Trenger du hjelp med vannbåren varme i Ålesund?

Skal du få lagt inn vannbåren varme i Ålesund, eller kanskje fikse eksisterende opplegg? På Mittanbud står dyktige rørleggere klare for å hjelpe deg med alt du trenger innen vannbåren varme!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vannbåren varme i Ålesund?

Skal du få lagt inn vannbåren varme i Ålesund, eller kanskje fikse eksisterende opplegg? På Mittanbud står dyktige rørleggere klare for å hjelpe deg med alt du trenger innen vannbåren varme!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet vannbåren varme i Ålesund

Vannbåren varme 110m2

6017ÅLESUND

I forbindelse med renovering skal vi legge 110m2 vannbåren varme i gulvbjelkelag (spon med spor som vi legger selv), sette opp et fordelerkabinett og koble til eksisterende system i etasjen under.

Innrede kjeller

6009ÅLESUND

Vil innrede en kjeller på 7.5x5m som i dag er uisolert og bare brukt til lager, for å benbytte til kjellerstue. Ønsker at interesserte kommer på befaring for å få oversikt over prosjektet, vi ønsker å forholde oss til ett firma som hovedkontakt og koordinator for hele prosjektet. - Et område på 5x5m med betonggulv må pigges opp og støpes nytt for å vinne takhøyde, legge isolasjon med gulvvarme og parkett på toppen. - Alle fire vegger må isoleres. - En bærevegg må fjernes og erstattes med en drager. - Enkel himling må monteres. - Stikkontakter og lys må legges opp. - Vurdere en enkel varmepumpe for oppvarming. - Rive en liten vegg i trappa og erstatte med rekkverk. - Vurdere å skifte en innvendig dør mot kald del av kjelleren.

Koble fra radiator

6017ÅLESUND

Koble fra radiator (fjernvarme sameie) og sette tilbake etter oppussing.

Utskifting av defekt master + diverse til vannbåren varme

6013ÅLESUND

Jeg lurer på om du kunne gitt meg pris på deler og arbeid for å bytte master til styring av sløyfene på anlegget vi har for vannbåren varme. Displayet på den vi har er defekt og vi klarer derfor ikke å koble/styre til termostater vi har. Anlegget er 14 år gammelt. Det jeg tenker vi trenger er: - Ny master - Ventiler (aktuatorer ?) - 3 trådløse romtermostater Øverste inntegnet sirkel er displayet som er defekt – usikker på om dette kan repareres men det klart vårt det beste. Nederst er det ventilene som hører til masteren. Her trenger vi kun 5 stk. 3 som skal lede vann til stuen/kjøkken som har tre sløyfer, 1 skal til kjellerstue, og 1 til gang/vindfang. De andre sløyfene tenker vi skal styres manuelt. Kan du sette opp et tilbud på dette, eventuelt ringe meg om det er mye jeg ikke har tatt med i min manglende kompetanse på dette?

Tilbud på varmeveksler med sirkulasjons pumpe mellom bolig og garasje

6057ELLINGSØY

Tilbud og forslag på valg av komponenter og installasjon av varmeveksler med sirkulasjons pumpe, gulv varme system og to stk. varme vifter med innbygd radiator for varmtvann sirkulasjon. Ta kontakt for mer informasjon. Eksisterende enebolig har vannbåren varme vann/væske (borehull). Oppkobling mot ledig utgang og inngang fra samle stokken. Skille av systemer med egen varme veksler mellom bolig og garasje.

Luft til vann varmepumpe

6014ÅLESUND

Installasjon av luft til vann varmepumpe med vannbåren og eventuelt 2 radiatorer

Siste evalueringer
Installere vassmåler

Kom til avtalt tid, var rask og ryddig og rimelig. Anbefales absolutt!!

Des. 2022
R

Rolf om Rørlegger365 A/S