Trenger du hjelp med vannbåren varme i Lier?

Skal du få lagt inn vannbåren varme i Lier, eller kanskje fikse eksisterende opplegg? På Mittanbud står dyktige rørleggere klare for å hjelpe deg med alt du trenger innen vannbåren varme!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vannbåren varme i Lier?

Skal du få lagt inn vannbåren varme i Lier, eller kanskje fikse eksisterende opplegg? På Mittanbud står dyktige rørleggere klare for å hjelpe deg med alt du trenger innen vannbåren varme!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vannbåren varme i Lier

Ferdigstillelse av varmesystemet

3410SYLLING

Jeg ser etter noen som kan hjelpe meg å endelig bli ferdig med varmesystemet mitt. Jeg har ein peis med vannkappe, varmepumpe luft til vann, en Atmos vedkjel (Vedkjele med sugevifte, stål forbrenningskammer og keramisk etterforbrenningskammer) og ønske eventuellt Solfanger på tak. Men i det hele ønske jeg en som kan hjemlpe med med fertig stille prosjekt eller planlegge dele på nytt. Radiator og dele av vannborende gulv varme er installert. Mye midlertidige installasjoner.

Rørlegger - Roth termostat og vannlås

3413LIER

Roth veggtermostat til vannbåren varme fungerer ikke. Vannlås under håndvask lekker. Ønsker hyggelig tilbud på utbedring av feilene.

Manglende gulvvarme i 2 rom

3420LIERSKOGEN

Vi har et varmeanlegg fra tidlig 90tallet og ønsker noen som kan dette systemet godt til å komme å se på det. Vi har måttet ha rørlegger her flere ganger i året og har nå kalde gulv igjen i 2 rom. Sist byttet de en ventil/plugg(usikker på hva det heter) som hadde hengt seg opp og jeg mistenker at det er samme problem nå. Vi ønsker også en vurdering av evnt rens/vedlikehold som kan gjøre at vi slipper å ha rørleggerbesøk titt og ofte. Dette blir veldig dyrt i lengden.

Rørlegger til husprosjekt i Lier.

3413LIER

Ønsker tilbud fra dere til et hus som skal bygges i Lier (Nybruveien). Tegninger er vedlagt. Vi har tenkt følgende: Ønsker anbud med og uten vannbåren varme Utekraner varmt og kaldt: - På takterrasse - På nedre terrasse - På forsiden av stor leilighet Utslagsvask i garasje Vannbåren varme: - Støpt i første etasje - Sporplater I andre etasje Ellers må dere gjerne komme med spørsmål og forslag i forhold til anbudet. Vi er usikre på om vi skal ha vannbåren varme i forhold til raskere temperaturendring med folie. Ser frem til et godt tilbud!

Legg til Termostat for Nobø el-kassett - Vannvarmesystem

3409TRANBY

Jeg har nylig kjøpt hus og jeg ser at forrige eier brukte Nobø el-kassett - Vann Varmepumpe, han informerer meg om at dette fungerer som det skal være, jeg føler meg for varm inne i huset (rundt 27 grader) men jeg klarer ikke å kontrollere det med ventilene. SE BILDE. Jeg liker å legge til termostat i dette systemet for å styre oppvarmingen digitalt. ENGLISH I recently purchased house and i see that previous owner was using Nobø el-kassett - Vann Varmepump, he informs me that this works as it should be, I feel too hot inside the house (around 27degrees) but i am unable to control it using the valves. REFER PICTURE. I like to add thermostat in this system to control the heating digitally.

Varmtvannsbereder med vannbåren varme/sentral varme

3413LIER

Berederen er helt død. Det er totalt 4 sikringer. 1 generell i sikringsskapet og 3 stk på selve maskinen. Alle sikringene er på. Det er vel kanskje kompressoren(?) Skulle gjerne ha fått den fikset raskest mulig. Maskinen er lik den på bildet.

Siste evalueringer
Koble av varmtvannstank fra fyrkjele og tømme rør og radiatorer for vann.

Ryddig og god pris.

April 2020
K

Kristoffer om HTZ RØRLEGGERBEDRIFT AS

Lier