Trenger du hjelp med vannbåren varme på Hamar?

Skal du få lagt inn vannbåren varme på Hamar, eller kanskje fikse eksisterende opplegg? På Mittanbud står dyktige rørleggere klare for å hjelpe deg med alt du trenger innen vannbåren varme!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vannbåren varme på Hamar?

Skal du få lagt inn vannbåren varme på Hamar, eller kanskje fikse eksisterende opplegg? På Mittanbud står dyktige rørleggere klare for å hjelpe deg med alt du trenger innen vannbåren varme!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vannbåren varme på Hamar

Installere gulvvarme i kjeller (vannbåren?)

2317HAMAR

Ifm. oppussing av kjellerleilighet vurderer vi å legge vannbåren gulvvarme i kjelleren. Det er støpt dekke. Det gjelder kjøkken, stue og soverom (totalt ca. 35 m2). Oppvarmingskilde kan være el-kjel med mulighet for å senere bytte ut denne med annen oppvarmingskilde. Vi er også åpen for tilbud på elektrisk gulvvarme i samme rom.

Vannbåren Varme

2315HAMAR

Fungerer ikke på to rom. Tror det er luft i systemet

Totalrenovering av enebolig

2315HAMAR

Vi ønsker å etterisolere huset, enten fra innsiden eller utsiden, bytte vinduer, bytte to inngangsdører, pigge opp gulvet i underetasjen og legge varmekabler for vannbåren varme i gulvet, legge varmekabler i hovedetasjen, legge nytt gulv i begge etasjer, rive gammel peis med peisinnsats og sette inn ny vedovn, bygge vaskerom og bod i nåværende garasje under huset, gjøre om et vaskerom til bad, flytte kjøkkenet til en innebygd terasse og sette opp nytt kjøkken, installere spotter i taket, og eventuelt pusse opp veggene på innsiden av huset hvis det blir etterisolert fra utsiden. Huset er ca. 200 kvm stort.

Bytte til Heatit Z-water2

2315HAMAR

Hei, har et eldre system med roth hvor det styres med separate bærbare enheter i hvert rom uten noe form for appstyring. Ønsker å gå over til et smartere system med f.eks. heatit Z-water2 med veggmonterte trådløse termostater. Er 6 soner som skal styres.

Vannbåren varme og rørleggerarbeid tilbygg

2322RIDABU

I forbindelse med etablering av tilbygg ønsker vi tilbud på følgende rørleggerarbeider. Det trenger ikke være fastpris, men ønsker prisestimat som inkluderer nødvendig materiell. • Rør for gulvvarme i slisset sponplate: - Soverom 1, 11 m2 - Soverom 2, 16 m2 - Soverom 3, 18 m2 • Rør for gulvvarme i gulv som skal støpes: - Kjeller, 16-32 m2 - Fordele på tre separate soner i kjelleren, én på ca. 5 m2, én på 8 m2 og én for resten • Foreslå løsning for å forberede senere tilkobling av gulvvarme i resten av hus - Best å forberede for videre føring i gulv ved senere byggetrinn? - Er det aktuelt å føre det helt til teknisk rom via krypkjeller med god isolasjon? Er det mulig å ha frostvæske i gulvvarmevannet? - Hvis det føres til teknisk rom, mulig å levere en akkumulator og koble til en brukt vedkjel som midlertidig løsning frem til vi etablerer bergvarme? • Måle trykk i vannforsyningen for å se om det kan være behov for reduksjonsventil • Reetablere utekran ved tilbygg, som nå er fjernet for å lage tilbygg - Bytte ut eller forlenge eksisterende slange fra teknisk rom til nåværende sør-vestre hjørne via krypkjeller. - Kran plasseres på vestre vegg, forventet 7 m lenger slange enn eksisterende. - Trenger ikke være frostsikker kran. Slangen går i frostutsatt område, og tømmes for vann hver vinter. Gjerne gjenbruke eksisterende kran. • Forberede for sluk og avløp i kjeller - Forberede opplegg i kjellergulv, nok til at man kan etablere sluk og avløp for bad og kjøkken (på samme vegg, som bygges senere) uten å pigge opp kjellergulv. Tømrer/murer tilrettelegger gulvet for dette. - Avløpsrør fra kjeller til eksisterende stikkledning (ca. 16 m i grøft og 1-6 m i kjellergulv). Graver tilrettelegger grøft for dette. - Tilkobling til eksisterende stikkledning for spillvann ved drenskum. Graver gjør denne tilgjengelig - Foreslå om det er fornuftig å gjøre forberedelser for vanntilførsel Merknader: • Hulltaking for rørgjennomføring skal være inkludert • Tømrer etablerer sponplater i gulv med slisser for rør

Rørleggerjobb ifbm oppussing av vaskerom

2315HAMAR

Vi skal pusse opp vaskerommet vårt (alternativt flytte det til naborommet. Dette ønsker vi innspill på), og har behov for en rørlegger som kan uføre det som trengs av arbeid i den forbindelse. Vi tenker å legge vannbåren varme i dette rommet. Det må lektes ut og isoleres på to vegger, og vi tenker å legge plater eller lignende over. Sistnevnte skal vi gjøre selv.

Siste evalueringer
Vannbåren varme - komplett anlegg - ca 185 kvm

Rask, profesjonell, tilgjengelig, imøtekommende, avtalt pris :)

Sep. 2018
F

Frank Tore om GK RØR AS

Hamar