På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid i Ski?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere i Ski som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid i Ski?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere i Ski som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet glassarbeid i Ski

Sjekke vindu

1400SKI

Lite vindu har fått fukt mellom glassene. Trenger vurdering av tilstand og evt pris på bytte.

Bytting av knust vindu

1424SKI

Har et vindu med en knust rute som må byttes. Mest sannsynlig må hele vinduet byttes og ikke bare glasset ettersom ramma rundt ruta er sprukket. Vinduet som sitter der per dags dato er tolags og vinduet kan åpnes. Vinduet som settes inn må følge samme standard for isolering, men trenger ikke å kunne åpnes. Nedenfor følger dimensjonene på vinduet: Ramme: Lengde 131.2 CM Bredde 40.3 CM Glass: Lengde ca 119 CM Bredde ca 28 CM

Punktert vindu?

1400SKI

Hei. Har et vindu her hvor det er rim på innsiden av ytterglasset. Ønsker å få faglige innspill og tilbud på utbedring. Mvh. Heidi

Glassrekkverk terasse

1424SKI

Hei, vi ønsker tilbud på glassrekkverk på terrassen. Det er rett under 14 lengde meter. Rekkverket skal være ca 50cm høyt slik at totalhøyde blir 1m Åpen for forslag og ta kontakt for befaring eller mer informasjon.

Utvidelse av stue og fasadeendring.

1400SKI

Vegg skal flyttes i stua. Stua skal bli større. Vinduer skal skiftes ut. Vinduer er kjøpt allerede. Bjelker og ny vegg skal settes opp

Utskifting av vinduer og maling av kledning

1406SKI

Hei, Ønsker å få utført tre jobber utvendig: 1. Utskifting av 3x vinduer på soverom og kjøkken (1720mmx1070mm). 2. Skifte ut 7 trepaneler mellom vinduene i overetasjen. 3. Maling av ytre vegg på begge sider. Legger ved bildet av den siden av rekkehuset der vinduene skal skiftes. Her vises også panelene som jeg ønsker å bytte ut. Malingsarealet er ca. liket på andre siden av rekkehuset. Ønsker et totalt tilbud som tar for seg alle 3 jobber og det kan gjerne påbegynnes så fort det er vær for det.

Siste evalueringer
Nytt tak

Hyggelig folk. Bra pris. Pga været og leveranse feil ble ferdigstillelse senere en avtalt. Men resultatet ble bra og de ryddet opp etter seg.

Mars 2015
E

Erik om Stein&Håndverk

Frogner
Bytting av 3 vinduer

Dette er fagfolk med stor "F". Bytting av vinduer ble utført profesjonelt, ryddig og etter oppsatt plan. Kan trygt anbefales.

Okt. 2014
A

Aino om C&G BYGG AS

Ski
Nytt vindu

De var dyktige og profesjonelle i alle ledd i prosessen. De forstod oppgaven og behovet godt og tilbudet svarte godt på det. De var flinke til å følge opp i forhold til leveranse av vindu og gjennomføring av arbeidet som de gjorde til avtalt tid og pris. Dette var en veldig god opplevelse og gir gode anbefalinger

Mars 2014
A

Andreas om JAN IVAR NYGAARD

Ski
Legge tak, male + fasadearbeid

Jobben ble godt utført. Ketil var nøye og hadde kontroll på utførelsen. Prisen ble akkurat som forespeilet og de var blant de billigste uten at det gikk utover kvaliteten på matriell eller arbeidet. Gutta som gjorde jobben var fra Litauen og de var veldig dyktige. Ryddet opp etter seg og hele jobben ble gjort på 2 uker. Kommer nok til å bruke de igjen, nå garasjen skal bygges.

Sep. 2013
T

Thomas om TAK OG BLIKKARBEIDER Ketil Pedersen

Bytte av glassrute

Veldig bra service. Det ble et par komplikasjoner underveis, men dette ble raskt fikset opp i. Prisen var også meget overkommelig. Kan anbefale bedriften på det sterkeste!

Feb. 2013
C

Christian om GLASSMESTER ROLF BERGLUND AS

Moss
Ny kledning utvendig med tilleggsisolering samt nye vinduer

Vi fikk flere svar på vårt anbud, men valgte Bjørn da han virket som en mann å stole på og som kunne faget. Arbeidet ble utført over våre forventninger. De forvandlet gatas styggeste hus til gatas peneste innenfor angitt tid og pris. Bjørn holdt oss også godt informert under tiden arbeidet pågikk. Ønsker man hyggelige folk som er flinke på detaljer og kvalitet velger man Bjørn og hans kollegaer! Kan varmt annbefales.

Mai 2012
I

Isak om BJØRN K EKREM, Tømrermester

Ski
Utskifting av vinduer

Vi skulle skifte noen vinduer i sameiet, og fikk mange svar. Valget falt på Visser Bygg Ltd. Han var ikke billigst og heller ikke dyrest. Ved kontraktskriving, antydet Visser at vinduene ville bli levert om ca 5 uker. Vinduene kom på dagen 5 uker etter. Visser var rask, flink og hyggelig, og gjorde pent arbeid. 5 stjerners!! Vi anbefaler han, og vi kommer til å bruke han igjen senere! Myra boligsameie, Ski v/ Inger E. Værnes

Mai 2012
I

Inger Elisabeth om Viggo Visser

Ski
Skifte av vindu og utbedring av råteskade i vegg.

Jobben gikk ut på å skifte 2 vinduer og utbedre råteskade i vegg. De utførte en god og pen jobb til avtalt tid og pris. De svarte godt på spørsmål og henvendelser og kom med råd til hva som burde gjøres. Vi følte oss godt fulgt opp. En bedrift som har stolthet til faget sitt.

Jan. 2012
S

Stein Egil om BJØRN K EKREM, Tømrermester

* Fortsatt ledig: Skifte vindu

Dag Eivind Evensen kom på befaring og leverte kort tid etter et godt spesifisert tilbud. Han koordinerte arbeidet opp mot Icopal som på samme tidspunkt skulle bytte tak på hele rekkehuset. Han startet opp til avtalt tidspunkt og holdt avtalt framdrift. Han var flink til å gi beskjed på forhånd om hvilke oppgaver som stod for tur slik at vi kunne forberede oss. Underveis ønsket vi at han skulle utføre tilleggsoppgaver. Da fikk vi alltid e-post samme kveld med spesifisert tilbud som vi kunne ta stilling til. Han var veldig ryddig i hele prosessen. Vi er godt fornøyd med arbeidet han gjorde hos oss (etterisolere og bytte bordkledning på vegg, bytte vinduer, pusse opp soverom og innrede rom) og kan trygt anbefale Dag Eivind Evensen. Vi tar garantert kontakt med ham igjen neste gang vi har behov for håndverkstjenester 

Nov. 2011
U

UNKNOWN om DAGGEBYGG AS

Ski
Bytte ut vindu

Firmaet gjorde jobben til avtalt tid og pris.

Jan. 2011
V

Vidar om Caroline Fridtun Servicefirma

Ski