Skal du bygge eller reparere betongtrapp i Moss?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong i Moss? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere betongtrapp i Moss?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong i Moss? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet mur- og betongtrapp i Moss

Muring /reparasjon av trapp

1532MOSS

Reparasjon av to trapper / inngangspartier mot fortau: skiferstein har blitt skadet og noen heller har blitt helt ødelagt. Så trenger også nye skiferstein-heller.

Murer

1537MOSS

Jeg har en ute trapp som trenger oppussing med cement. Ønsker rimelig pris.

Rehabilitere utvendig murtrapp

1532MOSS

Har en murtrapp (flislagt) som har sett bedre dager og må rehabiliteres. Trappen er enkelt tilgjengelig. Se bilder.

Terasse og trapp ved inngangsparti

1539MOSS

Nedgraving/tilpasning av granittblokker for trapp ved inngangsparti + støttemur med nødvendig drenering og eventuell isolering.

Skifer trapp / heller

1570DILLING

Trapp og heller i skifter som er dårlig / ikke vedlikeholdt. Stedvis løse heller, kalk/salt utslag og fuger som sprekker.

Støpe betongtrapp

1519MOSS

Ønsker pris på støpe betongtrapp i skråning hage

Siste evalueringer
Oppgradering av gårdsplass

Vi valgte Kopperud Vaktmesterkompani etter en hyggelig befaring hjemme hos oss. Vi ønsket en oppgradering av vår oppkjørsel med graving/planering, mur, belegningsten og trapp opp til inngangsparti. Kopperud Vaktmesterkompani kom med gode tips under befaringen, som vi tok til oss og ønsket utført. Vi fikk et godt pristilbud som vi takket ja til. Prosjektet hos oss var stort og tidkrevende. God kommunikasjon og godt samarbeid med Kopperud Vaktmesterkompani, løste vi de utfordringer/endringer med arbeidet som oppsto underveis på en ryddig og oversiktlig måte. Vi anbefaler disse gutta på det sterkeste og bruker de gjerne igjen på framtidige prosjekter hos oss.

Mai 2021
T

Thomas om Kopperud vaktmesterkompani

Dilling
Grunnarbeider og Montering av støttemur i hage/innkjørsel

Levert som avtalt og hadde god kommunikasjon underveis. Kom med forslag til endringer når nødvendig og var serviceinnstilt. Veldig kurransedyktig på pris og det kom ikke tillegg ut over avtalt pris selv om det ble noen justeringer underveis. Hyggelige folk!

Mars 2021
K

Knut Olav om ØBY ANLEGG & UTEMILJØ AS

Moss
Trapp i granitt

Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort med å grave ut til basseng, bygge granitt trapp, sette stenring, planere hage og legge ferdigplen. Det begynte som et lite oppdrag, men etter hvert som vi så hvor bra det ble så ønsket vi mere jobb utført. SK Graveservice er meget ryddige og pliktoppfyllende i alt de gjør. Temaet fra Ski er meget kreative og kommer med forslag til gode løsninger underveis uten å virke påtrengende.. Kvalitetsarbeid til helt ok pris. En drøm å samarbeide med disse gutta. Anbefales på det varmeste.

Juli 2020
J

Jørn om SK GRAVESERVICE AS

Moss
Reparasjon av utvendig skifertrapp og utepeis

Erfaren og ryddig murmester. Veldig fornøyd med utført arbeid.

Mai 2020
H

Hanne Von Krogh om Murmester Petter Storm

Moss