På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid på Horten?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere på Horten som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid på Horten?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere på Horten som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet glassarbeid på Horten

Ferdigstille en eiketrapp - 50% ferdig

3179ÅSGÅRDSTRAND

Hei. Vi har laget ca (50%) ferdig trapp (hatt møbelsnekkere på dette) - trenger å ferdigstille i helt lik stil. Eiketrspp m glass

innglassing av balkong

3188HORTEN

2. etasje i 3 etasjersblokk ca. 2x4 m grunnflate, ca 3 m høyde. Nøyaktige mål kan taes på befaring. Tenker isolert for helårsbruk!

Glass bygg vinrom under trapp

3179ÅSGÅRDSTRAND

Skal bygge ett lite vinrom under trappen i huset. Må være isolert glass og en glassdør. Innramming må også leveres.

Nye speil til danseskole

3187HORTEN

Vi har fått muligheten til å utvide vår danseskole La Salle de Danse Horten med en dansesal til og fler oppholdsrom. Vår plan er at det skal bli en enda bedre plass for våre dansere. De samles allerede hos oss andre tider enn når de skal danse for å gjøre lekser, spise sammen, støtte hverandre og helt enkelt henge sammen. Vi utvider nå for at fler skal få mulighet til det. Det blir vårt lille danse-klubbhus kan man si. Men, med en dansesal til så trenger vi også speil. Jeg har sendt med målene på speilene jeg trenger her nedenfor. Supert om dere kan sende meg et prisforslag på dette. Vi hadde trengt at det kom på plass før 14. aug ettersom vi skal ha en danse workshop i uka som starter da. Hvis dere tenker at dette kunne dere gjerne være med å sponse en del av, så er vi selvfølgelig utrolig takknemlige for det:) Vår store plan er et stort prosjekt. Vi har allerede malt masse og samlet inn gratis møbler, men uten de speilene så blir det ikke helt en ferdig dansesal. Speil til Sal 3 hos La Salle de Danse Horten Alle speil skal være 2000 mm høye og antagelig 4 mm tykke. Kanskje de kan være tynnere. 1 st 330 mm 1 st 1180 mm 4 st 1400 mm Speilskinne Montering Gi gjerne pris på hva det koster å lime de på eller bruke speilskinne. Vi vil helst ikke lime de på plass, men det henger litt på priset. Håper å høre fra dere snart.

Bytte glass i vindu

3189HORTEN

Sted: Folldalsheia , 5239 Rådal i Bergen Status: Stuevindu med ca. 150x240 cm størrelse, med vertikal midtstolpe og 2 deler/ glass. Er 2 lags isolerglass. Ramme/ karm er i bra stand. Problem: Kondens inni glassene. Ønsker å få utført: Bytte begge glassene med energispareglass. U-verdi (gjerne flere alternativer) oppgis i tilbudet. Tilbyder må selv ta nøyaktige mål av glassene mhp. produksjon og montering. Tilbudet skal være komplett med både arbeid, materialer og mva. Vennligst angi mulig tidspunkt for måltagning og utførelse av arbeidet. Arbeidet skal utføres fagmessig. Glassene skal være NDVK-godkjent. Etter montering skal vinduene være tette og uten lekkasjer av vind eller fuktighet. De gamle glassene skal fjernes og resirkuleres eller deponeres på forskriftsmessig vis.

Glassdør innendørs

3185SKOPPUM

Ønsker glassdør innendørs, som er godt lydisolert og mest mulig glass.

Siste evalueringer
Etterisolering, ny kledning og vinduer, terrasse - tomannsbolig

God pris, ryddig oppfølging og stor fleksibilitet. God forståelse for jobben (etterisolering, ny ytterkledning og skifte vinduer) og nøyaktig i arbeidet. Noen mindre språkproblemer for noen av arbeiderne, men også personer som snakket godt engelsk. Alt i alt ble prosjektet svært vellykket og vi vil ikke nøle med å bruke Tomgeda Bygg igjen.

Nov. 2014
A

Anders om TOMGEDA BYGG AS

Passebekk
Skifte kledning på endevegg.

Kom til avtalt tid for å vurdere og gi pristilbud. Fikk mange gode råd om hva som burde gjøres. Ble enige om pris og tidsramme for jobben. Startet opp til avtalt tid. Fikk god info underveis i arbeidet, og hadde evne til å se løsninger som gjør det lettere og rimeligere ved senere ombygging/restaurering. Veldig bra. Holdt seg innenfor tid og til avtalt pris.

Sep. 2014
E

Egil om ARNE EDVINSEN CONSULT

Horten
SKifte av kjellervindu

Nistor bygg har skiftet ett trippel kjellervindu festet i mur og 3 stykk ruter i stue. Jobben ble gjort i henhold til avtale med veldig godt resultat. De ryddet opp etter seg og tok med seg de gamle rutene. Prisen og leveringstiden stod til forventningene. Jeg er veldig fornøyd og kan anbefale Nistor bygg videre.

April 2014
H

Håkon om NISTOR BYGG AS

Åsgårdstrand
Hjelp til innsetting og bytting av en dør og ett vindu i kjellerom.

Veldig fornøyd med utførelsen og arbeidet som er utført. Arbeidet nøye gjennomført,pent og ryddig etter arbeiderne. Prisen å betale var også overkommelig. Kan anbefales videre.

Aug. 2013
L

Lene om Horten Mur & Flis As

Horten
Snekker jobb.

Andreas Espeseth kom på befaring, fikk raskt et prisoverslag som jeg synes var rimelig. De har gjort jobben meget bra, vært kjempe raske og utført jobben perfekt til min tilfredsstillelse og etter bestilling. De har ryddet opp hver dag, kjørt bort all søppel og har hatt det ryddig rundt seg. Betalte halve prisen etter oppstart og resten etter befaring når jobben var gjort. Kjempe gutter begge to, anbefales på det sterkeste. Bruker de igjen.

Sep. 2012
D

Dagfinn om BYGGMESTER ANDREAS WAHL ESPESETH

Horten
Skifte vindu på Skoppum - vinduene står klar

De svarte raskt. Kunne ta jobben innen en uke. Og de gjorde en bra jobb. Prisen var det heller ikke noe å utsette på. Anbefales.

April 2012
T

TRYGVE om BO-byggservice

Skoppum
Grave ut og sette inn 3 vinduer i kjellermur

Aug. 2011
Ø

Ørjan om Horten Mur & Flis As

Horten