På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid i Lier?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere i Lier som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid i Lier?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere i Lier som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet glassarbeid i Lier

Skifte takvindu og karm

3409TRANBY

To takvinduer med råtnende karmer må byttes ut. Skråtak med stige på taket nært vindu. Glass fra 1992, og vi ønsker derfor tilbud på nye, energibesparende glass i tillegg til skifte av karm. Ca. 50x80cm innvending. Kun hvitt arbeid.

Innglassing av balkong

3408TRANBY

Planlegger innglassing av balko g prosjekt. Balkong er ca 8kvm. Kan jeg ha gratis befaring av prosjektet ? Mvh Augustine

Bytte ut et vindu

3403LIER

Jeg har et vindu som er knust som må byttes. Det er ca. 1 x 1,7 meter og det er i en trapp innvendig og i tredje etasje utvendig. Huset er i Haslumveien , Lier. Jeg øsnker pris på komplett arbeid, inkludert vindu og materialer.

Fullisolert vinterhage med tek17 standard.

3405LIER

Vi ønsker å få bygget en fullisolert vinterhage som tilfredsstiller tek17 standard, slik at vinterhagen blir et p-rom. Vinterhagen skal være ca 5 meter bred, og ca. 3 meter dybde. Den skal bygges inn til huset og det skal være skrått tak. 2 av 3 tre sider skal være 3 lags glass. På langsiden skal det være en skyvedør. På den ene kortsiden med glass skal det være et vindu. På den andre kortsiden skal det være vegg til nabo (ikke glass). På taket skal det være tre lags glass. U-verdien bør være 0,8 eller lavere. Det bør være brutt kuldebro på alle profiler. Gjerne noe soldempende i glasset. Ønsker tilbud på både produkt og montering. Åpen for konstruksjon av både aluminium og treverk.

Punktert vindu

3402LIER

85x140 cm punktert vindu Evt + ny ramme

Skifte av to små glassruter

3402LIER

Har to små ruter som har sprukket/knust i vinduene på bildet. Kun en glassrute i hver som er knust, og må skiftes og kittes. Det er koblede vinduer, og kun ytterste glasset i to små ruter som må skiftes. Finnes det en glassmester som ikke har sommerferie, og kan ta jobben denne eller neste uke. Har stillas satt opp nå disse to ukene i forbindelse med maling.

Siste evalueringer
Skifte punkterte vinduer

Rask og effektivt utført jobb til en god pris. Trivelig bedrift å ha med å gjøre. Kan anbefale på det beste.

Aug. 2015
F

Frode om GT CHRISTOFFERSEN GLASS AS

Kurland
Ettermontere vannbrett på 26 vinduer

Fagmessig utført til en fornuftig pris, som alltid med dette firmaet! Jeg er meget fornøyd med Karlos & co. Jeg har brukt de til andre jobber også. Blant annet murarbeider, plattinger i tre, flisarbeider, avretting av gulv, steinlegging utendørs, tømrerarbeid, maling med mer. Se bilder. De setter sin ære i godt håndverk samtidig som at prisene er fornuftige. Dukker det opp småting underveis så er ikke det noe problem. Anbefales på det sterkeste!

Nov. 2014
T

Tor Martin om BYGGKONSTRUKSJONER AS

Torp
skifte vinduer

Raskt svar, raskt utført til en fornuftig pris. Og bra resultat

Juni 2014
E

Eivin om ALT I GLASS AS

Sylling
Utskifting av vindu

Raskt, ryddig og billig. Herlig arbeid!!! Mvh Quoc Trung Le

Mai 2014
H

Hoa om PETTERS TAKSERVICE

Lierskogen
Utskifting av 13 vinduer og 2 balkong dører/veranda dører

Er kjempe fornøyd med arbeide som er utført, det ble utført til avtalt pris. Og avtalt tid, kan på det varmeste anbefale dette firmaet. Er kjempe fornøyd med jobben som er utført.

Des. 2013
R

Richart om PETTERS TAKSERVICE

Kana
Innvendig rehab av enebolig i lier

Rask respons, greit pristilbud som de holdte, ingen problemer med å få utført ekstraarbeid underveis, hyggelig leder, hyggelige og arbeidsomme arbeidere. RAV anbefales, hvis du vil ha kvalitet og grei pris

Juni 2013
S

Stein B om RAV BYGG AS

Lier
Bytte glass i punktert vindu

Utført etter avtale

Feb. 2012
H

Helge om PKS Interiør & Industri AS

Frittstående hagestue, vinterhage, uthus

Meget fornøyd med denne bedriften og arbeidet de utførte. Brukte par måneder på å vurdere ulike anbud, og valget falt på Jack-Pol. Vårt prosjekt forutsatte håndverkere som var flinke, arbeidssomme og løsningsorienterte! Ingen tvil om at det stemte. De var flinke å samarbeide med oss, og kom med egne forslag til bedre løsning. De sto for innkjøp av materialer og utførte jobben meget godt.Vi anbefaler bedriften på det sterkeste!Takk Jacek og teamet

Nov. 2011
A

Ann om HUS RENOVERING AS

Tranby
Utvidelse av lite vindu til et større vindu

Pålitelig, bra pris, godt utført arbeid. Kan anbefales.

Okt. 2011
s

sissel om Nikolaisen Service

ønsker tilbud på glass gjerde ca 14 meter m port

Rask tilbakemelding, nøye og flinke i arbeide sitt-men dårlige på kundehåndtering og dårlig i kommunikasjon

Nov. 2010
L

Lina om PROFF SMIE AS