Trenger du hjelp med vannbåren varme i Sandnes?

Skal du få lagt inn vannbåren varme i Sandnes, eller kanskje fikse eksisterende opplegg? På Mittanbud står dyktige rørleggere klare for å hjelpe deg med alt du trenger innen vannbåren varme!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vannbåren varme i Sandnes?

Skal du få lagt inn vannbåren varme i Sandnes, eller kanskje fikse eksisterende opplegg? På Mittanbud står dyktige rørleggere klare for å hjelpe deg med alt du trenger innen vannbåren varme!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vannbåren varme i Sandnes

Avkobling/avtapping/demontering av vannbårent system.

4321SANDNES

Vi ønsker hjelp til å få demontert/koblet av og få tappet et vannbårent system.

Bytte rør i eldre bolig

4311HOMMERSÅK

Pusser opp kjelleren, har revet vegger og tak og har tilgang til det meste av rør. Ønsker å bytte ut disse når vi er ferdige med riving. Vil også legge rør i hele kjelleren (ca 90m2) til fremtidig vannbåren varme når vi kommer til stykket, og bytte vvbereder. Ønsker oversikt over pris på de forskjellige utførelsene.

Vannbåren varme

4319SANDNES

Vi har en Clivet ELFORoom2 outvl comb/csemp varmekonvektor som slår seg vrang hver gang vi senker gradestokken da noen partikler i ventilhuset setter seg fast. Vi trenger en rørlegger med kunnskap om denne type konvektor til å hjelpe oss få varme i leilighet og på badet. Legg gjerne med et prisoverslag på jobben

Innstallasjon av balansert ventilasjon med varmegjenvinning

4329SANDNES

Vi har en leilighet på 64 kvadratmeter der vi vurderer å innstallere balansert ventilasjon med varmegjenvinning. I boligen står det i dag et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning (vannbårent) fra Nibe (Fighter 200) som er montert på baderommet. Er i første omgang interessert i å få befaring og uforpliktende tilbud.

Bytte av eldre styringssystem til vannbåren varme.

4311HOMMERSÅK

Bytte ut gammelt styringssystem med nytt Heatit Z-water. Samt erstatte en manuell aktuator med en 24v enhet. Heatit Z-water skal kobles opp mot Futurehome og pares med Heatit temp2 i de forskjellige sløyfen. Jeg er med på dette selv.

Service på luft til vann varmepumpe

4318SANDNES

Ønsker service på Toshiba hws 61 rwh-e luft til vann varmepumpe. Ser at ventil til et baderom ikke åpner seg helt opp. Kan også vurdere en mer automatisert løsning av vannbåren varme oppsettet, det er lagt opp til dette men ikke koblet opp av ukjent grunn. Systemet er fra 2014.

Siste evalueringer
skifte ut gml oljefyr med EL kjele

God kommunikasjon. Mine foreldre er eldre mennesker, så jeg som sønn fikk være med å tilpasse jobben. Mege hyggelige folk. Ryddig oppgjør.

Okt. 2020
T

Tore om UNIENERGI AS

Sandnes
Radiator

Kom samme dag , hyggelig og imøtekommende . Abselutt å anbefale :)

Okt. 2019
H

Henriette Torgersen om RØRLEGGERMESTER KIM JØRGENSEN

Sandnes
Kontroll og vedlikehold av vannbåren varmeanlegg.

Veldig godt fornøyd med måten oppdraget ble utført på. Topp kompetanse, god kommunikasjon underveis, ryddighet og arbeidet utført til forventet pris. Thingbø Rørservice anbefales på det varmeste.

April 2019
J

Jan-Henry om THINGBØ RØRSERVICE

Sandnes
Service og rens av villavent

Rune fremstår som dyktig innen faget, er lett å kommunisere med og punktlig. Jeg vil gi han mine anbefalinger!

April 2016
B

Bjarte om Ventifiks - Rune Alnes

Sandnes
Trenger rørlegger til vårt hus på Figgjo (Sandnes kommune)

Sendte meg direkte e-post med detaljert tilbud. Var billigst, hørtes mest troverdig ut og var desidert best på service og en kanon start var et faktum. Serviceinstilt daglig leder + rørlegger svarte på alle spørsmål jeg hadde og var alltid positive. Rør, bend, vinkler og stakekumme ankom under utgravingen. Behjelpelige med utstyr og det er kvalitet på arbeid. Steinnes VVS kan virkelig anbefales!

Sep. 2011
K

Kenneth om STEINNES VVS

Figgjo