Skal du bygge eller reparere betongtrapp i Grimstad?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong i Grimstad? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere betongtrapp i Grimstad?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong i Grimstad? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet mur- og betongtrapp i Grimstad

Renovering av utvendig trapp

4886GRIMSTAD

Vi ønsker å gjøre noen tiltak på vår utvendige trapp. Omfang vil avhenge av kompleksitet og pris, og vi ønsker hjelp til å se løsninger i forhold til hva vi ønsker å oppnå av funksjonalitet. Trappen er en betongtrapp med fliser. Det vi må få gjort er å justere rekkverket langs trappen og støpe et trinn som skal gå opp mot inngangsdør. Per i dag er det ikke optimal høyde på rekkverket langs hele trappen. Dette gjør at det ikke er funksjonelt for halve trappen. Vi har ideer for hvordan dette kan løses, men vi ønsker å diskutere dette med håndverker. Vi ønsker også å se på muligheter for er å renovere hele trappen. Trinnene har i dag noe variasjon i høyde, mellom 16 og 19 cm. Dybden er ca 30 cm ved alle trinn. Vi ønsker 16 cm høyde på trappetrinn med samme dybde som i dag. Vi ønsker en høyde som er enkel både barn og eldre. Her er vi åpne for innspill. Dette tiltaket vil avhenge mye av hva det vil koste å gjøre jobben. I utgangspunktet ønsker vi ikke nye fliser på. Dagens fliser er veldig glatte ved regn og vinter.

murer

4879GRIMSTAD

pusse en trapp og fikse et gulv på vaskerom

Pusse murtrapp

4879GRIMSTAD

Ny støpt trapp trenger den siste finish. Pusse og kanskje avrette noen trinn.

Utbedring av uteområde med skråning

4870FEVIK

Skråning som trenger en god del mur for å kunne bli brukt fornuftig, samtidig som den må sikre massene på venstre side mot naboen mur/tomt. Tanken er at det skal være en platting øverst(på høyde med 2.etasje) med en trapp ned til hagen. Denne kan være i mur eller tre. På sidene av trappen er det ønskelig med mur som det kan lages blomsterbed i . Også interessert i tegninger av mulige løsninger for området.

Legge skifer på utetrapp

4886GRIMSTAD

Jeg ønsker å få fjernet eksisterende fliser og erstatte disse med lys skifer (gjerne Altaskifer eller lys Oppdal). Siden på trappa er også flislagt, men ønsker å få denne pusset på samme måte som grunnmur. Ønsker forøvrig skifer på opptrinn. Vedlagt er bilder av aktuell trapp og et bilde med tilnærmet ønsket resultat. Det øverste platået på trappa er 200x275cm, og trinn er 37x275cm. Jeg fjerner vedstativ, rekkverk og evt belistning rundt dør for enkel tilkomst. Jobben kan gjerne utføres i April/Mai.

Støype trapp, samt fikse innkjørsel

4879GRIMSTAD

Støype trapp m/gelender ned til huset (hvor det nå er asfaltert bakke). Trappa vil bare dekke halve bakken, så eksisterende underlag med gammel asfalt bør erstattes av betong, skifer eller lignende. Det er også ønskelig at innkjørsel oppe, som også består av gammel asfalt, får en oppgradering i stil med inngangspartiet. Ønsker uforpliltende befaring med forslag til løsninger og ev. prisoverslag.

Siste evalueringer
kle utvendig trapp og lage nytt trinn, flislegge vindfang + avretting garasjegulv

Morten er en meget hyggelig fyr, og grei å forholde seg til. Prisen blir som avtalt uten noen overraskelser. Kan påta seg litt for mange ting som kan påvirke fremdriften, men resultatet har blitt bra og vi kan absolutt anbefale ham.

Jan. 2022
V

Vegard om M.O ANLEGGSTRANSPORT & SERVICE AS

Fevik
Bygge/modifisere trapp til hage

Laget en flott steintrapp opp til vår hage med støttemur i naturstein. Alt ble utført etter avtalen vi gjorde på forhånd. Lite å utsette på jobben på utførelsen av arbeidet. Skal man pirke på noe så var det en liten språkbarriere gjorde det noe utfordrende å forstå visse planer. Hadde en god dialog underveis.

Mai 2021
H

Halvor-Dag om QORBAN STEIN SOLID AS

Grimstad
Utendørs stein trapp må legges på nytt da den gamle sementen har smuldret opp.

Bra arbeide

Juni 2020
R

Ronnie om HANSENS UTEMILJØ AS

Grimstad