Murtrapp/Betongtrapp - Sykkylven

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Reovering av betongtrapp.

6230SYKKYLVEN

Reovering av betongtrapp ute, fra garasje til betongplate foran inngangsdør. Trappen har 16 trinn, bredde 180 cm, innstegsbredde er 35 cm.

Mure, fikse trapp

6230SYKKYLVEN

4 trinn, pluss platå. Er skifer på pr i dag, nokre av desse er skada. Betongen går i oppløysing. Trappa er fra ca 1970. Vurderer ny trapp i betong.

Støping av utvendig plate og trapper

6230SYKKYLVEN

Hei Ønsker hjelp til å støpe 2 plater utvendig, samt en trapp i mellom disse. Det er en plate på ca 25kvm og en plate på ca 30kvm. Disse plattingene bindes sammen av en sving- trapp på 5 trinn Ved godt utført arbeid er det også muligheter for mer arbeid,

Lapping på gammel murtrapp

6230SYKKYLVEN

Mur/betong smuldrer opp og trappen har mye løse deler. På grunn av planer om drenering som vil føre til fjerning av alle fortau og trapper trenger trappen en fiks som holder frem til den skal rives.

støpt trappa og snekker terrasja gulv

6222IKORNNES

Vi har halveis ferdig trappa ved ingang .og ønsker snekker til å snekke terrasja gulv I ca. 5 km2., Det er fint at det blir gjort ferdig I alt I løpet av inne to uker fra neste uka.. Hva det vil koste for meg ? Har dere fagfolk tilgjengelig her I Sykkylven ?

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud