Vannbåren varme - Lunner

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Oppgradering av bolig

2740ROA

Ønsker tilbud på oppgradering av bolig etter energirådgivning. Gårdshus fra 1913, renovert 1998. Følgende tiltak er aktuelle: 1. Installere luft/ luft varmepumper (ev. bergvarmepumpe med akkumulatortank og vannbåren varme i boligen). 2. Skifte til balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner. (Flexit roomie wifi eller tilsvarende kan være mulig å benytte da det er utfordringer med kanalføring) 3. Skifte vinduer og verandadør til 3- lags lavenergi- vinduer i glassveranda 4. Etterisolere vegger i glassveranda og kjellernedgang. (Isolere baksiden av trapp) 5. Installere rentbrennende vedovn.

Ønsker bergvarme

2742GRUA

Hei. Ønsker bergvarme til oppvarming av varmtvann, noe til oppvarming ved radiator og noe til oppvarming ved vannbåren gulvvarme.

Pristilbud på bergvamepumpe inkl montering.

2730LUNNER

Har 7 sløyfer som er lagt ned i gulv over flere år i et rehabiliteringsprosjekt, men er ikke tilkoblet samlestokk. Gulvareal med vannrør utgjør ca 100m2 av 200m2 boareal. oppvarmingsbehov er 200m2.

Skifte ut oljefyr

2743HARESTUA

Skifte ut oljefyr med elektrisk varmtvannsbereder. Ønsker bereder for tappevann og som i tillegg kan forsyne eksisterende radiatoranlegg for vannbåren varme. Anlegget ønskes styrt med enkel temperaturautomatikk, f.eks. med føler for utetemperatur.

luft til vann varme i enebolig

2743HARESTUA

Vi vurderer å bytte ut vår olje sentralfyr med luft til vann anlegg. Ønsker tilbud og kom gjerne og se på jobben.

Nytt bad og vannbåren varme i gulv

2743HARESTUA

Gammelt hus fra 1961 skal pusses opp, trenger rørlegger til å legge vannbåren varme i gulvet i hele huset som er ca 150m2. Ønsker også tilbud på varmepumpe til systemet. I tillegg skal badet rives, og bygges opp igjen med dagens våtroms standarder og krav. Badet er ca 6m2. Det skal ikke flyttes rør/avløp, kun tilpasses nytt bad. I dag er det do, bide, dusj og vask. Det skal legges fliser på gulv og deler av vegg mot dusj/badekar, resten er og forblir panel. (vannbåren gulvvarme her også). Huset har 2 varmtvannsberedere, det skal kobles sammen gammel og ny del av hus slik at det bare er behov for en varmtvannstank. ca 15 meter rørlegging for å knytte disse sammen. Dere stiller med alt materiale til gulvleggingen og rørlegging, samt alt materiale til badet untatt fliser og baderomsmøbler. Ønsker et overslag for dette arbeidet, hvor det spesifiseres hva som inngår i hvilke priser. Samt tidsforbruk beregnet. Huset overtas ikke før Desember så liten tilgang til befaring før det men, ønsker å velge håndtverker før dette slik at arbedet kan start desember-januar.

Siste evalueringer
Ønsker bergvarme

Effektiv montasje og kommunikasjon underveis, vi forsøkte å være fleksible så arbeidet kunne bli utført mest mulig effektivt både i forhold til deletilgjengelighet men også andre kunders behov. Det har resultert i raskere gjennomføring enn opprinnelig antatt pga effektiv tidsbruk. Dialogen har vært konstruktiv og fremdriften har vært god, bra ryddighet. Veldig fornøyd med arbeidet, nå får vi se om Bergvarme leverer i henhold til forventningene om lavere strømforbruk.

Nov. 2021
K

Kent om Aktiv Rørlegger AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud