På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid i Vinje?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere i Vinje som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid i Vinje?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere i Vinje som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet glassarbeid i Vinje

* Fortsatt ledig: Bytte ut et lite tak over inngangsdør

3864RAULAND

Hytta på Rauland har idag et lite, separat tak over inngansdøren bestående av en treramme skrudd fast i veggen/takutspring med kanalplast (1,5m•1,25m). Dette taket skal erstattes med en stålramme med et herdet laminert glass. Jobben består i montere dette taket. Rammen skal skrus fast til vegg og takutspring med 20 skruer (svak helning som idag). Glasset må tettes mot stålramme med pakning under og fuges mellom glass og stålramme så vann ikke trenger ned. Det må også fuges mellom stålramme og vegg. Stålramme, glass, pakning og fugemasse har jeg, også muligens skruer ( er ikke sikker på nødvendig skrue-dimensjon). Glasset veier ca. 60 kg. Se forøvrig bilder av dagens kanalplast-tak, stålramme med forborede huller og glass. IMG_1768.JPG, IMG_1499.JPG, IMG_1496.JPG, IMG_1766.JPG Mvh Fredrik

Sette inn rekkverk i rett trapp i glass med eikehåndløper

3864RAULAND

Rett trapp trenger rekkverk på en eller begge sider. Ønsket løsning: glassrekkverk som freses inn i vangen (vangene er 40 cm dyp (høy) og ca 4 cm bred). Ser for oss glassrekkverk med liten eikehåndløper på en side, og et trekantet glassfelt på det feltet som fremkommer bak peisen på bildet som festes i vange og tak og som ikke går hele veien til slutten av trappen ca 2/3 av trappen.

Bygge opp hytte innvendig ("skall " og utvendig arbeid er utført)

3864RAULAND

Hytte som er oppført i Rauland, der innvendig arbeid mangler: 70 kvm gulveareal og loft som bebygges. Ønsker tilbud på : legge torv / gress på tak bygge innvendige lettvegger og dele av rom, og bygge tak / gulv under stenderverk. Isolere mellom oppførte bjelker, og legge laftepanel på alle vegger bortsett fra bad (innvendig). Elektriker: etter at strøm er ført inn til hus, trengs alle normale elektriker oppdrag, herunder Belysning , lampe stikk, takbelysning, spotter m mer, el skap osv. Ønsker tilbud basert på tegninger/ forklaring / samtale. Rørlegger: lage nytt bad, etter dagens krav, samt installasjon av varmtvannstank , og fordelerskap, samt forsyning av rør til alle vannpunkter i hus. Ønsker pristilbud basert på tegninger/ beskrivelse. Utstyr som synes kan kjøpes inn av oss, så ønsker i utg. pkt tilbud på selve jobben. Glassmester: settte inn glass i trapperekkverk (trapp ikke på plas ennå, men cirka mål beskrives i mail,

Hytterestaurering - mange småting

3864RAULAND

Hytta trenger en del oppmerksomhet, og det hadde vært deilig å få gjort alt samtidig. Følgende jobber må gjøres: -Små fuktskader 1-2 steder i gulvet. Det er snakk om relativt små "flekker", men der det gjelder er gulvet skikkelig råttent. -Utslagsvask med rør som fryser til om vinteren. To vasker er, så vidt jeg vet, koblet til samme rør, som går under hytta. Dette fryser til om vinteren, slik at vannet ikke kommer noen vei. Jeg ønsker å fjerne den ene vasken helt, og få den andre til å fungere som utslagsvask. -Jeg vil innstallere et forbrenningstoalett inne i hytta. Nå har (bøtte)doen et eget rom, og tanken er å plassere det nye toalettet der. Det er mulig rommet er litt lite, og at vi må flytte en vegg noen centimeter for å få plass. Den aktuelle veggen er regelrett bare planker, ingen isolasjon, og burde være relativt lett å gjøre noe med. Doen trenger et rør ut gjennom veggen, og opp gjennom taket utenfor. (https://www.hyttetorget.no/hyttetoaletter/forbrenningstoaletter/incinolet) -Om det er mulig, vil jeg ha et Urniova sammen med forbrenningstoalettet. (vi må sjekke grunnen utenfor) -Gjennomgang av det elektriske anlegget, og kanskje en ny kurs til forbrenningstoalettet - her trenger jeg faglige råd! -Det er en sprekk i et lite vindu på doen, som jeg gjerne vil skifte ut. -Jeg lurer også på om vi kan få til en platting et sted utenfor hytta, til å ha utemøbler på om sommeren. Her ønsker jeg også faglige innspill. Det ser at jeg nok trenger flere fagfolk for å få alt gjort. Hvis du er interessert i en eller flere av jobbene, så setter jeg pris på å få beskjed om hva du kan gjøre, og en eventuell prisantydning. Det hører også med at det ikke er bilvei hele veien opp til hytta. Det er ca. 10 minutter å gå den siste biten. (det kanskje er mulig å komme seg frem med en traktor eller lignende, dog)