På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid i Grimstad?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere i Grimstad som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid i Grimstad?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere i Grimstad som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet glassarbeid i Grimstad

Oppdrag – Bytte av vindu

4876GRIMSTAD

Vi søker en kvalifisert håndverker for utskifting av vindu på en privatbolig. Spesifikasjoner: - Erstatning av eksisterende vindu (100x50 cm) med et nytt (100x100 cm). - Vinduet er allerede kjøpt. - Det nye vinduet må opprettholde en minimumsavstand på 1 meter fra gulvflaten. Arbeidsoppgaver inkluderer: - Fjerning av nåværende vindu og montering av det nye. - Sørge for adekvat isolasjon rundt det nye vinduet. - Utbygging av vinduskarm for det nye vinduet. Krav: - Erfaring innen vindusmontering og isolasjonsarbeid. - Medbringe eget nødvendig verktøy. - Evne til å jobbe nøyaktig og effektivt, med hensyn til boligens strukturelle integritet. Vennligst ta kontakt for en nærmere diskusjon angående oppdraget. Vi setter pris på referanser fra tidligere arbeid ved henvendelse. Arbeidet ønsket å bli utført i uke 46 eller 47.

Montering av 2 ytterdører og ett vindu

4879GRIMSTAD

Trenger en kvalifisert person til å erstatte to ytterdører og et vindu. Dørene er kjøpt inn, og eventuelle lister og foringer kan også anskaffes (av meg) i forkant. De to eksisterende dørene skal fjernes og erstattes med de to nye, inkl. nødvendig isolering (fugeskum, isolasjon, el.lign.). Vinduet som skal settes inn erstatter to eksisterende (små) vinduer. Mulig det er behov for å forsterke litt i overkant (materialkostnader dekkes av meg). Dette er et fastkarm-vindu med foringsspor. Montering av foringer og lister må inngå i prisen, men kan kjøpes inn av meg på forhånd. Detaljer avtales ved henvendelse... Det jeg ønsker er pris på selve jobben, UTEN materialkostnader. Dette er ganske enkle jobber, men har ikke tid selv.. Arbeidet ønskes utført i oktober, uke 41, 42 eller 43. Håper på en god pris fra deg som vet/skjønner hva du skal gjøre! Ta kontakt, så blir vi enige om hva som skal gjøres og hva som inngår i avtalt pris. Kom gjerne på befaring (etter avtale)!!

Glassterrasse

4877GRIMSTAD

Jeg ønsker å tette min terrasse med glass. Det er i dag rekkverk av glass, så det gjelder det resterende. Må være mulig å åpne i seksjoner/slå sammen, slik at de kan rengjøres. Vil gjerne også ha persienner.

Skift av 1 vindu og 5 vindusruter

4886GRIMSTAD

Har 2 punkterte vinduer i på stue, tenkte da å bytte alle 5 som er samme størrelse. Har også 1 punktert vindu på soverom med begynnende råte som bør byttes. Det vurderes også å skifte veranda dør i stue. Tatt noen mål, men sikreste er å ta en befaring for å få det riktig. Stue: Glass - B89xH100 cm Utvendig rammemål - B100x110 Soverom: Utvendig lister: B119xH130 Invendig lister: B105xH115 Legger ved et par bilder av vindu i stue, trengs det fler bilder eller informasjon så ikke nøl med å spørre.

Bytte ut vegg med glassfoldevegg og sette inn vindu i betongvegg

4877GRIMSTAD

Jeg bor i en vertikaldelt tomannbolig. Ønsker å bytte ut veggen (2. etasje, trevegg) mot terassen med glassfoldevegg. Veggen er ca. 6 meter lang og ca. 2,5 meter høy. Vindu i betongvegg er kjellervindu. Vindu er alt kjøpt inn, glassfoldevegg er ikke kjøpt inn.

Flere glassjobber enebolig

4870FEVIK

Glassrekkverk ute og inne(trapp), glassvegg med dør mellom bad/soverom, romdeler i glass mellom gang og kjellerstue.

Siste evalueringer
Glassmester - Glass over kjøkkenbenk

Bra pris, rask levering og bra produkt! Veldig fornøyd!

Sep. 2016
M

Maria Haavik om Agder Fasade Teknikk

Homborsund
Bytting av punkterte vindu

De kom på tiden, gjorde en fantastisk jobb og holdt avtalen vi hadde lagd på forhånd. Jeg er veldig fornøyd med service og utført arbeid. Anbefaler bedriften på det sterkeste.

Des. 2015
M

Marie om FISNIK TAHIRAJ BYGG AS

Grimstad
Reparere uthus utvendig. Tak og vegger

Det ble gjort en grundig og god jobb. Samarbeidet var godt. Fullført til riktig tid og til avtalt pris.

Nov. 2013
D

Dagfinn om HRVC SNEKKER OG HÅNDVERKSTJENESTER AS

Harstad