På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid i Sandefjord?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere i Sandefjord som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid i Sandefjord?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere i Sandefjord som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet glassarbeid i Sandefjord

Glass rekverk 33Lm

3158ANDEBU

Hello. I nead 33meters glass rekverk in second floor on terasse. Intresting one of system like in photos. Black profile and little dark glass. Terasse it's betong and tiles nead fastenit from top.

Bygge hybel i enebolig

3219SANDEFJORD

Jeg trenger noen som kan komme på gratis befaring. Jeg ønsker å gjøre om halvparten av kjelleren til leilighet. Da må det bygges ny inngang, fiksing av hage, bad, kjøkken, veranda, bytte kjellervinduer og alt annet som kommer med.

Utskiftning av vinduer og terrassedører i et sameie med 12 leiligheter

3160STOKKE

Et veldrevet sameie i Stokke sentrum i Sandefjord kommune bestående av 12 leiligheter skal bytte ut flesteparten av vinduer og terrassedører. To av leilighetene er nylig pusset opp og trenger ikke nye vinduer eller terrassedører, samt at et par av leilighetene i første etasje som i nyere tid er gjort om fra næring til bolig har noe nytt. Må tas befaring for å se mål og utforming på vinduer og dører, samt en sjekk på hva som burde tas. Er veldig begrenset med ventilasjon i bygget da dette er fra tidlig 90 tall, så burde nok være ventiler i alle vinduer.

Oppsett og levering av rekkverk i i glass til terrasse

3218SANDEFJORD

Oppsett og levering av rekkverk i glass til reasse

Montere glass over levegg

3221SANDEFJORD

Jeg ønsker glass/plast over en levegg mellom meg og en nabo, slik at det blir tett helt opptil taket. Bor i en leilighet i 1. etasje. Målene er 253 cm x 75,5 cm

Innglassing av terrasser

3219SANDEFJORD

Vi er to nye sameier som ønsker tilbud på innglassing av et antall terrasser. Antallet avhenger av prisen, men anslagsvis 10-20

Siste evalueringer
Endre størrelse på en glassdør

Supert firma, rimelig og løsningsorientert. Anbefaler alle å ta kontakt hvis de skal ha gjort noe med glass eller aluminium.

Aug. 2015
B

Bjørnar om THORS GLASS AS

Kodal
Skifting av viduer i enebolig

Hos oss i Beverveien 2a i Stokke ble det byttet 7 vinduer og satt inn 2 nye. Arbeidet ble utført meget raskt og i ht avtale. Kvaliteten på arbeidetsom ble utført er meget bra. Kan anbefale dette firmaet til andre. Einar Magnussen

April 2015
E

Einar om TAK OG BYGGREHABILITERING VIDAR HEYN

Stokke
Utskifting av vegg m/vinduer, utbedring av råteskader m.v.

Morten Hansen fikk oppdraget med utskifting av vegg og innsetting av vindu og verandadør på min hytte. Arbeidet ble utført fagmessig og samvittighetsfullt innenfor avtalt tid og pris, og i samsvar med hans svært presise og gode tilbudsbeskrivelse av jobben som skulle gjøres. Morten bidro positivt til utvikling av løsninger, og jeg fikk mange gode råd til andre ting jeg skal gjøre selv i etterkant. Alt i alt kan jeg varmt anbefale Morten Hansen.

Juli 2014
G

Gunnar Ogwyn om Snekker Morten Hansen

His
Utskifting vindu og verandadør

Jeg kan absolutt anbefale Brix bygg. De var raske til å sende et komplett tilbud på jobben, møtte opp til avtalt tid og jobben ble gjort raskt og effektivt med god håndverksmessig standard. Ekstra pluss for at alt av gamle materialer var fjernet og det var helt ryddig etter arbeidene.

Juni 2014
L

Liz-Heidi om BRIX BYGG AS

Jar
Utskifting av vinduer

Vi ble enige om å bytte ut 6 store stuevinduer til 2 større vinduer + 1 verandadør. Tok litt lengre tid enn avtalt men er veldig fornøyd med resultatet. Hadde også fastpris så det ble ingen overraskelser utover litt ekstra pga materialer (gammelt hus). Veldig hyggelige arbeidere som også forsto min visjon. Tør nesten si det ble bedre enn jeg så for meg! :) Kan trygt anbefales!

Jan. 2014
A

Anina Jeanette om Lolands Bygg Og Renovering AS

Kodal
Bytting av 2 vinduer samt innsetting av 1 nytt vindu

Firmaet kom til avtalt tid og gjorde en flott jobb med utskifting av vinduer og panel innvendig og utvendig samt listing. Kan anbefales for andre!

Des. 2013
O

Ole Morten om TOMAZ BYGG TOMASZ ZBIGNIEW GORSKI

Andebu
Bytte vindu

Rask og bra jobb til prisen som avtalt.

Mai 2013
R

Ralf om TISLEVOLD BYGG AS

Sandefjord
Skifte av 2 stk glass .

Meget bra utført. Rimelig i pris. Pålitelig og god service. Kan anbefales.

Nov. 2012
J

John om THORS GLASS AS

Bodø
Påbygg + skifte av vinduer og ytterdør

Meget fornøyd med utført jobb. Hyggelige og dyktige håndtverkere som kommer til avtalt tid. Anbefales!!

Aug. 2012
R

Roar om Byggmester Strand AS

Sandefjord
Skifting av dører og vinduer på hytte

Etter å ha sett filmklassikeren "Norske Byggeklasser" et utall ganger, var vi utgangspunktet litt skeptisk til å bruke et tømrerfirma med samme navn. Men uten grunn. De var raske til å komme på befaring, og til å utarbeide tilbud. De gjorde jobben raskt, rimelig og med håndverksmessig topp kvalitet. Så Norske Byggeklosser holder definitivt mål. Både filmen og tømrerfirmaet. Vil bruke dem igjen, og anbefaler dem til andre. Anne-Siri og Tom

Juli 2012
T

Tom om NORSKE BYGGEKLOSSER

Drammen
Skifte ut glass i husmorsvindu fra 2005

En enkel jobb som ble levert raskt, til avtalt tid og gjennomført bra.

Juli 2012
K

Kjetil om GLASSMESTER KAI DYSTHE AS

Oslo
Bytte av vinduer i 2. etasje

Nc rehabilitering byttet tre store vinduer og en skyvedør (3 lags i PVC). Virker som bra produkter. Merket fort bedring på isolasjonen. De utførte jobben upåklagelig. Jobbet effektivt og bra. Kan anbefales

Mai 2012
P

Petter om NC Rehabilitering

Sandefjord