enebolig i tre

4018STAVANGER

Ønsker tilbud på tømmerarbeid i forbindelse med oppføring av ny bolig. Yttervegger, innervegger, tak, etasjeskille, gipsing. Vi vil ha isolasjon i alle innervegger. Ønsker også prising av overbyggene som er vist på tegningene. Gi gjerne i tillegg et prisestimat for legging av gulv i hele boligen - vi kjøper inn gulvet selv. Tilbud på dører og vinduer kan gis om ønskelig. På taket ønsker vi svartglasert takstein. W takstoler. Planlagt start er desember/januar. Støping av såle er planlagt i november/desember.

Bygge lekehus 5,4 m2 og male utvendig og innvendig

4022STAVANGER

Har bestilt et lekehus og trenger noen til å Bygge det. Trenger å få et skikkelig fundament på plass også. Vennligst se vedlagt beskrivelse av huset. https://www.bygghjemme.no/hage-och-utemiljo/hus-og-fritidshus/lekestue/lekestue-tre/lekestue-palmako-marie-55-m2/p-1240401?gclid=Cj0KCQjwyLGjBhDKARIsAFRNgW9HNaRmcuJRyMDU4XPx0qJtrAw7cJVOfmNiQgXCUuUAcbESadCSzdUaAkSFEALw_wcB

Montere drivhus

4011STAVANGER

Drivhuset det gjelder heter Qube 5.1 og er kjøpt på Grønt Fokus. https://www.grontfokus.no/drivhus/drivhus/qube-416531?gclid=Cj0KCQjw0tKiBhC6ARIsAAOXutlxL6JLH_772zUcyPhTkUDwtrzV7uchrChxqKi0YYvQV4G2aB75IqUaAmBLEALw_wcB

festes veggdrivhuset på veggen og få vinduer på

4018STAVANGER

veggdrivhuset er nesten ferdig montert , det ble montert i oktober/november igjor men vintern kom vil gjerne få et par ekstra skue så at det holder fast. det trengs å få vinduer og døren på trengs litt hjelp med montering I have a veggdrivhus that needs to be finished See the pictures. The base for the walls were done last year in november and it holds the strongs winds. I want though fix it tie to the wall I have the glass windows a d the door that beeds to put in the base walls Looking for someone serious and with experience in garden markise, bod, drivhus

Energirådgiver til hytte

4027STAVANGER

Det er ikke strømstøtte til hytter, og derfor ønsker vi en gjennomgang med råd fra en som har kompetanse på energi og evt. tiltak som kan gi støtte fra Enova. Hytta ligger i Randaberg kommune.

Siste evalueringer
Bygging av Monter garage, alle materialer inkludert

Vi valgte M.P.H Byggtjenester til å sette opp en Monter garage pga rask respons, konkurransedyktig pris og hyggelig og profesjonell opptreden på befaring. Vi er svært godt fornøyd med jobben de gjorde. Snekkerarbeidet har høy kvalitet med mange fine detaljer. De var effektive og fleksible. Gode engelsk kunnskaper på både daglig leder i firmaet og snekkerne. Vi vil absolutt anbefale dette firmaet!

Jan. 2019
B

Bjørnar om M.P.H. BYGGTJENESTER LUKASZ JANICKI

Stavanger
Montering av garasje

Very pleased with the work that was done, quick reply on the ad, and commence of work. Work was done professionally with a high attention to details. Service minded and hard working for a good price. I strongly recommend them.

Sep. 2014
S

Simon om T. POCIUS HUS OG HAGE

Stavanger
sette opp ferdigbod 9kvm

Er veldig fornøyd Og kan anbefale dette firma!! Mvh Boge Parker

Des. 2012
B

Boge om MR BYGG OG RENHOLD AS

Stavanger