Glassarbeid - Øvre Eiker

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Glassarbeid - Øvre Eiker

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet glassarbeid

Glass til rekverk

3303HOKKSUND

Trenger et tilbud for glas til rekkverk. Det blir 4 deler i ulike dimensjoner, mål i vedlagt bilde. Trenger ca pris først.

Glassplate 121,8 x 54,8 cm. 4 mm tykk.

3300HOKKSUND

Til avlastningshylle under salongbord. Plata faller ned i en fals.

Fasadeendring og bruksendring av terrasse med tak, installasjon av ytterdør og 6 vinduer

3300HOKKSUND

Ønsker å gjøre om terrasse med tak om til hoveddel. Terrassen består allerede av tak, gulv (av betong) og gelender med bærende støtter (se bilder). Trenger bistand med byggsøknader, oppsett av nye yttervegger, vinduer og ytterdør, ventiler... Oppdragsgiver foretar innkjøp av vinduer og ytterdør, det resterende innkjøpet av material kan ppdragstaker gjennomføre gjøremål for oppdragstaker: -bistand med byggsøknad om bruksendring og fasadeendring -glass i skråvegg blir fjernet og blir erstattet med 2 stk 4-punkt skrå-karm-vindu(er) (se pkt. 2), plassert på midten. Resterende vegg blir erstattet med kledning. fra venstre til høyre; vindu 1 og vindu 4 blir erstattet med kledning, vindu 2 og 3, hvor vindu 2 er speilvendt til vindu 3, blir erstattet med nye vinduer -vinduer på nåværende yttervegg blir fjernet og erstattet med kun åpning for senere snekring -installasjon av isolert undergulv (undergulv-sponplater?) over betong-gulv -installasjon av kledning, ytterdør og vinduer (se tegning) -installasjon av ventiler på midten av hver ny yttervegg -isolering av tak og yttervegg -installasjon av ventiler (på midten av hver vegg?) oppdragsgiver kan bistå med håndtering av avfall Material-liste for ytterdør og vinduer: 1. vinduer for vegger: 2stk https://skanva.no/pvc/2-fags-sidehengslet-vindu-med-2x3-glassfelt pvc 120x120 tre-lag 2stk https://skanva.no/pvc/2-fags-sidehengslet-vindu-med-2x3-glassfelt pvc 120x120 tre-lag med rømningsåpning 2. vindu for skråvegg over gesimshøyde: 1stk https://skanva.no/pvc/fast-skraa-karm-sett-utefra-5-sider-vinkelrett-venstre-bund-og-hoeyre-topp-og-bunn pvc frostet glass 1stk https://skanva.no/tr/fast-skraa-karm-sett-utefra-5-sider-vinkelrett-hoeyre-bund-og-venstre-topp-og-bunn pvc frostet glass nåværende mål for vinduer kan sees i skisse. Ytterste vinduene blir erstattet med kledning og de midterste blir erstattet med nytt vindu. Disse to vinduene er like i mål, men speilvendte/kirale 3. ytterdør: https://skanva.no/pvc/dobbel-ytterdoer-med-1x3-fyllinger 200x200 pvc uten dørhåndtak easyaccess dørhåndtak

Glassrekkverk

3300HOKKSUND

Hei, Ønsker tilbud på glass rekkverk på balkong i 2 etg.

Utskifting av tak, påbygg, skur

3320VESTFOSSEN

Vi har tent å utskifte takstene på huset (fra 1979). Vi har tenkt å utskifte til taksten betong Skarpsnes. Huset er 95 kvm. Også ønsker vi å bygge ut tak utover verandaen. Og evt utskifte rekkverket til glass. Bygge en liten enkel skur til oppbevaring av hageutstyr på baksiden av huset. Bygge en helt enkel og billig tak/ carport i forlengelse av huset, der hvor Teslaen står på bildet.

Bytte av glass på skyvedører.

3300HOKKSUND

Har fått 3-4 vinduer som er punktert på skyvedørene mine. Ønsker pris på bytte av dette :) Skyvedørene er per d.d demontert.