Vannbåren varme - Asker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Vannbåren varme i Asker
STOR-OSLO VVS AS logo
STOR-OSLO VVS AS
Damlivegen 17, 2165 Hvam
4.9(35)

Siste evaluering

Montering i nybygg

"Veldig pålitelig og profesjonell. God og ryddig kommunikasjon gjennom hele prosessen. Arbeidet ble gjennomført effektivt, med god kvalitet og til avtalt pris og tid. Kan trygt anbefales."

C

Cecilie

Billingstad, sep. 2023

Les flere evalueringer om STOR-OSLO VVS AS

Nortek Solutions Pllana logo
Nortek Solutions Pllana
tegelverksveien 3, 3517 Hønefoss
4.4(7)

Siste evaluering

service på vannbåren gulvvarme

"Meget fornøyd med utført oppdrag! Her er det høyt erfaring og bra kommunikasjon,"

M

Mohsen

Billingstad, jan. 2023

Les flere evalueringer om Nortek Solutions Pllana

Vann & Avløp AS logo
Vann & Avløp AS
Tandbergvegen 32, 1929 Auli
4.9(268)

Siste evaluering

Bytte av trykkreduksjonsventil og rådgiving til utvidelse av vannbårenvarme

"Hyggelig og pålitelig rørleger. Alt gjennomført som avtalt."

P

Pawel

Heggedal, juni 2022

Les flere evalueringer om Vann & Avløp AS

CMC VARME AS logo
CMC VARME AS
Wirgenes Vei 7, 3157 Barkåker
4.9(97)

Siste evaluering

Demontere oljefyr, innstalere luft til vann varmepumpe

"De levert som avtalt, litt dårlig kommunikasjon etter utført arbeide. Men de kom på banen etter hvert og noen småting ble korrigert. Når vi ser på hele prosessen fra anbud til slutt, er vi godt fornøyd. Kan anbefales."

T

TOR

Slemmestad, mars 2022

Les flere evalueringer om CMC VARME AS

KOMPLETT VVS AS logo
KOMPLETT VVS AS
Selma Ellefsens vei 6, 0581 Oslo
4.9(24)

Siste evaluering

Service el til vann radiatoranlegg

"Kjempefornøyd med jobben. Service og utbedringsrapport på eldgammelt fyringsanlegg. Fikk diskutert og sparret mye om løsninger og forbedringer og brukerveiledning. Jeg trenger at de kommer tilbake når jeg skal gjøre utbedringer:)"

Ø

Øystein

Billingstad, jan. 2022

Les flere evalueringer om KOMPLETT VVS AS

Vis flere selskaper
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste registrerte jobber

Bergvarmepumpe og Frys og Kjølerom

1385ASKER

Har kjøpt en gård i Røyken der jeg skal bygge om en låve til kurssenter som skal kunne ta imot 10 til opptil 30 stk til kurs med mulighet for overnatting kost og losji. Skal varme opp ved fullbooket ca 5-600 kvm, samt vann til dusj etc for 10-30 stk. Det blir variabel bruk, kanskje kurs 100 dager av året f.eks. Ønsker tilbud på trolig bergvarmepumpe? kan være en fornuftig løsning. Har trolig allerede rørlegger engasjert, så gjerne billigst mulig tilbud på bare bergvarmepumpe. Skal også ha Kjøle og frysrom, se tegning, kanskje kan dette kombineres med varme løsning...? eller kan også gjerne ta imot tilbud på dette separat også, spesifiser gjerne hver for seg. Har lagt ved arktiekt tegninger for låven. Hilsen Ragnar Grøn

Energirådgivning

3478NÆRSNES

Jeg har kjøpt et hus med gammel vinduer og varmekabler og ønsker rådgivning om fornuftig tiltak til et mer energieffektivt hus ved mulig utbytting av en del dører og vinduer. Vurderer også å bytte ut varmtvannsbereder samt en varmepumpe.

Trenger eksperthjelp: Feilsøking på Daikin Luft-til-Vann Varmepumpe - U0 Error

3474ÅROS

Hei, Jeg opplever problemer med min Daikin Luft-til-Vann Varmepumpe, spesifikt knyttet til U0-feilkoden på utedelen. Jeg trenger assistanse fra en erfaren tekniker som kan utføre grundig feilsøking og reparasjon. Varmepumpen har tidligere fungert optimalt, men denne feilen har oppstått nylig, og jeg ønsker å få den løst så snart som mulig. Vennligst ta kontakt dersom du har erfaring med varmepumper og er i stand til å utføre feilsøking og reparasjon på kort varsel. Jeg ser frem til tilbud og priser for denne tjenesten. Takk på forhånd!

Bytte ut Uponor rørfordelere.

1384ASKER

Hei, jeg har et eldre vannbåren varmeanlegg fra Uponor. Anlegget i denne etasjen har 9 kurser. Tur-ventil på flere av kursene virker ikke lenger. Isteden for å bytte ventiler ønsker jeg et tilbud på å skifte ut de gamle rørfordelerne med helt nye med avstengingskran. Det trengs 3 stk. Uponor Rørfordeler 3 WGF sett. (Tur-retur), altså til totalt 9 vannkurser. Det er 20mm rør. Jeg ønsker et tilbud på alt, dvs. deler og jobb ferdig montert og kurser luftet. Ta kontakt hvis flere spørsmål.

Kalde kurser vannbåren varme.

1385ASKER

Vi har noen kalde kurser i vår vannbårne varme. Det som er felles for de kursene som ikke det er varme i, er at rørene er kalde, og det blå "belte" øverst på "koppene" ikke vises. Anlegget er av merke Roth. Etter tips fra Roth på Billingstad, tok jeg av "koppene" og det ga varme i noen av kursene, men ikke alle. Om det i tillegg er ødelagte termostater eller hva, vet jeg ikke, men det finner vel dere ut av.

Bytte ut deffekt luft/vann varmepumpe

1389HEGGEDAL

Vår 10 år gamle Bosch luft/vann varmepump sa takk for seg før jul og vi trenger derfor ny. Dette haster litt i og med at vi nå verken har varme eller varmtvann.

Siste evalueringer
Defekt sløyfe i vannbåren varmesystem

Utførte feilsøking. Saken ble så avsluttet av annet selskap da det viste seg at skaden ble dekket av forsikring.

Juni 2019
R

Richard Jakob Ødegård om TØMRER TERJE AS

Hvalstad
Skifte av varmekolbe/sentral til gulvvarme

Svært, svært bra service ! Rask, effektiv besiktigelse, tilbud og gjennomføring av arbeide til avtalt pris med ny varmeskap til vannbårn varmeannlegg hos oss. Ryddet og vaskelig 100% etter avsluttet arbeide. Imponerende. Kan virkelig anbefales !

Feb. 2018
A

Anders om HITECH ENERGY AS

Nesbru
vannbåren gulv-varme- Rehabilitering

Bygginovasjon AS utførte pigging og støping av nytt gulv I kjelleretasje. I tillegg drenerte rundt huset. Kan anbefales

Aug. 2017
V

Vegar om BYGGINOVASJON AS

Stabekk
Utskifting av Wirsbo Genius styringsenhet og følere

Svarte fort og gjennomførte befaring samme dag og gav tilbud. Utførte jobben samme dag! Raskt og effektivt.

Sep. 2016
R

Roy om BK RØR AS

Heggedal
Fjerne oljefyr og erstatte med 300 L varmtvannstank

Hyggelig og raskt gjort.

Aug. 2014
I

Ivar om E.R. Rør Service

Asker
Etterinstallering av filter i varmepumpeanlegg for vannbåren gulvvarme, evt. også rensing

Rørlm. Strøm utførte service av jordvarmeanlegg i enebolig (ca 250 m2). Både på befaringen og på selve jobben demonstrerte han meget god kunnskap om slike anlegg. Jobben ble utført profesjonelt og effektivt. Oppmøte var til avtalt tid. Han justerte også anlegget og tok seg tid til å forklare meg betjeningspanelet, og sjekket uoppfordret komponenter som ikke var med på anbudet. Prisen var blant de laveste. Jeg anbefaler Rørlm. Strøm uten forbehold

Feb. 2013
T

Torbjørn om RØRLEGGERMESTER STRØM

Lesjaverk
* Fortsatt ledig: Luft-til-vann varmepumpe

Bedriften ble valgt på grunn av bra pris og godt løsningsforslag. Alt i alt er vi bra fornøyd med arbeidet. Positive erfaringer: - Ble ferdig innen avtalt tid - Rettet opp løsninger som vi ikke ønsket uten noen diskusjon Mindre positive erfaringer: - Foreløpig ingen opplæring/oppfølging etter at systemet har blitt satt igang - Er ikke voldsomt opptatt av en bra finish, kunne kommunisert bedre underveis i prosessen.

Okt. 2012
M

Martin om BERGANS MEKANIKK AS

Asker

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud