Murtrapp/Betongtrapp - Ulstein

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Graving, muring og planering av uteområde

6065ULSTEINVIK

Se vedlagte skisse og bilde med beskrivelse for å få inntrykk av jobben. - Om asfaltering også kan tilbys er dette en fordel, men absolutt ikke et krav. - Om det ikke er mulig å få område som skal asfalteres til å skrå vekk fra hus og garasje, må drensrenne legges ned slik at det ikke kommer vann inntil huset. - Murer kan generelt være av naturstein, støypt betong, multiblokk eller annen egnet type. Her er det bare å komme med forslag. - Merk at en av murene (lyseblå på skisse) skal bli bakvegg på en fremtidig utvendig bod/sportsbod så denne kan ikke være naturstein og må dreneres godt. - Det er en støypt trapp inntil huset. Det er ønskelig at denne fjernes og området planeres dersom prisen ikke er veldig høy. Ønsker uforpliktende tilbud, og mest mulig på fastpris og få eller ingen variabler. Det er en fordel om tilbyder kan ordne med nødvendige papirer for søknad til kommune, eller som et minimum assistere i prosessen.

* Fortsatt ledig: Støping av trapper og murer /Concreate work

6065ULSTEINVIK

Jeg trenger noen som kan støpe 2 stk trapper og et repo. Må også ha noen murer i tilknytning til dette. Den som skal utføre jobben bør ha litt forskalingsutstyr. Jobben kan utføres på time basis. I need somebody who can make concreate work. I need two stairs and one repo. There will also be some concrete walls in connection with the stairs. It is important to have some formwork equipment for the job. The work can be paid according to an agreed man-hour rate.

Mur i forskalingsblokk inkl grunnarbeid + trapp

6065ULSTEINVIK

Mur 3 +3 meter i høyde 3 meter, forskalingsblokk, inkl grunnarbeid. Muring av trapp med 18 trinn, bredde 180 cm Muring av trapp med 4 trinn bredde 180 cm Gangvei ca 3 meter bredde 1,8 meter med belegningstein. I skråning, må ha 2 høyder beleggningstein i front, og planering i tereng med avsluttning mot gress i bakkant. Planering av Flatt område fremfor inngangsdør 2x2 meter med beleggningstein.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud