Trenger du hjelp med vannbåren varme i Melhus?

Skal du få lagt inn vannbåren varme i Melhus, eller kanskje fikse eksisterende opplegg? På Mittanbud står dyktige rørleggere klare for å hjelpe deg med alt du trenger innen vannbåren varme!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vannbåren varme i Melhus?

Skal du få lagt inn vannbåren varme i Melhus, eller kanskje fikse eksisterende opplegg? På Mittanbud står dyktige rørleggere klare for å hjelpe deg med alt du trenger innen vannbåren varme!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vannbåren varme i Melhus

Service på varmepumpe og fikse ventiler under acuatorhode for to soner.

7224MELHUS

Har vannbåren varme i to etasjer fordelt på ulike soner. Noen av disse sonene har låst seg slik at ventiltappen ikke beveger seg. jeg kan bevege den med ei tang men det vil likevel ikke slippe gjennom varmtvann. Se vedlagt bilde. Trenger å få orden på disse ventilene. Kan det fikses eller må de byttes? Vannet varmes opp av ei varmepumpe fra Thermia som trenger en service.

Ventil radiator og termostater vannbåren varme

7224MELHUS

Hei! Jeg behøver noen til å skifte en ventil på en radiator. Den lekker litt vann. Legger ved bilde av ventilen. Jeg ønsker også tilbud på to termostat-paneler inkludert montering. Termostatene skal stå inne på to rom i etasjen over varmtvannsberederen og fordelingssystemet. Ser frem til å høre fra dere. Mvh Espen

Ombygging oljekamin til luft til vann varmepumpe.

7227GIMSE

Har kjøpt et hus fra 1973 som har hatt oljekamin som har sørget for varmt vann. Både bereder og vannbåren varme til radiatorer. Litt usikker på omfanget av hva som må gjøres. Tanken er å bytte ut energikilden med luft til vann varmepumpe, mulig vannrør må flushes? Og radiatorer byttes eller iallefall termostater? Vi ønsker iallefall et prisoverslag på jobben, samt en sluttdato på gjennomført arbeid. Setter også stor pris på om fjerning av oljetank inngår i anbudet. Vi tar over huset 1.oktober, så ingen befaring eller oppstart kan skje før. Men ønsker dette gjort helst før kulda setter inn.

Kostnadsoverslag til oppgradert vedfyr til vannbåren varme i bolig

7228KVÅL

Har en vedfyrer som går til sentralanlegg i en 2mannsbolig (1985) som i dag er frakoblet og ikke vært i bruk i de siste 20 årene. Termostat har blant annet sluttet å virke og rørene trenger rens/trykktest. Ønsker å få et kostnadsoverslag for å få det i drift igjen.

Tilbud på bygging av vaskerom i eksisterende kjellerrom

7234LER

Ønsker å få kostnadsoverslag for etablering av vaskerom i eksisterende kjeller, med areal 3,3 * 2,4 meter. Det er sponplater og trepanel på eksisterende vegger og betonggulv. Det må etableres løsning som kan overholder krav til et vaskerom/våtrom, med sluk og tilkobling ut mot eksisterende avløpsledning. Det må trekkes strøm og etableres ventilasjon el. Det må legges belegg/plater på gulv og vegger, og muligens også i tak. Det er også ønskelig å få tilbud på å etablere vannbåren gulvvarme på dette rommet, som tas fra eksisterende jordvarmeanlegg.

Rørlegger - Nytt hus

7234LER

Ønsker tilbud på rørleggerarbeid. Jeg vi sende forespørsel til 3 - 4 aktører. Tilbudene vil kun bli vurdert ut i fra pris og eventuelle forbehold. Byggeplass: Lykkjvegen , 7234 Ler Hva ønsker jeg tilbud på: Alt av innvendig rør Kjøkken: 1 stk armatur + vann til kjøleskap + oppvaskmaskin 2 stk bad: armatur vask + armatur dusj + toalett Vaskerom: armatur vask, tilkobling vaskemaskin 1 stk utekrane Nibe F750 varmepumpe Vannbåren varme alle rom i første etasje Vannbåren varme stue, kjøkken og bad andre etasje. Det er avgjørende at tilbyder har god kjennskap til Nibe varmepumpe med ventilasjon, vannbåren varme og smarthouse.

Siste evalueringer
Installasjon av vedovn med vannkappe

Arbeidet ble utført på en bra og ryddig måte etter kundeønske. Anbefales

April 2020
P

Paul om TOP VVS AS

Gimse