Hus og hage

Murtrapp/Betongtrapp

Murtrapp/Betongtrapp

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Murtrapp/Betongtrapp

Dobra Bygg & Maler

Anamaria Daniel Dobra /ADD endret nå til Dobra bygg & maler. Mine referanser 4,8 stjerner : Male trapp og beise terrasseBra gjennomført til avtalt tid og prisEvaluert av Mikael Skov, 2 måneder sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 8. mai 2022Tusen Takk for din ærlighet og tillit.Lage nytt rekkverk til kjellerhalsAlt utført etter avtalt pris og rask levering kjempefornøyd!!!!Evaluert av jostein melkevig, 3 måneder sidenDel evaluering: *****Besvart av...

Se mer
Nov. 2023

Trapp i skråning fra P-plass til hytte.

"Stor jobb med to trapper i terreng pluss plattinger og rekkverk. Godt utført arbeid. Anbefales."
L
Leiv Kåre
Idse
Dobra Bygg & Maler

Mister NO Bygg AS

Vi i Mister NO har en bred faglig kompetanse, kombinert med ekte håndverk og fokus på din visjon. For oss handler god byggeservice rett og slett om full forståelse av deg som kunde og om å tilby riktig spesialistkompetanse for bygningene vi jobber med. Vi utfører alle slags reparasjoner og vedlikeholdsarbeider. Vi utfører arbeid blant annet: Renovering og utvidelser, Fasade og vinduarbeid, Oppussing av leiligheter på bad og kjøkken, og vi har spesialhåndverkere innen: Flislegging, Vegg og gips, ...

Se mer
Nov. 2023

Rive betongtrapp foran inngangsparti, bygge opp en enkel trappekasse

"Hyggelige, effektive, god kommunikasjon underveis og konkurransedyktig pris. Anbefales!"
J
Jon Håkon
Bærums Verk
Mister NO Bygg AS

BUL BYGG AS

Hei,Vi ønsker å presentere for dere Bul Bygg AS som har 3 ansvarsfulle ansatte med opptil 10 års erfaring innen sine arbeidsfelt. Vi driver med alt innen murverk, mur-, puss-, flis, støp, restaurering av gamle fasader og senering. Vi har påtatt oss også oppdrag innen riving, maling og små snekker/kostroksjonsarbeid.

Nov. 2023

Bytte trappetrinn i betong trapp

"BUL BYGG utførte jobben raskt og hjalp til med å anskaffe deler som trengtes for å fullføre jobben. Styret i sameiet vil kontakte BUL Bygg igjen ved behov for hjelp med nye oppdrag."
W
Waqas
Oslo
BUL BYGG AS

AM Prosjekt AS

Nov. 2023

Oppussing vaskerom

"veldig fornøyd, bruker gjerne igjen"
s
Silje
Hustad
AM Prosjekt AS

Boligmur AS

Boligmur AS er et nystartet murmesterfirma, startet av murmester og takstmann Trond Hansen. Jeg har drevet i murbransjen tidligere, men i 2011 og 2012 var jeg ansatt som faglig leder i Murhuskjeden Håndverksmur AS, og fra 01.01.2013. har jeg vært daglig leder i Murerfagets Opplæringskontor Bergen, samt Bergens Murmesterforening. Sluttet der 30.04.2022. Murerkunsten har vært holdt i hevd hele veien, og jeg ønsker meg nå tilbake til mer aktivt arbeid. Tidligere har arbeidsoppgavene handlet mye ...

Se mer
Nov. 2023

Murerarbeid

"Trond Hansengjorde en flott jobb med å støpe trappetrinn i en ulendt sti, samt skifte gjerdestolper og fikse gjerdet langs stien. Han var pålitelig, imøtekommende og gjorde skikkelig arbeid. Vil anbefale ham på det varmeste."
E
Eirik
Laksevåg

RØD BYGG OG EIENDOM AS

betongfagarbeider med yrkesstolthet.

Nov. 2023

Betongtrapp rehabilitering

"Han han gjort en bra jobb. Gjennomført det som vi avtalt samt ga god råd på en bedre løsning. Han kan faget hans."
H
Haley
Oslo
RØD BYGG OG EIENDOM AS

RÅMSÅS HÅNDVERKER SERVICE RAHMAN HAYDARI

4.8 (89)

Vi garanterer et profesjonelt resultat til en fornuftig pris. Vi har 30 års erfaring og gode evalueringer og referanser. prisoverslag gis snarest etter gratis befaring.oppgaverinnvendig og utvendig rehailiterings. malerarbeid.Fasade rehabliering og pussing.utførelse av betong, mur og pusse arbeid.behanling av dører og vinduer.sette opp vegg, gipsplatelegging, sparkling og maling. gulv legging.

Nov. 2023

Feste skiferstein til betongtrapp

"God kommunikasjon underveis og fornøyd med jobben som ble utført til avtalt tid og pris."
V
Vegard
Rasta
RÅMSÅS HÅNDVERKER SERVICE RAHMAN HAYDARI

KH Smerat

KH Smerat har over 10 års erfaring med forskaling, armering og støping.Tar på meg betong oppdrag. F.eks betongrehabilitering, betongsaging, dreneringsarbeid og pussing av betongoverflater. Tar på oppdrag i hele oslo og viken. Gleder meg til å høre fra deg!

Okt. 2023

Vedlikehold av granitt-trapp

"God dialog underveis, og høy kvalitet på arbeidet som er gjort. Vi er storfornøyd. Veldig hyggelig og imøtekommende! Anders, KOHT Arkitekter"
A
Anders
Oslo

ERGA BYGG OG ANLEGG AS

Okt. 2023

Ny drenering, ny trapp, nye kjellervindu

"Vi fikk lagt ny drenering rundt hele huset, nye inngangstrapper, ny kjellernedgang i granitt og utvidet seks vinduer i kjelleretasjen. Vi er fornøyde med Erga bygg og anlegg og kan fint anbefale de til lignende oppdrag. God kvalitet til en grei pris...."Se mer
E
Erling
Oslo

ALFA OMEGA ENTREPRENØR AS

Alfa Omega Entreprenør gjør det meste innen tømrer- og snekkerarbeid. Vi leverer håndverkstjenester innen oppussing, fasade, tilbygg og påbygg - fra kjeller til tak. Som totalentreprenør har vi også et godt nettverk og dyktige samarbeidspartnere. Vi leverer på alle fagfelt, som f.eks. elektriker og rørlegger. Dermed kan du forholde deg kun til oss og én prosjektleder.Hos oss er vi opptatt av å være presise, samt å ha en tett og åpen dialog underveis i byggeprosjektet.Våre tjenester:- Snekker- og...

Se mer
Okt. 2023

Fjerne utvendig betongtrapp Beskrivelse

"Rask og kvalitetsmessig håndtering."
A
Anders
Oslo
ALFA OMEGA ENTREPRENØR AS
Siste registrerte jobber

Reperasjon av betong/mur trapp til ingangspartiet til boligen

3140NØTTERØY

Boligen har en støpt trapp fra utsiden opp til inngangsdøren på boligen. Boligen er en eldre enebolig bygget i 1923. På det øverste trinnet er det oppdaget en stor sprekk i muren. Boligen har en kjeller som går under ingangspartiet. På undersiden av denne mur trappen ser det ut som muren har en litt større skade.

Fjerne utvendig trapp i betong

2312OTTESTAD

Vi trenger å fjerne utvendig trapp i forbindelse med at vi graver drenering. Fordi vi nettopp oppdaget at trappen er støpt under treverket, trenger vi snarlig hjelp med å fjerne den ved hjelp av pigging e.l.

Murerarbeid

4780BREKKESTØ

Trenger fagfolk til støping av ny trapp utendørs, gulv innendørs, samt bad. For bad gjelder forarbeid, betonggulv og flislegging. Bad er ca 7 kvadrat. Gang er ca 7 kvadrat. Ønsker pristilbud.

Rehabilitering av trapp og hagegang

5067BERGEN

Vi har en hagegang i belegningsstein som trenger vedlikehold - bilde er vedlagt. Mange av de ytterste steinene, både i hagegangens lengde og på hvert trappetrinn, er løse. Vi er åpne for å vurdere andre anbefalte alternativer, men ser for oss at våre muligheter er: 1. Få dagens belegningsstein støpt skikkelig på plass, dersom dette kan gjøres på en varig måte. 2. Ny trapp og hagegang med skiferbelegg 3. Ny trapp og hagegang i granitt (massiv eller belegg) 4. Andre anbefalte løsninger? Opsjon: Dersom dere også kan tilby legging av varmekabler er dette noe vi vil vurdere basert på den øvrige løsningen. Det er totalt ca. 8m flate mellom døren og veien, inkludert trappetrinn. Bredden er ca. 2,7m.

Forfallent arbeid/vedlikehold enebolig

1182OSLO

Trapp med løse heller. En mur som trenger reparasjon.

Støping av fundament, såle og vegger

1053OSLO

Støping av fundament, såle og vegger i februar 2024. Det skal forskales før pumpebil leverer betongen, og så disses og behandles. Ca 250 meter vegg, 350 m2 såle og etasjeskille totalt samt stripefundament. Concrete casting of foundation, floor slab and walls in february 2024. Formworking before a concrete mixing pumper delivers the concrete, following treating the concrete to eliminate air bubbles. Approximately 250 meters wall, 350 m2 floor slabs and strip foundations under the structural walls.