På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid i Tromsø?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere i Tromsø som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter noen som kan gjøre glassarbeid i Tromsø?

Glassarbeid omfatter alle typer arbeid med glass til vinduer, dører, rekkverk, gulv, fasader såvel som interiør. På Mittanbud finner du glassmestere i Tromsø som kan hjelpe med arbeidet du ønsker utført!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet glassarbeid i Tromsø

Innbygging av terrasse

9011TROMSØ

Bygge inn eksisterende terrasse med glass, vegger og gulv. Ca 7 kvm flate.

Innglassing av terasse

9104KVALØYA

Vi vil glasse inn en terrasse som er på bakkenivå. Taket utgjøres av en annen terrasse (balkong?) som er på 2. nivå. Det skal være skyvedør langs ca halve langsiden.

Siste finish på FAU's grillhytte

9100KVALØYSLETTA

FAU ved Selnes Skole på Kvaløysletta i Tromsø har satt opp en skikkelig grillhytte til bruk for skolen og elever. Vi har kommet veldig langt, men ser at vi har behov for litt hjelp til å komme helt i mål. Det vi har identifisert av oppgaver; - sparkling og pussing av vegger/tak slik at maling kan gjøres - Maling av vegger og tak - foring av vinduer - 8 vinduer i vegg, 4 i tak - bytte glass i 3 av vinduene (knust) - montere plexiglass foran alle vindu - mulig andre "småting" Grillhytta er ca. 50kvm stor, ca. 6 meter høyde under tak (på midten) Det vil være ønskelig om jobb kan ferdigstilles i løpet av "noen" uker. Vi kan gjerne gjennomføre befaring om ønskelig

Lage glassrekkverk

9016TROMSØ

Ønsker å få satt opp glassrekkverk rundt trappa i 2 etg. Målene er 110 cm og 164 cm. Samt få fjernet det gamle.

Bytte stuevindu

9017TROMSØ

Sprekk i glasset

Rekkverk til trapp

9011TROMSØ

Vi trenger å få bygd liten del av rekkverk på trapp inn til kjøkkenbenk, ca 1 meter lang/bred og 1 meter i høyde. Videre få satt inn kant på kjøkkenbenk som vender ut mot trapp, lengde ca 158, høyde ca 20 cm, gjerne glass.

Siste evalueringer
Skifte 8 vinduer og sette inn balkongdør

Byttet 8 vindu og lagde nye lister, lagde hull i vegg og satte inn ny balkongdør og mo terte dusjkabinett. Positivt: pålitelig og samarbeidsvillig. Rimelig pris. Negativt: noen vinduslister var skjeve. Hakk i veggplate. Arbeidet tok tre arbeidsdager lengre enn først forespeilet (antakelig for han hadde vondt i en skulder). Skruer i nytt dusjkabinett var ikke satt skikkelig i så dusjen lak

Sep. 2016
s

siril om SVEIN NYRUDS SNEKKERIER AS

Tromsø
Renovering av tilbygg

Stort industriprosjekt. Omfattende renovering og ombygging. Meget godt resultat. Løsningsorienterte snekkere med lang og bred erfaring. anbefales !

Okt. 2015
C

Christer om TOR EVERTH ASPVIK

Ramfjordbotn
Bygge ny veranda/balkon, skifte ut vinduer

Veldig raskt effektiv og ordentlig utført arbeid. Verandaen ble bygd til avtalt tid og avtalt pris. Bestilling av material vinduer og dør ble gjort gjennom Frank. Holdt seg til alle avtaler som ble gjort både når det gjelder arbeid og det å ta kontakt med oss. Vi kan virkelig anbefale han.

Aug. 2015
J

Jan-Peter om FRANKS SNEKKERTJENESTER

Kvaløysletta
Bytte av vinduer og nedløpsrør

Arbeidet med skifte av vinduer tok lengre tid enn først forutsett, dette hadde ifølge Vandenberg med leveringsproblemer på selve vinduene å gjøre, altså forhold utenfor Vandenbergs makt. Kontakten med Vandenberg var profesjonell og det var enkelt å komme i kontakt med han på e-post. Når vinduene var levert, ble arbeidet utført som avtalt. Det gjenstår imidlertid å sette på listverk, noe som, ifølge Vandenberg må vente til snøen smelter.

Mars 2015
H

Heidi om VANDENBERG SNEKKERTJENESTER OG TRE-PRODUKTER VAN DEN BERG

Tromsø
skriftlig prisoverslag fra en fagmann i snekring

Er meget fornøyd med det skriftlige tilbudet fra bedriften,samt en fin pris. Denne bedriften anbefales!

Mars 2015
G

Gaia Herlaug om TAK & BOLIGRENOVERING AS

Tromsø
Skifte et "husmorvindu" i 2. etg på enebolig

Veldig fornøyd. Raskt, til grei pris og med bra resultat!

Jan. 2015
V

Vårin Haugslett om TAK & BOLIGRENOVERING AS

Bergen
Montere tre vinduer

Veldig fornøyd med utført arbeid, vi anbefaler denne bedriften varmt videre. Høflige, raskt på pletten, imøtekommende, god kommunikasjon, og ikke minst gjorde de jobben raskt og med høy kvalitet. Vi kommer garantert til å bruke dette firmaet igjen.

Nov. 2014
M

Mali om PIPE OG OVNSPESIALISTEN AS

Tromsø
Innsettelse av vindu i yttervegg(betong) i Hjalamar Johansens gt 306, leilighet 1, Strandkanten Waterfront i Tromsø

De gjorde en utmerket jobb, er fornøyd med både arbeid og pris.

Des. 2013
B

Barry om PLAN & BYGG TROMSØ AS

Tromsø
Gjerde i stål/aluminium med glassflater, platting, isolasjon ++

Div. arbeid garasje og platting/rekkverk mm. God grunnjobb og meget bra resultat. Han f.eks isolerte dersom dette manglet og gjør det som trengs selv om det ikke var i avtalen (uforuttsette ting). Bedre pris enn de store firmaene. Han snakker ikke norsk, men det går fint med engelsk og han gjør en svært god jobb og kommer med gode forslag. Han kommer alltid presis og svarer på tlf. Jeg kommer til å bruke han til videre arbeid på huset. ANBEFALES!

Nov. 2013
H

Håvard om COLAK BYGG & TRANSPORT

Tromsø
Skifting av vinduer

Vi er veldig godt fornøyd med arbeidet, som ble utført raskt og billig. Vi fikk god oppfølging av prosjektlederen, som forklarte trinnene i prosessen og hvorfor de valgte denne metoden. Vi anbefaler gjerne bedriften til andre :)

Okt. 2013
M

Mette om PLAN & BYGG TROMSØ AS

Tromsø
Igjenbygging av vindu og bytting av vindusstørrelse

Ombygging av vindu. fjernet 1 vindu og utvidet 1 vindu. Meget bra håndverk, virker veldig profesjonelle. Kom med råd og tips til ting som ikke var helt bra og utbedret dette på eget initiativ til en rimelig pris. Kommunikasjon foregikk på engelsk, noe som fungerte helt greit.

Juli 2013
K

Kirsten Marie om COLAK BYGG & TRANSPORT

Kvaløysletta
Skifte av vindu og verandarører

Snekkeren skiftet 2 dører, 3 vinduer og bygget 1 trapp. Jobben ble gjort til avtalt tid og arbeidet var svært godt utført. Prisen på jobben var lavere enn andre så jeg er totalt sett svært fornøyd.

Mai 2013
M

Morten om TØMRER MERIJAN AS

Tomasjord