Glassarbeid i Lillesand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Glassarbeid i Lillesand

Sørservice AS

Sørservice AS er en bedrift som har kunden i fokus,kvalitet i arbeidet.Vi hjelper deg og realisere din byggedrøm.

Mai 2022

Vindskjerm/glass uterestaurant

"Kjapt og profesjonelt utført. Anbefales!"
B
Brygga Kro &
Høvåg
Sørservice AS

GD-BYGG AS

4.9 (58)

Sep. 2018

Spilevegg innendørs

"Giedrius var effektiv og pålitelig. Holdt alle avtaler. Kom med forslag til endringer for et forbedret resultat."
S
Siri Ane
Lillesand
GD-BYGG AS

LILLESAND BYGG AS

4.0 (1)

Mars 2017

bytte vindu eventuelt retting av gulv

"Litt mye frem og tilbake, men veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Byttet vindu, la nytt gulv, listet og satt også på ny pipehatt :)"
S
Synnøve Reinskås
Lillesand

H.G. HALLDORSSON

4.9 (11)

Hei. Hvis du søker etter kvalitet laget av kunnskap kan jeg levere det.Jeg har noen bilder her og sertifikat. Du kan se flere bilder og andre ting på nettsiden min som er www.deterenkelt.noVennlig hilsenHalldor Gunnar Halldorsson

Aug. 2013

Skifting vannbord

"HG Halldorsson kom raskt på befaring, ga fastpris etter vårt ønske. Prismessig under det vi er vant til. Viste god faglig dyktighet og var løsningsorientert. Ellers meget høflig og ordentlig. Vi kommer til å benytte hans tjenester igjen."
A
Anders
Brekkestø
Siste registrerte jobber

Montering av toppmontert glassrekkverk

4790LILLESAND

NB. Rekkverk er allerede kjøpt inn, jobben gjelder kun montering av dette. Montering av toppmontert glassrekkverk på 12.4 meter på terrasse. Terrassen ligger på bakkenivå/på naturmur, totalt 13 meter i lengde. Endestolpene vil følgende ikke stå helt på kanten, grunnet at det ikke "gikk opp" i lengden på produktet som er bestilt.

Glassrekkverk på balkong

4790LILLESAND

Trenger glassrekkverk på en balkong. Sidene frostet, klart glass foran. Mål fremside: ca 5 meter (klart glass) Mål side venstre: ca 2,15 meter (frostet) Mål side høyre: ca 1,70 meter (frostet Indre mål terrasse fra kant til kant: 5,45 meter (vinkel på venstre hjørne). Ønsker ca pris på ferdig jobb, og at håndverker kontrollmåler og bestiller.

Innervindu og tetting av ytterdør

4790LILLESAND

Vi har et enkelt vindu i gangen som vi trenger å få snekret et innervindu til. Ytterdør er gammel og trenger å tettes. Montering av tettelister i et annet vindu.

Altan oppussing

4790LILLESAND

Legging av terrassebord, snekring av levegg, montering av glassrekkverk.

Vindskjerm/glass uterestaurant

4770HØVÅG

Ønsker tilbud på vindskjerming/glass/polycarbonat av uteområdet til restaurant. Ca 15m, ev. med mur i bunn. Underlag er betong/skifer på brygge.

Reparering av skader etter utleie

4790LILLESAND

Tiltak: Sparkling og maling av vegger og listverk i stue, kjøkken, soverom og bad. - Sparkling og maling av himling på soverom. - Skiftning av kjøkkenbenk og skapfronter. - Ny brannvarsler i himling. - Ny bryter på vegg i gang ved inngangsdør. - Ny dør inn til badet. - Nytt dusjkabinett på bad. - Nye ventiler til kjøkkenvinduet. - Fjerning av malingsflekker på Terrasse, Laminat, peishylle/brannmur og gulvfliser og servant på badet, samt maling/lim på vedovn i stue.