Vannbåren varme - Gran

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Bergvarme og vannbåren varme

2770JAREN

Legge vannbåren varme og bergvarmesystem på ca 250m2 nytt hus som skal bygges fra juni.

Bosch Compress 7001i LW

2760BRANDBU

Har en IVT varmepumpe fra 2008 med defekt el-kassett. Vurderer utskifting av denne med moderne teknologi. Eksiterende varmepumpe må fjernes. Evt videresalg?

* Fortsatt ledig: Varmegjennvinning av gråvann

2770JAREN

Ønsker å få installert løsning for varmegjenvinning av gråvann i mitt hus. Huset er oppført og ferdigstilt i perioden 2011-2013. De fleste rør som ikke er i huskroopens 1 og 2. etg. Er åpne i dagen i tak og mot vegg i uinredet kjeller. Så enkel tilgang til varmtvannstank, teknisk rom og røropplegg for grovvann. I teknisk rom står det en slavetank med varmespiral så alt skal være klart for tilkobling mot solfanger, detter kanskje også av interesse for en slik installasjon? Slavetanken er på 500L. Huset har vannbåren varme i så og si alle rom og er også tilknyttet en 75 kW fyrkjele/fyrrom som står for mesteparten av oppvarmingen om vinteren. Åpen for å diskutere mest mulig engeninnsats om dette er aktuelt da jeg er nevenyttig og bygd så og si hele huset selv om med en far som er tømrer. Om aktuelt også hjelp til søknad om enovastøtte om dette er akuelt. Hører fra deg/dere. Til det elektriske har vi egen elektriker som kan ta seg av monteringen av den slags.

* Fortsatt ledig: Solfanger på eksisterende tak

2770JAREN

Ønsker å få montert solfangere på mitt tak, med sanda takstein, 28 graders helling. Huset er oppført og ferdigstilt i perioden 2011-2013. Derfor er det satt opp at vi er en bedrift, foretak. Det er lagt inn rør i veggen fra teknisk rom i kjelleren og opp til loftet (åpent loft) med enkel tilgang til undertaket. Altså ikke isolert der man skal gjennom. Også trukket elrør til det elektriske. I teknisk rom står det en slavetank med varmespiral så alt skal være klart for tilkobling mot solfanger. Slavetanken er på 500L. Huset har vannbåren varme i så og si alle rom og er også tilknyttet en 75 kW fyrkjele/fyrrom som står for mesteparten av oppvarmingen om vinteren. Vi ønsker at et solfangeranlegh skal kunne gjelpe på dette i vinterhalvåret og fjerne/minimere behovet for fyring om sommeren. Ønsker tilbud på solfanger og montering. Åpen for å diskutere mest mulig engeninnsats om dette er aktuelt da jeg er nevenyttig og bygd så og si hele huset selv om med en far som er tømrer. Vil gjerne se på mulighetene for å vurdere tradisjonelle solfangerpaneler med og uten trykk samt vakumrør. Om aktuelt også hjelp til søknad om enovastøtte om dette er akuelt. Hører fra deg/dere. Til det elektriske har vi egen elekteiker som kan ta seg av monteringen av den slags.

Service/vedlikehold vannbåren annlegg

2770JAREN

Anlegget er fra tidlig 2000 tallet og fungerer ikke i dag optimalt. De forskjellige sonene får ikke den varmen som er innstillt. Har byttet batterier på justeringsenhetene.

* Fortsatt ledig: IVT Greenline HT Plus C varmepumpe

2760BRANDBU

Hei, jeg ønsker enten komplett oppgradering av eksisterende varmepumpe eller en ny varmepumpe. Har du deler til overs, kan det være win-win for oss begge. Aktuatorer er skrudd ut. Det kan være et ønske om å gjeninnføre valgbar varme i hvert rom. I så fall ønskes det å bytte ut eksisterende enheter for styring av varme til digitale enheter. Det kan også være ønskelig med et lite aircondition-anlegg på soverom, som er mest utsatt for solvarme.

Siste evalueringer
Bosch Compress 7001i LW

Flinke folk som løper fort. Veldig gode på råd og setter seg inn i kundens utfordringer. Personlig liker jeg app-styrte ting og dette produktet (igluheatpumps.com) har jeg tro på.

Mai 2023
E

Eirik om RØR OG VVS SPESIALISTEN AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud