Vannbåren varme - Kragerø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Kjøp/installering av luft til vann varmepumpe

3766SANNIDAL

Jeg ønsker å investere i luft til vann varmepumpe. Vi har i dag vannbårenvarme oppvarmet av gass. Jeg ønsker å bytte ut denne gasskjelen med varmepumpe. Praktisk info: Vi har i underkant av 200 km2 (+ Garasje som ikke blir bruk) med gulvareal som er oppvarmet av anlegget Usikkert hvor mange kW vi har hentet ut av anlegget, men trolig ikke mer enn 8-10kW. Har dere en formening? Anlegget har 10 sløyfer som er i bruk, disse har kun blitt justert manuelt. Disse 10 sløyfene kunne vært delt inn i 6 - 7 soner. Til info, vi går å venter på en ny hustomt som ligger inne til godkjenning i kommunen. Planen er at vi skal bygge nytt hus om ca. 2 år. Så huset som blir bygget da, skal vi bo i til vi blir sendt på hjem, så da kommer varmeanlegget til å blir investert i deretter. Hva anbefaler dere? Hvor stor varmepumpe burde vi kjøpe?

Ønsker tilbud på Daikin varmepumpe(luft - vann)

3783KRAGERØ SKJÆRGÅRD

Til hytteprosjekt i Kragerø ønskes tilbud på Daikin varmepumpe. Areal som skal varmes opp: 83m2 + kjeller på 45m2. Ønsker utedel som tåler maritimt klima. Ønsker tilbud på innedel og utedel, sirkulasjonpumpe, trykktank, montering av disse, samt igangkjøring av anlegget, inkludert gass. Gulvvarmerør er ferdig lagt i gulvene. Rørlegger kobler sløyfer, samlestokker, termostater osv.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud