Murtrapp/Betongtrapp - Ringsaker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Trapp utendørs m/beleggningsstein

2372BRØTTUM

Eksisterende trapp skal erstattes med ny. I dag har trappen en trappehøyde på ca 1,20 m og er 5 meter lang og 1,6 meter bred. Det er i dag 6 lange trinn lagt med 40x40 steinheller med singel . Vil erstatte disse med belegningsstein 21x14 evt anbefalt alternativ. Trappen er i skråning med plen og beplantning på hver side. Sideveggene er i dag en smal kantstein mur som også må erstattes. Trappen går i fra en eksisterende platting med beleggingsstein 21x14, mens det har vært singel i toppen av trappen. Ønsker at trappen avsluttes på toppen med beleggningsstein som kobles til en eksisterende platting som er litt lenger opp. Det blir da ett felt med beleggningsstein på toppen på ca. 3,6 x 3 meter.

Grave ut og lage steintrapp

2320FURNES

Vi skal ha laget en trapp i stein ca 1.5m høyde. I tillegg skulle vi ha gjort noe gravearbeid ifbm. etablering av hekk.

Graving ved husvegg

2386BRUMUNDDAL

Graving, massetransport, ny papp på mur. Ny adkomst / sti / trapp til nedsiden av huset, fall på terreng bort fra hus.

Legging av heller, støttemur og steintrapp

2610MESNALI

Vi skal legge heller, en steintrapp og en liten støttemur. Vi ønsker tilbud på selve jobben, og ikke pris med stein. Adressen for utført arbeid er Vanghagagutua 45, 2610 Mesnali. Se vedlagt tegning for hvordan trapp, støttemur og heller skal være. Se vedlagt bilder av område og egen skisse; Område_1.jpg, Område_2.jpg og Skisse.jpg Trapp i skråning Lage en trapp med 8 trinn, med Asak trappeelementer. Bredde 180 cm. Det er gravd ut på området og det er lagt ned grus i hellingen. Materiell vi har: Trappeelement 60 cm grå 24 stk. Se illustrasjonsbilde vedlagt: Trappeelement_asak.jpg Mur Det skal lages en støttemur som blir en kombinert støttemur og sitteområde. Det vil si at støttemuren blir laget i to høyder med heller som sitte område. Inspirasjon: Det er gravd ut i området.... Materiell vi har: Mur Vertica normalstein Koksmix (32) 80 stk og mur Vertica toppstein koksmix 8 stk. Se illustrasjonsbilde Asak_mur.jpg for å se hva vi mener med mur og sitteplass Heller Det skal lages et ovalt område med Asak heller, 40x40 cm er hellene, og totalt ca 60 kvm skal legges. Se vedlagt tegning for å se hvordan vi ønsker hellene lagt. Området er det byttet masser på, planert og kjørt «hoppetusse» på, slik at det er nesten helt klart til steinlegging. Materiell vi har: heller grå 40x40x5 420 stk.

* Fortsatt ledig: Muring av 2 trapper på hytte

2380BRUMUNDDAL

Det er nivåforskjell på parkeringen og inngangen til hytta. Trenger 2 trapper med 2 trinn + rekkverk. Legges skiferheller på trappene. Hytta ligger på Klemosæterhøgda i Nord-Torpa ca 3 km fra Synnfjellporten

Pusse murvegg

2320FURNES

Trenger å få pusset en murvegg i stua. Ca 240cm bred. - har litt mur i gang 1 etasje og 2 etasje som også må fikses på. Er snakk om 1-3 cm med puss. Teglsteinspipe.

Siste evalueringer
Legging av heller, støttemur og steintrapp

Jobben ble gjennomført som avtalt, med et veldig godt resultat som vi er veldig fornøyd med. Dialogen var også god underveis i prosessen, og de kom med forslag og ideer til løsninger. Kan anbefale NF Solutions AS på det sterkeste for fremtidige arbeider.

Des. 2023
L

Lars om NF SOLUTION AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud