Skal du bygge eller reparere betongtrapp i Ålesund?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong i Ålesund? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere betongtrapp i Ålesund?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong i Ålesund? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet mur- og betongtrapp i Ålesund

Legge skifer i trapp og platt.

6265VATNE

Treng hjelp til å legge skifer i trapp og en platt. Altaskifer har jeg liggende.

Forskaling og muring av trapp

6019ÅLESUND

Vi ønsker å mure ekstra trinn på en eksisterende trapp etter at deler av terrenget inntil trappen er gravd bort. Ønsker også å forskale og mure en kant med en platting på bakkenivå.

Støping av mur

6008ÅLESUND

Ser etter noen som kan støpe en mur fra fortau og langs innkjørselen til tomtegrense. Muren vil bli ca 16m. Ønsker også støping av mur og bed på husets sørside med trapp ned til hage. Den vil bli ca. 10m lang. Ønsker tilbud fra noen som kunne tenke seg å ta på seg dette oppdraget.

Rive/Restaurere utvendig trapp.

6014ÅLESUND

Hei, se vedlagte bilder. Ønske håndverker til å restaurere utvendig skifertrapp, alternativt "bare" fjerne skiferen og da evt. også legge noe annet egnet på.

Reparasjon/skifte flis trapp

6019ÅLESUND

Jeg trenger hjelp til å skifte flis/ fikse trapp den er 5*3 meter. Fall feil vei

Rehabilitering av garasje og trapp i betong.

6007ÅLESUND

Skader i betong på grunn av fuktighet fra garasjetak og nedløp fra hustak må repareres. Innvendig vegger og tak slemmes etter reprasjoner er utført. Trapp skal repareres. Skader ved nedløp fra tak. Mindre reprasjoner av betongmur i hage.

Siste evalueringer
Finpuss. Flislegging. Betongtrapp. Mur

Flott utført arbeid. Effektive, dyktige og hyggelige folk.

Nov. 2021
Ø

Øystein Fond om MØRE BYGG OG ANLEGG AS

Ålesund
Fjerne trapp

Ryddig utført jobb etter avtale. Anbefales.

Nov. 2020
A

Aron om Kvitenes AS

Ålesund
Flislegging utendørs

Arbeidet ble utført svært tilfredsstillende og nøyaktig. Det er gjort veldig nøye og mye mer forarbeid enn forventet så vi er meget førnøyd med resultatet. Svært fornøyd med avtalt pris og tiden det tok med jobben. Anbefaler JK Bygg Kogut og kommer til å bruke firmaet igjen til våren.

Okt. 2020
J

Jan-Eirik om JK BYGG KOGUT

Ålesund
Renovering av hus fra 1969

Renoverte hele huset mitt. Jobbet raskt og effektivt. Var det noen feil, ble dette rettet opp på og ordnet. Behjelpelig med å styre prosjektet og med småting som dukket opp. Holdt tider og avtaler.

Sep. 2018
R

Ronny om SULA BYGG AS

Ålesund