Skal du bygge eller reparere betongtrapp i Tysvær?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong i Tysvær? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere betongtrapp i Tysvær?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong i Tysvær? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet mur- og betongtrapp i Tysvær

Salt skader - Reparasjon av betongtrapp og rullator rampe

5570AKSDAL

Vi i Sameige Aksdal Terrasse ønsker å utbedre skadene. Betongtrapp 5 trinn x ca 1,5 m bredde, trappekanter /- fronter delvis borte. Rullestol rampe pusses i. Alt er ute i dagen. Bør sees for rett bilde. Imøteser deres kommende tilbud.

Støping av steintrapp

5570AKSDAL

Støping av trapp ved inngangsparti, areal på 2 kvadratmeter.

* Fortsatt ledig: Lage mur og bredde trapp

5563FØRRESFJORDEN

Ønsker å lage en "mellom etasje" for planter. Trenger da noen flinke folk til å støpe opp mur på begge sider av trappen. Samtidig som muren lages ønsker jeg også å lage trappen bredere, fordi ytterdøren skal flyttes litt mot høyre på bildet, og da må trappen breddes slik at ny dørplassering er i senter av trappa. Mur høyre side er ca. 9,5m Mur venstre side er ca. 6m Trapp må breddes ca. 70cm mot høyre. Skal ikke være skifer så holder med ferdig støpt betongtrapp. Ønsker gjerne pristilbud på hele jobben. Høyde på muren blir lik den avslutningen som er i motsatt ende av trappen på venstre side Ligger bilde med inspo til hvordan jeg tenker å ha det. Nederste "trinn" skal ha betongheller helt ut over topp av nedre mur. Dette kan også bli en tilleggsdel av jobben, kommer litt an på pris.

Forstøtningsmur

5563FØRRESFJORDEN

Trenger hjelp til bygging av mur på ca 8 m med trapp.

* Fortsatt ledig: Skifte skifer på trapp ute

5563FØRRESFJORDEN

Trenger å få lagt ny skifer, evt fliser på trapp ute. Det er tre trinn pluss inngangsplatå. Skal snart flytte, så det må i tilfelle gjøres om kort tid.

Bygge utvendig trapp fra kjelleretasje på lavere nivå til hovedetasje på høyere nivå

5563FØRRESFJORDEN

Ønsker å få bygd en utvendig trapp fra kjelleretasjen i et 70-tallshus til hovedetasjen. Terrenget er slik at trappen skal bygges på den ene kortsiden til huset. Det er støpt platting til kjellerinngangen, og gruset opp slik at det er plant langs denne kortsiden av huset. Trappen skal gå tett inntil husveggen. Det er tre høydenivåer med grus, et lite areal som ligger i forkant av plattingen i kjelleretasjen, så er det ett skrått parti med grus opp til neste flate areal med grus, før det er enda ett skrått parti med grus opp til høydenivået som hovedetasjen ligger på. Her er det også et flatt areal med grus. På dette høydenivået som hovedetasjen befinner seg på er det også lagd til en platting i tre på deler av det flate arealet, og det er også aktuelt og få lagd en platting i samme stil som dekker hele dette flate arealet med grus. Trappen må også forankres på en god måte. Til plattingen som allerede er bygd er det brukt 48 * 98 impregnert som bjelkelag og 28 * 120 impregnert som terrassebord. Fortsettelse av plattingen på høydenivået med hovedetasjen skal bygges med samme dimensjoner, og lik utførelse med tanke på innfelling osv. Dette er det mulig å se hvordan er utført på evt. befaring.

Siste evalueringer
Forskale utetrapp

Dialogen startet 12.11 .13 og vi avtalte befaring 14.11.13. Bedriften stilte opp etter avtalt tid og sted. Oppstart prosjekt 19.11.13 , også etter avtale :-) De brukte 2-3 dager på å sette opp forskaling og fikk betongbil 21.11.13.Vi avtalte litt egeninnsats underveis, som fylling av pukk under forskaling for å spare betong, samt riving og rengjøring av forskaling (ble utført Søndag 24.11.13).Bra levert til avtalt tid og under budsjett,go dialog.

Des. 2013
C

Christian Bottolf om MALVIN VARNE AS