På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid i Skien?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere i Skien som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid i Skien?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere i Skien som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste jobber tilknyttet glassarbeid i Skien

Stolpefri glassrekkverk

3711SKIEN

Hei. Jeg vil gjerne få pris på montering og uten montering av stolpefri glassrekkverk. Antall meter: 4,4m Høyde: 1m Første lengde: 2.30m Andre lengde: 1m Tredje lengde: 1.1m Legger ved bilder av trappen vår og bilder av ønskelig trapp med eikelist.

Reparasjon av vinduer

3715SKIEN

En gjeng med vinduer i jugendvilla som trenger å kittes om og slipes, og i to av dem er det noe glass som må byttes. 4 vinduer ca 160*160 (3 i nedre etasje og 1 i øvre), og 2 vinduer ca 90*160 (1 i øvre, 1 i nedre et). I tillegg to mindre vinduer som trenger en vurdering på om de kan reparereres eller om de må byttes ut.

Skilleveg av glass

3735SKIEN

Trenger å få installers no skillevegger og eventuelt et rom som er laget av glass som blir kjøpt gjennom finn. Send meg gjerne pris

Glass til drivhus

3721SKIEN

Trenger sikkerhetsglass/herdet glass til drivhus i tykkelse 4mm, størrelse 1850x728mm

Lime dusjglass

3746SKIEN

Har et dusj glass som skal limes i bunn, i topp og mot en vegg på badet

Skifte av glass i vindu

3725SKIEN

Har er vindu som er knust og er vindu som mangler et glass.

Siste evalueringer
Utskifting av 5 stk vinduer og 1 terrassedør i enebolig

Vi hadde egentlig spurt om de kunne ta jobben med å skifte vinduer, som de leverte en god pris på. Grunnet venting på et forsikringsoppgjør fra vår side ble denne jobben utsatt, men vi hadde også behov for å bytte kledning på en vegg, noe de også gladelig ga oss en pris på. Jobben ble utført meget bra, effektivt og ihht avtale Vi er totalt sett fornøyd på alle punkter og vil anbefale dette firmaet for snekkerarbeide til andre.

Nov. 2014
G

Gunnar om VILEON BYGG AS

Skien
Betongsaging og innsetting av vindu i kjeller.

Skar ut hull i betongvegg. Godt utfør og godt resultat til mindre (!) enn avtalt pris! Alle jeg var i kontakt med var hyggelige og imøtekommende! Anbefales.

Sep. 2014
T

Tony Valen om VILEON BYGG AS

Skien
* Fortsatt ledig: Bytte baderomsvindu

Kjapp og effektiv, anbefales

April 2014
H

Hilda Annelie Irene om STEINER BYGG NILSEN

Skien
Bytte av ytterdør med tilhørende sidevindu.

Meget flink snekker som gjorde jobben til avtalt tid og pris.

Okt. 2013
S

Stian om BYGGEFIRMA DANIELSEN OG SØNNER AS

Skien
Gjøre råkjeller om til kjellerstue

Bråthen Byggsercvice er helt og holdent til å stole på. På første oppdragsdag fikk jeg en liste over når de forskjellige oppgavene skulle gjøres og denne fulgte de slavisk. Hyggelige folk som vet hva de gjør, innen tidsfristen og innenfor avtalt beløp. Disse anbefales på det sterkeste. Hilsen fornøyd kunde.

April 2013
T

Tore Holm om Bråthen Byggservice AS

Skien
Bytte vindu trappeoppgang

Da er jobben ferdig , effektivt og bra jobbet :-)

Mars 2013
H

Hilda Annelie Irene om ZAPP AS

Skien
Sette opp ny kledning/bytte vinduer

Veldig godt utført jobb, han var flink til å informere om feil som ble funnet og ga beskjed på forhånd når det dukket opp uventede utgifter. Jeg kommer sansynligvis til å benytte meg av han ved neste prosjekt.<br />

Aug. 2010
K

Kenneth om Tømrer Ken Marius Winnem

Skien