På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid på Åmot?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere på Åmot som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid på Åmot?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere på Åmot som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet glassarbeid på Åmot

Tømrerarbeid ifb. endring av planløsning i bolig.

2450RENA

1. Flytte innvendig dør fra vegg A til vegg B. Arbeidet skal inkludere flytting av nåværende dør, nødvendig materialer, samt tetting av vegg A på tidligere sted ferdig belistet. 2. Oppsett av 460cm (H:240cm) lang innervegg C med dør. Jobben må inkludere alt nødvendig arbeide ferdig belistet på den ene siden. Dørens spesifikasjoner må avklares nærmere. 3. Etablering av inspeksjonsluke til kryploft Det skal etableres loftsluke D fra rom i 2.etg til kaldloft. Luke skal ha nedsenkbar stige og løsning skal ivareta alle funksjoner mht diffusjonstetthet og isolasjon. Jobben må inkludere alt nødvendig arbeide ferdig belistet fra himling. 4. Etablering av et nytt punkt F for balansert ventilasjon. Punktet kan påkobles nåværende punkt 1 m unna. Nåværende punkter merket rødt på skisse. 5. I forbindelse med endret planløsning skal ett rom lydisoleres i form av at fire vegger G skal etterisoleres og fores ut med innvendig gipsvegg. To av disse veggene er berørt av arbeid i pkt. 1 og 2. Befaring nødvendig for avklaring. 6. Flytte vegg og innerdør iht. skisse E. Befaring nødvendig for avklaring. 7. Montering av vindu på soverom. Ferdig belastet inn- og utvendig, samt etablering av nytt punkt for balansert ventilasjon til dette. Befaring nødvendig for avklaring. 8. Diffusjonstetting og etterisolering av utebod. Befaring nødvendig for avklaring.

Stor platting, utgang fra huset med mye glassvegger. noe rørarbeid

2460OSEN

Jeg vil bygge en stor platting ut fra denne veggen. Mye glass i veggen. Platting med tak, og eventuell myggnetting rundt. Kjøkkenkrok med vask (koblet til vann) og gasskomfyr. Varmelamper. Fra annen etasje skal det også være en bred glassdør og en veranda med plass til to stoler og et lite rundt bord. Denne skal også ha tak og gjerne en trapp ned til bakken. Gjerne en stamp som kan fyres med ved. Jeg trenger også hjelp med å få i gang vannpumpa. Kanskje bytte den - gjerne se om vi kan få bedre vann. Eventuelt også hjelp med å få inn en vedovn i stua. Skal helst være ferdig med arbeidet i begynnelsen av mai. Regner med at det er snøfritt i begynnnelsen av mai. Tusen takk for hjelpa

Nytt vindu ferdig montert

2450RENA

Er sprekk I ett stue vindu på 150x160, trenger nytt vindu ferdig montert.

* Fortsatt ledig: Renovering av bad

2450RENA

Vi skal renovere badet vårt og ønsker komme i kontakt med håndverkere som kan hjelpe oss med dette. Gjerne en håndverker som kan ta ansvar for hele prosessen. Vi har allerede kontakt med en rørlegger for selve rørjobben, men trenger hjelp med resten. Badet skal strippes ned og bygges opp igjen, det er også nødvendig å bytte vinduer og eventuelt døra. Rommet skal så bygges opp igjen med flis og det må installeres nye varmekabler og lys/strøm i rommet. Vi vurderer microbetong på gulvet/vegg.

Oppussing av Arena Bar

2450RENA

Vi søker etter bedrifter som kan være interessert i å ta på seg oppussings arbeid på vår kjære student pub på Rena. Det skal legges nytt tak og takrenner, nye vinduer, maling og en liten "face lift" på vår fasade i mur og betong. Bygget er veldig slitt og trenger mye jobb. Vi trenger også noen dyktige snekkere til å se på nye løsninger for vårt innvendig areal og elektrikere til å se på noen bedre løsninger for vårt el-system. Vi har også behov for nye inngangsdører og lignende vedrørende inngangs partiet. Håper og få kontakt/ønske om befaring og prisforslag fra forskjellige bedrifter som kan utføre de forskjellige oppdragene.

Flytte ytterdører, montere vinduer, snekre platting

2450RENA

En del mindre oppgave på hytte 13km fra Rena sentrum på Skramstadsætra. Bilvei helt fram. Dato er fleksibelt. 2 ytterdører skal flyttes 2 vinduer skal settes inn der opprinnelige dører var, vegg etableres (innervegg og yttervegg, panel). 1 innvendig vegg på ca 3,5 kvm skal rives. Sannsynligvis ikke bærende. Platting - ca 1,5*8m skal fjernes og det skal bygges nytt. Grunnen er skrå under plattingen med fall på ca 0,7 m over 8 m. Det er mulig å bo på hytta mens man jobber. (Vann i brønn og utedo). Materialer, dører og vinduer kan inngå i tilbudet. Tilbudet må opplyse om pris på dører/ og vinduer. Alternativt kan tilbudet kun inneholde materialer til platting, vegg, inner/ytterpanel og vi anskaffer dørene og vinduene. Tilbudet må spesifisere forventet tidsbruk og datoer for arbeidet.

Siste evalueringer
Flytte ytterdører, montere vinduer, snekre platting

Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført på vår hytte: flytte dører, montere vinduer, bygge vegg i gamle døråpninger, ta ned innvendig vegg, rive og bygge ny platting. Rask befaring, rimelig pris, rask jobbing men noen forsinkelser grunnet vær og organisering. De er flinke til å gi tilbakemeldinger på SMS når man kontakter dem. Det kan være en liten utfordring at man har kontakt med flere i firmaet, men det løser seg raskt.

Okt. 2015
E

Ellen om HEDMARK BYGG AS