Skal du bygge eller reparere betongtrapp i Porsgrunn?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong i Porsgrunn? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere betongtrapp i Porsgrunn?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong i Porsgrunn? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet mur- og betongtrapp i Porsgrunn

Støpe trapp utvendig

3919PORSGRUNN

Støpe trapp ned til kjeller. Cirka 10 trinn.

Ønsker å legge flis på fasade

3912PORSGRUNN

Hei Jeg ønsker å legge fliser på fasaden og trappa. Vennligst se på bildene. Arbeidet er klart og alle flisene er kjøpt og venter på å bli montert. Jobben må sees! Vennligst ta kontakt med meg dersom du driver et seriøst firma. Mvh Benjamin

Mindre snekker- og murearbeid utvendig på hus

3924PORSGRUNN

Jeg har et tak over en del av terrassen. Taket skal rives og jeg skal sette opp et rekkverk lik det som er på terrassen fra før og en "skillevegg" på den ene siden som dekker for innsyn fra veien. Taket er Når jeg river taket vil det være behov for å kle igjen noe rundt skyvedør som i dag er under tak. Trenger hjelp med å kle igjen slik at det blir tett rundt skyvedøra. Har også en grunnmur som er pusset og som har begynt å skalle litt av i område rundt inngangspartiet. Trenger hjelp med å fjerne løs puss og pusse på nytt. Det kan innebære litt småreperasjon på grunnmur, spesielt rundt trapp inngangsparti. Høyden på muren som må pusses er ca 70-80 cm fra bakken til kledning. Lengden totalt er 10-12 meter. Trappen er betong med skifer på trinn, men har noen sprekker og løs skifer. Ønsker fastpris.

Trapp i terreng

3912PORSGRUNN

Vi trenger noen som kan anlegge en trapp i terreng på vår hytte i Bjønnes/Solvika i Porsgrunn kommune. Det er en gammel trapp der fra før som er i ferd med å gå i oppløsning - bestående delvis av murte trinn, delvis av steiner (se vedlagte bilde). Den må muligens helt eller delvis fjernes, avhengig av hvor det nye trappeløpet blir liggende. Det er også mulig at terrenget må tilpasses en ny trapp. Trappen er ca 10-12m. Vil helst ha trinn i strekkmetall, men trappen forøvrig kan gjerne være for eks i trykkimpregnert treverk. Den må ha et rekkverk da terrenget er ganske bratt. Det er bilvei helt fram og trappen ligger ved veien.

Støpe såle til nytt inngangsparti og trapp til kjeller

3929PORSGRUNN

1. Støpe fundament til nytt inngangsparti oppå eksisterende platting i kombinasjon med ny platting til terrasse i samme høyde a. Total størrelse (LxBxH): 10,3m x 2,1m x 0,475m. b. Størrelse på eksisterende platting i front av eksisterende inngangsparti (LxBxH): 3m x 2,15m x 0,17m c. 3 stk. trinn opp til ny inngangsdør i full bredde (2,1m). d. 2 stk. 1m brede trinn ned mot plen innlemmet i plattingens langside. e. 2stk. trinn i full bredde i motsatt ende av inngangsparti. f. Tykkelse på ny støp skal være 8-10cm g. Bygge forskalling til platting og trapper h. Fylle opp/isolere til riktig høyde med EPS/XPS i. Minimum 0,2mm dampsperre skal benyttes j. Nytt fundament skal armeres med K189 armeringsnett eller lignende k. Forskalling og trapper skal forsterkes med 12mm kamstål l. 10-20mm ekspansjonsfuge mot husvegg m. Platting skal støpes med fall fra husvegg, n. Platting skal pusses for klargjøring av flisarbeid 2. Støpe ny trapp til kjeller. Forskalingsarbeid er gjort. a. Størrelse (LxBxH): 2,0m x 1,3m x1,4m b. Totalt 8 trinn c. Trinnene skal pusses for klargjøring av flisarbeid 3. Fylle støttemur av multiblokk med betong. Støttemuren er stablet og armert og klar til fylling. a. Størrelse: (LxBxH): 3,0m x 1,5m x 1,4m b. Bredde multibokk: 20cm c. Ca .4,5m² a 110L betong/m² = 500L betong Arbeid kan starte omgående.

Rehabilitering/ny forstøtningsmur mot veg.

3911PORSGRUNN

Vi ønsker oppdrag/befaring for rehabilitering/ny forstøtningsmuren mot veg. Ønsker også å støpe en trapp på venstre side av muren.

Siste evalueringer
Bygge nytt inngangsparti.

Bygget helt nytt inngangsparti som ble levert iht tilbud. Veldig samarbeidsvillige og løsnings orienterte. Tilpasset bygget etter kjøpers ønske. Leverte mattrialer iht tilbud. Meget godt fornøyd med sluttresultatet.

April 2022
B

Bjarne Freddy om RUGTVEDT VVS AS

Porsgrunn
Murerarbeid

Pålitelig og effektiv. Meget fornøyd med arbeidet

Mars 2022
P

Per Egil om ARMBET GRZEGORZ JOZEF JASINSKI

Porsgrunn
Etablere trapp/kjellerinngang enebolig

Bra utført jobb til konkurransedyktig pris. God kommunikasjon underveis om mulige utfordringer og endringer. Kan anbefales.

Feb. 2021
A

Anders om ALMÅS ENTREPRENØR AS

Porsgrunn
Støpe utvendig trapp til kjeller.

Tor Abelsen er en positiv mann, med gode referanser. Han er en ja mann, og kanskje litt for snill. Arbeidslaget hans jobbet jevnt og trutt gjennom hele dagene, og er veldig samarbeidsvillige. Utfordringen hans er at han priser seg for billig. Jobben er utført tilfredstillende. Kan anbefales på det varmeste ;)

Juli 2013
T

Trond Håvard om FLIS-MUR-SKIFER

Aurskog