Skal du bygge eller reparere betongtrapp på Kongsberg?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong på Kongsberg? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere betongtrapp på Kongsberg?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong på Kongsberg? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet mur- og betongtrapp på Kongsberg

Rive murtrapp

3618SKOLLENBORG

Skal pusse opp gangen. Lurer på ca pris på å rive murtrapp? Mulig det er bæring i den veggen som går ned. Jobben skal ikke gjøres nå med det samme, lurer bare på ca pris.

Oppgradering av setningsskade i garasje samt justering av garasje.

3610KONGSBERG

Garasje er fra bygge år 1987, det er byttet ut en ytterdør dør i garasjen. Ettersom det er satt seg en setningsskade, grunnet manglende drenering av fyllmasse fra hage rundt garasje, bør det derfor graves og støpes ny støttemur og deretter rette opp leka mur i garasje. Deretter støpe nytt gulv i garasje, heve vegger og tak. Garasjen skal gjøres tett og loftet oppgraderes med utgangsdør direkte ut til hage, samt isoleres for helårs bruk. Videre er det ønske å støpe trapp fra hage og ned til garasje. Og se på muligeheten for å kunne sette inn dobbel garasjeport for parkering av to biler.

Skifte ut tresviller i utetrapp

3612KONGSBERG

Utetrapp under tak må oppgraderes pga. råtne trinn i treverk. Tanken var å erstatte trinnene med 105x35x15cm ferdigstøpte betongblokker fra Benders, eventuelt i kombinasjon med belegningsstein eller tykke heller på de flate partiene. Er også åpen for andre løsninger, trinnene kan kanskje bygges med betongheller. De vertikale "vangene" på sidene har bare funksjon som kant mot bed, ingen bæring. Det er i hovedsak trinnene som må byttes nå i høst, men ny kant mot bed kan også bli en del av oppdraget etter nærmere avtale.

Grave ut og støpe ny utvendig kjellertrapp

3619SKOLLENBORG

Ønsker å få lagd ny utvendig kjellertrapp som gir plass til å få bytte to kjellervinduer til litt større som kan godkjennes som rømningsvei. Ønsker trappetrinn støpt i betong mens repoet imellom de to trappesatser bør være noe som kan drenere vann/smeltevann (singel direkte på sand/fliser etc.) Støttemur kan støpes med forskalling eller med forskallingsblokker. Forslag til alternative løsninger mottas gjerne. Nederste trin er ca 1700mm under bakkenivå. Masse i grunn er finkornet sand uten større sten. Legger ved skisse over tenkt løsning samt bilde av dagens kjellertrapp. Dagens trapp skal entes fyldes opp eller ny støttemur skjøtes på gammel og støttes evt. mot kjellermur på venstre side av døren.

* Fortsatt ledig: Tørrmur

3616KONGSBERG

Vi har fjerna en gammel mur på ca 3 meter, og ønsker noen som kan sette den opp på nytt. Arbeidet inkluderer også legging av ny steintrapp. Vi har de gamle steinene og vil gjerne bruke dem på nytt. Det er snakk om tørrmuring, mest sannsynlig. Kongsberg

* Fortsatt ledig: Fikse trappe skinne

3611KONGSBERG

Vi har vært uheldige og klart å ødelegge skinne for trappe (se bilde) Bør være enkel fiks og ikke ta for lang tid. Dette er på Louis Studentkro, som er sentralt i Kongsberg. Det er mulig å dra og se på det da det ligger på utsiden. Adresse: Stasjonsbakken, Kongsberg, 3611.