Trenger du hjelp med vannbåren varme i Sarpsborg?

Skal du få lagt inn vannbåren varme i Sarpsborg, eller kanskje fikse eksisterende opplegg? På Mittanbud står dyktige rørleggere klare for å hjelpe deg med alt du trenger innen vannbåren varme!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vannbåren varme i Sarpsborg?

Skal du få lagt inn vannbåren varme i Sarpsborg, eller kanskje fikse eksisterende opplegg? På Mittanbud står dyktige rørleggere klare for å hjelpe deg med alt du trenger innen vannbåren varme!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vannbåren varme i Sarpsborg

Montere termostatvridere på radiatorer

1723SARPSBORG

Montering av Danfoss termostatvridere på 3 noe eldre radiatorer (vannbåren varme). Vi har termostatvriderne, men ikke øvrig utstyr / ventiler som er nødvendig for å gjøre jobben. Det er noe begrenset med plass, se bilde som viser at det er 5 cm mellom vegg og radiatoroverflaten. De eksisterende radiatorene varmer godt, og det understrekes at det ikke er et alternativ å skifte radiatorene. De eksisterende vriderne har løsnet på grunn av slit og elde. Så vidt jeg kan se, så har tur/retur rør en diameter på 13 eller 14 millimeter. Det bes om tilbud fra offentlig autorisert rørlegger. Tilbudet må omfatte alle kostnader, herunder arbeid, materiell og offentlige kostnader, som bl.a. merverdiavgift.

Skifte av kanalvarmepumpe

1706SARPSBORG

Kanalvarmepumpen en vil ikke starte og sannsynlig er det noe med ett styrekort. Det er vanskelig og få deler til systemet. Vi trenger ett forslag på utskifting av dette systemet med ett nyere og bedre system, når det gjelder effekt og strøm forbruk. Vennligst kom med ett tilbud for jobben og pris for varmepumpen & og gjerne ring for befaring. Jobben er i Sarpsborg.

Service + reperasjon av Høiax gulvvarme med alpha home app.

1739BORGENHAUGEN

Vi har vannbåren gulvvarme/bergvarme. Anlegget er fra Høiax og vi bruker appen alpha home til å styre varmen. En dag funket det ikke å stille varmen på badet. (Har også tidvis problemer i andre rom, men stort sett funker disse). Vi hadde en rørlegger inne som byttet akumulator da han trodde det var problemet. Dette løste dessverre ikke problemet. Om det er gjort riktig eller ikke har jeg ikke kvalifikasjoner for å si noe om. Så vi trenger altså en rørlegger med kjennskap til både systemet og appstyring som kan fikse slik at vi kan styre gulvvarmen igjen.

Montere Vannbåren radiatorer

1735VARTEIG

Montere Vannbåren 4 x radiatorer i 2 etg på et Alvsbyhus. (Er forberedt fra hus leverandør.) (Purmo compact c22)

Feil på vannbåren gulvvarme (bergvarme)

1739BORGENHAUGEN

Vi har vannbåren gulvvarme med høiax-system og bruker alpha Home app for å styre det. Får ikke gulvvarmen på badet til å fungere. Tror resten fungerer. Det er i alle fall bare på baderommet at høyden på sylinderen i teknisk rom ikke endrer seg når jeg gjør endringer.. Vet det går an å justere manuelt. Litt usikker på hvordan, men tror det er den svarte ringen nederst? I så fall gjorde ikke det utslag heller. Hva kan være feil? Hva vil det koste å fikse det og når kan jobben bli gjort? Mvh Kristian

Bytte til ny bergvarmepumpe

1715YVEN

Har allerede en bergvarmepumpe der kompressoren er blokkert, derfor ønskes det at den byttes ut i en ny bergvarmepumpe. Har allerede vannbåren gulvvarme og to konvektorerer som brukes til kjøling. Bergvarmepumpen jeg har er: FREEDOM VPK-6 R,3x230V SERIAL NUMBER: 66556213227001 Denne må erstattes med en ny

Siste evalueringer
Rørlegger vannbåren varme

Rask ryddig og hyggelig fyr

Feb. 2020
L

Lars -Erik om RØR OG VVS SPESIALISTEN AS

Klavestadhaugen
Ønsker å sette opp en kombibereder

De kom som avtalt. Hjelpsomme og flinke.

Nov. 2019
C

Cosmin om RØR OG VVS SPESIALISTEN AS

Sarpsborg
Vannbåren varmeanlegg

Veldig fornøyd med jobben som ble utført på mitt vannbårne annlegg. Pålitelig, serviceinnstilt og en bra pris. Fikk grundig gjennomgang og opplæring, så nå vet jeg mer om hvordan anlegget virker og hva jeg selv kan gjøre. Dette er et firma jeg kan anbefale. Solveig Hegge

Jan. 2019
S

Solveig om AQUATEC

Greåker