På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid i Ålesund?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere i Ålesund som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid i Ålesund?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere i Ålesund som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet glassarbeid i Ålesund

Montering av Glassdør i carport

6260SKODJE

Jeg har en glassdør stående i carporten. Denne er ønskelig benyttet i en ny inngang fra siden til carport. Arbeidet er å sage hull i vegg og montere inn glassdøren. Veggen døren skal stå i er bærende og det må tatt hensyn til dette.

Glassveranda

6020ÅLESUND

Jeg bor i blokk og ønsker anbud på glass veranda på min leilighet

Vinterhage til gamelt hus på Ellingsøya

6057ELLINGSØY

Ønsker å bygge opp vinterhage på ca 10-15 kvadratmeter med alle 3 eller 2 vegger laget av glass eller annet materiale som gir god utsikt. 4. vegg skal kobles til huset og ha en dør i stedet for vinduet som er på veggen for øyeblikket. Mål på vinduet ses på bildet.

tilbud på skifting enten til skyvedører eller glass foldedører

6008ÅLESUND

Husets lengde er 7,5 meter og det er 6 vinduer idag med en verandadør i midten

Skifte av sprukket vindu

6008ÅLESUND

Oppdaget at det indre glasset har sprukket på ett Nor-Dan vindu. Dette er ett åpningsbart. kombinasjonsvindu. Lurer på om det går an å skifte bare det sprukne vinduet med ramme og ikke hele sulamitten. Ønsker befaring og pris.

Sette inn vindu og slipe gulv i stue

6017ÅLESUND

Ønsker å sette inn et nytt vindu på stuevegg, samt antakelig bytte ut eksisterende vindu ved siden av på samme vegg. Ønsker også bistand til evt. søknad om godkjenning til kommunen dersom det er nødvendig. I tillegg ønsker vi å slipe tregulv i stue og kjøkken - ca 40 kvm.

Siste evalueringer
Renovering av fasade samt bytte vinduer

Johnsen Bygg renoverte fasade samt foretok bytte av vinduer! Arbeidet ble noe forsinket ihht opprinnelig avtale, men arbeidet som ble utført var av god kvalitet, og til avtalt pris. Totalt sett godt fornøyd, og kan trygt anbefales!

April 2014
Ø

Ødegaard Invest om KOVAK AS

Ålesund
Skifte vinduer

Firmaet har nylig gjort en jobb for meg i Ålesund sentrum. Arbeidet bestod i å skifte 3 vinduer i bygård, og å mure igjen vindu mot bakgård, inkl foring, listverk og pussing av mur på inn- og utsiden. Arbeidet ble gjort raskt og til avtalt pris. Jeg har senere hatt eksterne folk til å besiktige arbeidet. Jeg er veldig fornøyd med dette firmaet og arbeidet som ble gjort, anbefales. Firmaet var det billigste av 4 firmaer som ga pris på jobben.

Mars 2014
S

Sam Bahjat om NOOR LUX

Ålesund
Glassplate over kjøkkenbenk

Brukte litt lang til på levering, og ga lite tilbakemeldinger underveis. Men totalt sett er jeg fornøyd med både pris og produkt.

Mars 2014
R

Runar Kristiansen om Molde Glasservice AS

Ålesund
skifting av vindu

skiftet 6 vindu med nye foringer listing arbeidet ble raskt og profft utført. prismesig innafor det som var avtalt

Sep. 2013
O

Odd Arne. om BR BYGG ÅLESUND

Ålesund
Diverse snekkerjobb

Raskt og godt utført arbeid til avtalt tid og pris. Veldig fornøyd !

Des. 2012
S

Stian om STØYLEN BYGG V/Olai Støylen

Ålesund
* Fortsatt ledig: Skifting av vinduer og dører i enebolig .

Flott arbeid

Okt. 2012
W

Wilhelm Falch om NIVELLE BYGG AS

Ålesund
Oppussing av fasade, hus

Et meget bra og seriøst firma som gjorde jobben med toppkarakter og ikke minst med en meget konkurransedyktig pris! Det er bare fryd og gammen når man har med punktlige og hyggelige folk å gjøre!

Juli 2012
H

Håvard om WS BYGG

Ålesund
Skifte 3 stk stuevindu

Er kjempefornøyd med jobben Kjellevold bygg gjorde. De skiftet alle vinduene i hovedetasjen. Raskt utført og god kvalitet på det som ble gjort. De var også best på pris. Kan absolutt anbefales videre.

April 2012
T

Tor Eirik om KJELLEVOLD BYGG AS

Ålesund
Bytte ut 2 eldre vinduer

Fint utført arbeid med utskifting av 2 eldre vinduer med nye. Prisen og tidsforbruk som avtalt på forhånd. Anbefales :)

Feb. 2012
A

Annette Søvik om NIVELLE BYGG AS

Ålesund
Reparere naustdør

Utførte jobben raskt og rimelig. Godt jobba.

Feb. 2012
A

Andrew Johan om ANDREASSEN'S TAKVEDLIKEHOLD OG HUSRESTAURERING

Ålesund
Rehabilitering av hus

Kan anbefales!!! God pris, veldig bra utført arbeid. Utrolig dyktige.

Des. 2011
L

Lars om WS BYGG

Ålesund
* Fortsatt ledig: Bordkledning med meir

Meget bra arbeid , bedre enn avtalt til avtalt pris . profft arbeid med god komunikasjon hele vegen. dette firmae kann en stole på att de blir utført et godt arbeid , kommer til å bruke dem igjenn og anbefaler dem til andre ..

Okt. 2011
O

Ove-jon om A-Z Service AS

Søvik